Ma uvijek on statistike u napadu uljepsa. Ako ne pocne odbranu igrat (a nece) nista od te ekipe. Jos ako Kemba dodje imaces supertim ljudi od kojih nijedan nije uspio uvesti svoj tim u PO prosle sezone. Harden i Jokara to mogu skinuti. Da ne pricam o Kawhiju, Embiifu i Giannisu.Clutch je napisao/la:Kakav washed upKanye je napisao/la:Washed up superstar, injury prone centar i jos samo fali precijenjeni PG da Lakersi ponove 2012. CP3 bi bio idealan, al ni Kemba nece biti los.
Covjek dobio prvi odmor nakon srednje skole, ima da pokida sezonu
Davis jest nenormalno injury prone. MLE ce morati usmjeriti na kakvog centra, inace se pokida ovaj..
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno
AD 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- majestic24
- Kontakt:
JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno
Jesu qrac ispred Lakersa.
Kemba-James- Davis ili Rondo-Jimmy-James-Davis da su losiji od Denvera ili Houstona...de malo realnosti jbg
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav ba Rondo kao bitan dio sampionske ekipe,nije 2011
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nek je i tebi sunce usjalo, makar maloBobadilla je napisao/la:Sosa i btokula na aparatima, da li ce ep početi navijat za lakerse
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lebron mvp 2019/2020 
Ma nije meni briga za tebe, sad ces ti za lakerse pocetBrokula je napisao/la:Nek je i tebi sunce usjalo, makar maloBobadilla je napisao/la:Sosa i btokula na aparatima, da li ce ep početi navijat za lakerse
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ce Davis bit 3.opcija ako dode Kemba.Lebron nikad nije volio centrima davat puno lopti+i 2014. je kevin love mnogo bolje kotirao nego irving pa je postao 3.opcija.Jest da je Davis mnogo bolji od njeg al idalje se moze povuci paralela.Mozda sam u krivu,samo luda pretpostavka
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako je lijepo čitati ove postove koji nam objašnjavaju kako će Lakersi biti loši
Ne znam ni koliko vam je primjer Netsa dobar, s obzirom na to da su ljudi danas bolji od Bostona
Ne znam ni koliko vam je primjer Netsa dobar, s obzirom na to da su ljudi danas bolji od Bostona
Drugacije je ovo.BosniaBoston je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Davis bit 3.opcija ako dode Kemba.Lebron nikad nije volio centrima davat puno lopti+i 2014. je kevin love mnogo bolje kotirao nego irving pa je postao 3.opcija.Jest da je Davis mnogo bolji od njeg al idalje se moze povuci paralela.Mozda sam u krivu,samo luda pretpostavka
Prvo jer LeBron ima 35, drugo jer AD je savrsen visoki koji moze dominirati kroz akcije, a ne dramiti loptu u postu i usporiti napad. Najbolji je roller lige, sto ce sad tek doci do izrazaja.
Ali morat ce popraviti sut za 3 jer vec neko vrijeme taj sut stoji u mjestu. Midrange odlican, ali slicno poput DeRozana, izbacaj i luk lopte nisu dobri za pomjeriti nazad iza linije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
7 godina ste losi,imamo pravo da budemo skepticniOikamid je napisao/la:Kako je lijepo čitati ove postove koji nam objašnjavaju kako će Lakersi biti loši![]()
Sad ce Zvaljo morat da vuce kao Edward sam. Da vidimo koliko moze.Bobadilla je napisao/la:Ma nije meni briga za tebe, sad ces ti za lakerse pocetBrokula je napisao/la:Nek je i tebi sunce usjalo, makar maloBobadilla je napisao/la:Sosa i btokula na aparatima, da li ce ep početi navijat za lakersejeer zvaljo nece moc meda
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A Kemba, koji karijeru provede sa hadaljima, nije fer suditi da bi bio meh pickup. On je odlican bek, al fakat odlican.
Sad da li je fit je drugo pitanje, al ne znam da novi kreator, bas na poziciji koja ti je kriticna, moze biti los dodatak.
Sad da li je fit je drugo pitanje, al ne znam da novi kreator, bas na poziciji koja ti je kriticna, moze biti los dodatak.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kemba rekao da bi uzeo i manje od super maxa u CHA ako ce im to pomoci da poboljsaju ekipu, samo nek se rijese Batumamajestic24 je napisao/la:JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno
Jesu qrac ispred Lakersa.
Kemba-James- Davis ili Rondo-Jimmy-James-Davis da su losiji od Denvera ili Houstona...de malo realnosti jbg
Davisa ce koristiti ko R. Andersona
Ne mogu oni naprsviti razlike koliko ce klupa moci zijaniti, ili je plan igrati AD i LBJ po 40 minuta?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije druze.Da bi kreirao ta 32mil,nemas nikakva prava na KCPa.Moras ih odbaciti.kontrasviju je napisao/la:KCP - early birdNEZALAGANJE je napisao/la:A kako mislis imati tu ekipu,de mi reci??kontrasviju je napisao/la:Kemba
KCP
Kuzma
LeBron
AD
Klupa: Rondo, Javale i dva šutera i eto ekipe za titulu.
I dalje mislim da će dovođenje Kembe biti težak zadatak, ali nije nemoguće da će ovako/slično izgledati roster slj. sezone.
Da bi kreirao max od ova 32mil i platio Kembu,moras se odreci prava na sve te ostale igrace koje si nabrojao tj. ni nemate prava na Ronda i McGeea.Znaci,ne mozes potpisati ni te sutere,ni KCPa,ni Ronda ni McGeea,osim ako oni svi nece stati u MLE i vet.minimalce.
Šuteri - vet.min.
Rondo - koristeći se non-bird rights može se preći preko capa ali plata smije biti 120% prošlosezonske plate
Javale - MLE
Jeste komplikovano, ali sve po zakonu
Sutera dobrih da ima za vet.minimalac...Jako tesko,ali hajde to se i moze pronaci.
S Rondom ne mozes preko capa,a da mu ne zadrzis prava,a posto je imao ugovor na smo 1 god,tih prava i nema.
JaVale moze za MLE.
Bio bi ovo prilicno tanak roster izvan 3 najbolja igraca,a hajde,da ne pisemo unaprijed.Treba sve sacekati.
Bice zanimljivo pratit da li ce Kemba izabrati novac ili borbu za prsten. Neki dan je izjavio da su mu Hornetsi prioritet.Clutch je napisao/la:A Kemba, koji karijeru provede sa hadaljima, nije fer suditi da bi bio meh pickup. On je odlican bek, al fakat odlican.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zivi bili pa vidjeli, ovako ste se smijali i prosle sezoneLillard je napisao/la:JHam je napisao/la:Denveru fali samo SF i opet su sa HOU sigurno ispred Lakersa, i ovako ali normalan SF umjesto Bartona bi to samo potvrdio dodatno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako AD i LBJ budu igrali 40 minuta bit ce krvc jedan od njih pred PO 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.