Sta ti je reko Alem.burazereBosniaBoston je napisao/la:Jbt mrtvog Ingrama uzeli mjesto Kuzme.Bio bi zadovoljan da je obrnuto,ovako...
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Pa kompatibilniji je od Butlera. Bolji suter.NEZALAGANJE je napisao/la:Cini mi se da to nije dovoljno za nekog tipa Butlera.Za Kembu jeste,iako mi on nije kompatibilan uz Jamesa.Clutch je napisao/la:The Lakers will have either $27.8M in room or $32.5M in room after this deal. All depends on the timing and if Davis waives his $4M trade bonus.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dobar trade i za jedne i za druge. Bronu Kuz treba, Ingram i Lonzo nikako.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Skonto sam da ce uset jednog al sto kljakavog Ingrama sa trombozom.Nadam se da nece neki free agent doc kod njih inace belaj za rekord Celticsaalemsa je napisao/la:Sta ti je reko Alem.burazereBosniaBoston je napisao/la:Jbt mrtvog Ingrama uzeli mjesto Kuzme.Bio bi zadovoljan da je obrnuto,ovako...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
biće dobri i jedni i drugi, pod uslovom da taj zion ne ode nizastranu, ovo je win-win trade!Mig_Mig je napisao/la:A kako ce biti dobri NOP auu.
to se znalo da lakersi nedaju kuzmualemsa je napisao/la:Sta ti je reko Alem.burazereBosniaBoston je napisao/la:Jbt mrtvog Ingrama uzeli mjesto Kuzme.Bio bi zadovoljan da je obrnuto,ovako...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da nasi nisu htjeli tamo da ga salju.Po meni i logicno,jer se nikad igraci takve magnitude ne trejdaju u istu konferenciju,ako mislis nesto sa svojim timom u dogledno vrijeme.Mig_Mig je napisao/la:A mogli su za ovo imati KawaiaNEZALAGANJE je napisao/la:Ma logicno.Davis je igracina.Doduse,treba vidjeti kako ce LAL popuniti roster!?Mislim da bas nece biti neka nepobjediva sila bez 3.zvijezde.Clutch je napisao/la:Dobar trejd Pelikana
Al ono dobio si Davisa, moras nesto i istrest.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baš me zanima protekcija na ovim pikovima, jer govorimo o pikovima vjerovatno iz 2021. i 2023.(?), bog sami zna šta će sa Lakersima do tad bit, govorimo o LeBronu od 38 godina, i veoma injury prone Anthony Davisu, kasniji pik od ova dva ako je minimalna protekcija nije za šalit se nimalo realno.
Mada i da budu kasni pikovi Pelikani su dobro odradili ovo.
A i Lakersi su da se razumijemo, moraš platit cijenu ako želiš nekoga tipa Anthony Davisa, moraš povuć obarač jbg.
A i Lakersi su da se razumijemo, moraš platit cijenu ako želiš nekoga tipa Anthony Davisa, moraš povuć obarač jbg.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 jun 2019, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je tacno 32.5M max za Butlera, Kyriea i Kembu.NEZALAGANJE je napisao/la:Cini mi se da to nije dovoljno za nekog tipa Butlera.Za Kembu jeste,iako mi on nije kompatibilan uz Jamesa.Clutch je napisao/la:The Lakers will have either $27.8M in room or $32.5M in room after this deal. All depends on the timing and if Davis waives his $4M trade bonus.
Sa tim manjim prostorom mogu vratiti Dangela
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
NOP
PG Lonzo
SG Holiday
SF Zion
PF Randle
C Okafor
Svaki igrac osim Lonza odlican poenter,bit ce problema
PG Lonzo
SG Holiday
SF Zion
PF Randle
C Okafor
Svaki igrac osim Lonza odlican poenter,bit ce problema
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I 10x slabiji defanzivac.Ko ce braniti perimetar sada?Justin je napisao/la:
Pa kompatibilniji je od Butlera. Bolji suter.
Usput,Kemba totalno nedokazan u nekim bitnim tekmama.
- kontrasviju
- Kontakt:
Kemba je bukvalno kopija Irvinga. Naravno kvalitetom nije kao Kyrie, ali su isti tip igrača, a Bron i Kyrie su bez problema 3 sezone proveli zajedno. Ali mislim da Kemba ostaje u Hornetsima.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 16 jun 2019, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Odlican trade... sad Le GM nek nadje jos jednog odlicnog free agenta (nek sutra cekira let za toronto) i Lakersi postqju prvi favoriti za titulu naredne godine buduci da je james svakako i najveci magnet za igrace koji prihvataju minimalce da igraju sa njim... tipujem da ce takvo nesto uraditi de andre jordan da se domogne prstena...
NISU mogli imati Kawhija jer je stari deduka iz Spursa previše petty, jednostavno
Vjerovatno ovo LA ne bi uradio, vec kad se otvorio zapad onda su isli na sve. Bojim se da je ovo pucanj u prazno. @oikamid, mogli su mogli.. ali ne za dzaba.Donnie Darko je napisao/la:Baš me zanima protekcija na ovim pikovima, jer govorimo o pikovima vjerovatno iz 2021. i 2023.(?), bog sami zna šta će sa Lakersima do tad bit, govorimo o LeBronu od 38 godina, i veoma injury prone Anthony Davisu, kasniji pik od ova dva ako je minimalna protekcija nije za šalit se nimalo realno.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 16 jun 2019, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kaze Woj da ocekuje slabu protekciju u da je Griffin majstor toga.Ali si upravu,ovo je jos jedan all in LA u tom pogledu.Ne bude li dobro proslo.....Donnie Darko je napisao/la:Baš me zanima protekcija na ovim pikovima, jer govorimo o pikovima vjerovatno iz 2021. i 2023.(?), bog sami zna šta će sa Lakersima do tad bit, govorimo o LeBronu od 38 godina, i veoma injury prone Anthony Davisu, kasniji pik od ova dva ako je minimalna protekcija nije za šalit se nimalo realno.
Btw i Kawhi ima max od 32.5 
Al tanki su na bekovskim pozicijama bas
Al tanki su na bekovskim pozicijama bas
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kemba je bolji od Irvinga
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
faxSarmelino je napisao/la:Kemba je bolji od Irvinga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.