Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
Re: Sportsko znanje
Ma džaba devilcetu gugl, kad je sve do glave
Treba mi sad vermena, pa ako netko ima pitanje nek slobodno postavi..
evo, jedno lagano; malo o Čeliku takoder. Samo, nemojte vi Zenicani odgovarati
Kako se zove naselje i stadion na kojem je Čelik igrao prije nego što se preselio na Bilino Polje?!
evo, jedno lagano; malo o Čeliku takoder. Samo, nemojte vi Zenicani odgovarati
Kako se zove naselje i stadion na kojem je Čelik igrao prije nego što se preselio na Bilino Polje?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
blatusa ?
Točno,n0body je napisao/la:blatusa ?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
nesto me krenulo
imena 3 iranca koja su igrala za Bayern ? ne pada mi nista teze na pamet
imena 3 iranca koja su igrala za Bayern ? ne pada mi nista teze na pamet
- legenda reala
- Kontakt:
Karimi,hashemian ,daei
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Karimi,hashemian ,daei
- legenda reala
- Kontakt:
jedno možda malo teže
Prije nekoliko godina naša Rukometna reprezentacija je došla do pobjede u zadnjim sekudama gol je postignut nakon odigranog cepelina ?Protiv koje reprezentacije smo igrali i ko je dao go ?
Prije nekoliko godina naša Rukometna reprezentacija je došla do pobjede u zadnjim sekudama gol je postignut nakon odigranog cepelina ?Protiv koje reprezentacije smo igrali i ko je dao go ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
protiv Danske nezz možda Sirćo.legenda reala je napisao/la:jedno možda malo teže
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Luis Antonio
- Kontakt:
Mozda Ukrajina
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
Doborac ili Suman , Madarskalegenda reala je napisao/la:jedno možda malo teže
- legenda reala
- Kontakt:
Doborac jeste ,
- Luis Antonio
- Kontakt:
makedonija?
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
- alan_kardec
- Kontakt:
Mislim da je BiH tada igrala protiv holandije i čini mi se da je Doborac tada iz tog cepelina pogodio za remi a ne za pobjedu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sjecam se te utakmice ali ne mogu da se sjetim protiv koga je igrala , mozda holandija znam da smo ih dobili sa jednim golom prednosti ? 
edit
evo sad citam pobjedili smo ih sa 2 prednosti , stvarno ne znam ko je
edit
evo sad citam pobjedili smo ih sa 2 prednosti , stvarno ne znam ko je
- legenda reala
- Kontakt:
pobijedili smo ,29:28 bio sam na utakmici u Goraždu se igralaalan_kardec je napisao/la:Mislim da je BiH tada igrala protiv holandije i čini mi se da je Doborac tada iz tog cepelina pogodio za remi a ne za pobjedu.
haj dalje
- legenda reala
- Kontakt:
pa haj postavljaj te
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Koje godine i kolka je bila najveca pobjeda Sarajeva !?
19.10.1957.
Sarajevo - Neretva (Metković) 13:0
Sarajevo - Neretva (Metković) 13:0
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
kako Zagor ne postavlja, valjda neće zamjeriti ako ja postavim pitanje 
1.Kako se zvao trofej koji je osvojao pobjednik Afričkog kupa pobjednika kupova?! (taj Kup se više ne igra, do 2003.g. se natjecalo)
2.Koji je nogometni klub najviše puta osvajao taj gore spomenuti Kup?!
Nije teško.
p.s. Devil je na poslu pa imate vremena za razmisliti

1.Kako se zvao trofej koji je osvojao pobjednik Afričkog kupa pobjednika kupova?! (taj Kup se više ne igra, do 2003.g. se natjecalo)
2.Koji je nogometni klub najviše puta osvajao taj gore spomenuti Kup?!
Nije teško.
p.s. Devil je na poslu pa imate vremena za razmisliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.