FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibro Hodzic trener golmana u Celiku 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bonnyrigg White Eagles 
Jbte mi sa ovim Čelikom fol dobri. Pa prijateljske odnose imamo više s njima nego sa Veležom 
Dobar je fazon ono za posudjivanje igraca da ne mogu igrati protiv nas kad im posudimo, desavalo se da nam J*** "nasi", vise neStroj1946 je napisao/la:Jbte mi sa ovim Čelikom fol dobri. Pa prijateljske odnose imamo više s njima nego sa Veležom
Cruz se kao nesto i pokazaoextazy je napisao/la:Cruz ti je dosao iz 6 Brazilske, a Mario iz 3 Kiparske
A od ovog shisaboy-a sumnjam da ce biti ista
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oni nama Adija,mi njima Ibru.Ko je bolje prosao vidjet cemoDenchi je napisao/la:Ibro Hodzic trener golmana u Celiku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to ništa ne govori jer ništa nisu još uradili za Sarajevo vrijedno pomena. Olimpiakos je druga kiparska s tim da su trostruki prvaci Kipra ali su imali nekih problema pa su malo vamo malo tamoextazy je napisao/la:Cruz ti je dosao iz 6 Brazilske, a Mario iz 3 Kiparske
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Eto kao cruz ne pusi shishe, jarane proba je ako se ubode ubode nije niko lud, ja ne znam sto toliko nepovjerenja se prosipa al ajd. Sto se mene tice neka ovog arapa hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Polako brate, nadi nisu još ni sjeli ba, u 17:00 tek počinje.extazy je napisao/la:Ma samo nek dolaze na probe ubost ce se koji da valja, do kad nasi zasjedaju znali se ista, vijesti samo vrte ovu komediju u masinskom faksu, mi u drugi plan pali
since 1973
Mislio sam da smo mi oko 12/1, fala na infoonako je napisao/la:Polako brate, nadi nisu još ni sjeli ba, u 17:00 tek počinje.extazy je napisao/la:Ma samo nek dolaze na probe ubost ce se koji da valja, do kad nasi zasjedaju znali se ista, vijesti samo vrte ovu komediju u masinskom faksu, mi u drugi plan pali
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 15 jun 2019, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Isti kurvc, sam drugo pakovanje hahamiky_hz je napisao/la:Oni nama Adija,mi njima Ibru.Ko je bolje prosao vidjet cemoDenchi je napisao/la:Ibro Hodzic trener golmana u Celiku
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Da se razumijemo, mozda i bude neki od njih igrač, al sve mi to nekako djeluje amaterski, imas mozda po bosni sijaset ovakvih, ako vec hoces probe da radis , daj onda momcima sansu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel moguće da se opet kmeči, pa će biti kao u slučaju Tatara? Sjašite malo, sačekajte neka istrči koji put na teren, nije ga doveo Agim Nikolić već Hadžija preko nekih preporuka sigurno. Uostalom, proba je, tako da je to još bolja stvar.
Kakve veze da li je amaterska liga ili nije? Možda se kod nas pokaže sjajno. Još niste prežvakali priču da CV nije bitan kod nas. Dođe Tatar koji je bio nikakav u Belupu i pokida, najbolje pojačanje ispadne, odlična statistika. I šta onda, 90% raje popisalo samo sebe.
I ove priče kako su te lige amaterske, a eto naša je hvala bogu neki nivo profesionalnosti, pola ekipa krkanske čiji igrači ne znaju osnovne elemente fudbalske igre. Ne znanu lopte iznijeti s svoje polovine. Ne dolazi u Englesku, već u BiH, koji ima slabije klubove nego su to one u petoj ligi Engleske. Svi lafo vjeruju Emiru, a svi palamude za svakog koji je došao do sada. Strpite se.
Kakve veze da li je amaterska liga ili nije? Možda se kod nas pokaže sjajno. Još niste prežvakali priču da CV nije bitan kod nas. Dođe Tatar koji je bio nikakav u Belupu i pokida, najbolje pojačanje ispadne, odlična statistika. I šta onda, 90% raje popisalo samo sebe.
