Cluj-Bayern.M 2
Chelsea-Spartak.M z2(vise od 3 gola)
Zilina-Marseille 2
Partizan-Sp.Braga 2
Verdasco-G.Simon 2
Uplata:3 KM
Fajn sam ovo ub`o!!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:malo da se igramo danas![]()
3 ista :
edit :
i još jedan isti, ali umjesto efesa, cska h2
U brate, tebi je najgore.. Znam kako ti je.. Forum je uz tebe..hare_king je napisao/la:Bamberg 1![]()
Roma 2![]()
Bayern 2![]()
Marseille 2![]()
Ajax dp 2![]()
Partizan dp 2![]()
Rheinland 2![]()
164,99 uplata 5 dobitak 824,95
pojest cu see...odigram 2 na bragu i predomislim se stavim dp 2...sutra dan zalostiii![]()
![]()
![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:U brate, tebi je najgore.. Znam kako ti je.. Forum je uz tebe..hare_king je napisao/la:Bamberg 1![]()
Roma 2![]()
Bayern 2![]()
Marseille 2![]()
Ajax dp 2![]()
Partizan dp 2![]()
Rheinland 2![]()
164,99 uplata 5 dobitak 824,95
pojest cu see...odigram 2 na bragu i predomislim se stavim dp 2...sutra dan zalostiii![]()
![]()
![]()
hajduk je 2...drugi tim zenita je barsa za istru i dragovoljac...jastreb73 je napisao/la:Za sutra kontam odigrat: Hajduk- Zenit 1x
Club Bruge - Dinamo 2
Juve - Salzburg x2 ( Juventus ima problema sa manjkom igraca al de)
ja mislim da od mene i tebe nema veći pehova što se tiče kladionice ,a za mene i za ostale stvariAdmir_Sa je napisao/la:Ovo nema nigdje, odigram cijelu ligu prvaka i ajd sad pogodim partizan under, sahtar zx2, marsej 2, roma over kartoni, real x2, ajax 2-3 gola i zadnji par gledma chelzi, ma sta cu tu igrat i odigram manje od 4 gola. Dodjem sad i umalo nisma razbio i monitor i casu i stolicu i sve![]()
oj pol 0-0 i padne 5 golova u drugom, 2 u zadnje 4min
![]()
![]()
![]()
Admir_Sa je napisao/la:Hodza Amine mi jedina si mi nada sutra. Daj mi kvotu 2-3, samo da me krene???
reds je napisao/la:Odigrao sam nešto pa vidjećemo...
1.LISTIĆ:
Basel-Roma 1X![]()
Partizan-Braga 2![]()
Zilina-Marseille 2![]()
Sahkhtar-Arsenal OD1![]()
Milan-Real GD1![]()
Corinthians-Avai 1![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.