Nismo zaboravili, bio je daleko najbolji centarBosniaBoston je napisao/la:Brzo se zaboravilo ko je Dwight Howard bio..
...i jedan od najvecih locker room cancera u ligi, iz Raketa ga sutnuli i poslije toga nogiran jos par puta
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Nismo zaboravili, bio je daleko najbolji centarBosniaBoston je napisao/la:Brzo se zaboravilo ko je Dwight Howard bio..
Najveci FA kad je napusto LABosniaBoston je napisao/la:Brzo se zaboravilo ko je Dwight Howard bio..
Kakvi Spursi bgtikontrasviju je napisao/la:Imat ćemo i dalje veliki broj contendera:
Phila, Bucksi, Raptorsi/Clippersi (Kawhi), LAL, Rocketsi, GSW(sve zavisi od povratka Klaya/KD-a).
Ja bi kao nekog dark-horse contendera ubacio i SAS, bez obzira koliko to nerealno izgledalo.
Dejounte Murray se vraća, Walker će imati čitavu sezonu, a DeMar i LaMarcus su još uvijek Top 10 duo u ovoj ligi, Pop je još uvijek tu.
Ali sve ovo su nagađanja, dugo je ljeto, milion stvari se može izdešavat'.
Imaju Lakersi još posla da bi bili kandidati za titulu ( al ozbiljni kandidati), i u napadu i u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo,ako dovedu Kembu,ko ce tu igrati odbranu izmedju njega,Jamesa i Kuzme...Brokula je napisao/la: Mislis vrhunskog napada jer odbranu ne igra 3 godine
Ma ne kažem da će osvojiti titulu, ali eto mnogo govore da će im biti borba za playoff što je meni smiješno. Ipak je to SAS, bez obzira što meni nisu baš toliko dragi. Mislim da bez problema mogu biti 4-5 seed. Ali kažem, dugo je ljeto.Lillard je napisao/la:Kakvi Spursi bgtikontrasviju je napisao/la:Imat ćemo i dalje veliki broj contendera:
Phila, Bucksi, Raptorsi/Clippersi (Kawhi), LAL, Rocketsi, GSW(sve zavisi od povratka Klaya/KD-a).
Ja bi kao nekog dark-horse contendera ubacio i SAS, bez obzira koliko to nerealno izgledalo.
Dejounte Murray se vraća, Walker će imati čitavu sezonu, a DeMar i LaMarcus su još uvijek Top 10 duo u ovoj ligi, Pop je još uvijek tu.
Ali sve ovo su nagađanja, dugo je ljeto, milion stvari se može izdešavat'.
Zadovoljno trljas rukeJustin je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni generacijskog igraca na ovom draftu. Od Magica se nije bolji plej pojavio. Vjerujem da ce odmah da vodi svoju ekipu do playoffa.
U Indianu za Sabonisa i pick.BosniaBoston je napisao/la:Zadovoljno trljas rukeJustin je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni generacijskog igraca na ovom draftu. Od Magica se nije bolji plej pojavio. Vjerujem da ce odmah da vodi svoju ekipu do playoffa.Sta cete sa conleyom?
Nije vam losa ekipa,samo vam dobar SF fali da budete konkurenti za PO.Sabonis ne treba,imate JJJaJustin je napisao/la:U Indianu za Sabonisa i pick.BosniaBoston je napisao/la:Zadovoljno trljas rukeJustin je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni generacijskog igraca na ovom draftu. Od Magica se nije bolji plej pojavio. Vjerujem da ce odmah da vodi svoju ekipu do playoffa.Sta cete sa conleyom?
Pa uz onog starog Aldridgea itekako mogu stete nanijeti, imaju solidnu ekipu. Vidjecemoalemsa je napisao/la:Spursi ce biti 10x bolji![]()
Teoretski da,mogu,ali vrlo,vrlo rijetki su slucajevi da timovi pogaze nesto sto su vec dogovorili.BosniaBoston je napisao/la:Da li ovo znaci da Boston moze ga idalje uzeti?
Šta im je NOP radio u Februaru, ne bi me čudilo da AD ne potpiše do 6. i onda ga NOP pošalje u Boston ili tako neštoNEZALAGANJE je napisao/la:Teoretski da,mogu,ali vrlo,vrlo rijetki su slucajevi da timovi pogaze nesto sto su vec dogovorili.BosniaBoston je napisao/la:Da li ovo znaci da Boston moze ga idalje uzeti?
Woy je prenio da ce se 6. jula trejd ozvaniciti (27 miliona prostora ili 23 ako se Davis ne odrekne bonusa).NEZALAGANJE je napisao/la:Sad citam jedan clanak i kontam da je jos jedan razlog zasto su LAL dali onolike pikove cinjenica da,ako zele kreirati max od 32mil,oni moraju cekati do pocetka augusta kako bi i formalno odradili trejd sa NOPom.
Zasto?
Pa ako zele ukljuciti i platu 4.pika u taj trejd,pik mora biti potpisan,a onda se 30 dana ne moze trejdovati.Tad NOP nece imati tog igraca za SL.
Ukoliko bi LA odradio trejd do 6.jula,kako se i ocekuje,onda bi imali samo 27mil capa.
LAu je najbolja opcija da trejd finisira u augustu,jer ce tada moci koristiti cap prostor bez Davisa u rosteru,a onda dovesti njega.
Dakle,Pelinka NE SMIJE napraviti gresku i dovesti Davisa odmah,inace nema nista od maxa za ove "mid tier" FAove,poput Kemba,Butlera,Kawhia...