I ove priče kako su te lige amaterske, a eto naša je hvala bogu neki nivo profesionalnosti, pola ekipa krkanske čiji igrači ne znaju osnovne elemente fudbalske igre. Ne znanu lopte iznijeti s svoje polovine. Ne dolazi u Englesku, već u BiH, koji ima slabije klubove nego su to one u petoj ligi Engleske. Svi lafo vjeruju Emiru, a svi palamude za svakog koji je došao do sada. Strpite se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pa bravo po pisanju raje kao da nam jesic dovodi igrace a ne hadzija. I prica da ima i u bosni takvih. Mozda i ima talenata ali nas handri mentalitet nas bosanski, primjera kolikp hoces, osim ovih sto su proslo akademiju.AlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da se opet kmeči, pa će biti kao u slučaju Tatara? Sjašite malo, sačekajte neka istrči koji put na teren, nije ga doveo Agim Nikolić već Hadžija preko nekih preporuka sigurno. Uostalom, proba je, tako da je to još bolja stvar.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako su isto kvaliteta on i neki nas domaci, ja bi prije uzeo tog Muhameda ili sta je vec. Zasto? Zato sto ce se truditi da bude bolji i da se ispali u neku jacu ligu, dok ce ovaj nas dok dobije par plata, poceti sa qrcenjem, on je najbolji, ne mora ni trenirati on vec zna da je u prvih 11, glavni medju rajom sad i tako te seljacke floskule.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro je što ovaj dolazi iz Engleske. Trebamo što prije prihvatiti na kojem smo nivou, a to i jest 5. engleska, ili 3. kiparska itd. Nemojmo se zavaravati da smo neko i nešta. Što prije usvojimo da smo samo dno evropskog fudbala, prije cemo krenuti ka povrsini.
Hadžija ima dobre konekcije i kanale kojim radi poslove, to je bar očigledno. Malo povjerenja u čovjeka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ba, jos raja konta ovaj amater, a nasi ovdje kao neki profesionalci, kod nas prave profesionalce-fudbalere nabrojati na prste ruke.VenamaHrabrih je napisao/la:Dobro je što ovaj dolazi iz Engleske. Trebamo što prije prihvatiti na kojem smo nivou, a to i jest 5. engleska, ili 3. kiparska itd. Nemojmo se zavaravati da smo neko i nešta. Što prije usvojimo da smo samo dno evropskog fudbala, prije cemo krenuti ka povrsini.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma poenta je u strpljenju, bez toga ništa. Vidim da i u drugim stvarima ga nema standardno, jer vidim da raja konta da će Nam pljunuti 10 miliona samo za igrače i da je to bit njegovog ulaganja. To nema ni u bajkama.AngelDiMaria je napisao/la:Pa bravo po pisanju raje kao da nam jesic dovodi igrace a ne hadzija. I prica da ima i u bosni takvih. Mozda i ima talenata ali nas handri mentalitet nas bosanski, primjera kolikp hoces, osim ovih sto su proslo akademiju.AlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da se opet kmeči, pa će biti kao u slučaju Tatara? Sjašite malo, sačekajte neka istrči koji put na teren, nije ga doveo Agim Nikolić već Hadžija preko nekih preporuka sigurno. Uostalom, proba je, tako da je to još bolja stvar.
Ne znam šta je problem što dolazi na probu. Dolazi na probu jer sigurno ima potencijala, ali nisu sigurni sto posto, pa neka se nametne na pripremama. Došao, poželiš mu sreću, sačekaš par mečeva pripremnih da vidiš ima li šlifa i onda ocjenjuj. Možda bude flop, okej ništa hvala i vozdra, a možda i bude odličan, pa ubodemo mladog i dobrog igrača. Opet kažem, taj CV kod nas ne igra ama baš nikakvu ulogu.
Ja vjerujem Emiru, zna čovjek šta i kako treba. Što se mene tiče, može i Fenana Salčinovića na probu dovesti, neću ništa prigovoriti. Naravno, nije ni Hadžija svemogući pa da pogodi s svakim, ali samo sabura i uživanja, mašina je čovjek. Hvala bogu ima love da se ne mora potpisivati svako samo radi reda da bude tu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad ti budeš sportski direktor pa ti dovodi koga ti hoćeš, pusti ljude nek rade svoj posao kad im već ide kako treba.ledesma je napisao/la:Da se razumijemo, mozda i bude neki od njih igrač, al sve mi to nekako djeluje amaterski, imas mozda po bosni sijaset ovakvih, ako vec hoces probe da radis , daj onda momcima sansu.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.