FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO FC Fudbalski savez kantona Sarajevo 357/18 09.07.2018 30.06.2020 Profesionalni ugovor
FK SARAJEVO FC Fudbalski savez kantona Sarajevo 600/18 17.09.2018 30.06.2020 Aneks ugovora
FK SARAJEVO FC Fudbalski savez kantona Sarajevo 600/18 17.09.2018 30.06.2020 Aneks ugovora
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Adilović, trener-golman
Sta je to Zuka?
Sta je to Zuka?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Crepuljin ugovor do 20te
Receno je da ce se ranije pricati o produzetku sa igracima
Pouceni iskustvom
Receno je da ce se ranije pricati o produzetku sa igracima
Pouceni iskustvom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ne mijenjati grb ni pod razno. Jedinu "promjenu" što bih volio vidjeti je to da se ljiljan vrati na isti.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- belosevic23
- Kontakt:
Hocel bit ista od ovog Guzine iz mladosti dk, za mene jako dobar igrac za ovu ligu, mekan prijem lopte, razigrava saigrace, mozda cak i kompletniji od Irfana Hadzica, statistika cini mi se 7 golova i 5 asista sasvim solidno iako smo popunjeni na poziciji napadaca..
Meni je Ljuban baš gotivan DMF, neki fazon Xabi Alonsa za sirotinju, svaka lopta ima oči.
Ma neće se grb ni mijenjat, al kad već ser.emo, je l'...
Bolje da mijenjamo grb nego da smišljamo probleme i rasprave.
Ma neće se grb ni mijenjat, al kad već ser.emo, je l'...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Malo mastamo, dajebo prijedloge, neka nas.skoroalen je napisao/la:Meni je Ljuban baš gotivan DMF, neki fazon Xabi Alonsa za sirotinju, svaka lopta ima oči.
Ma neće se grb ni mijenjat, al kad već ser.emo, je l'...![]()
Sta ce biti kad se bude radilo Kosevo za repku protiv talijana? Hocemo na otoku
Ne trebamo se ni vracat. Efendicu za vrat sjesti.
Evo gledam ovaj stari dom penzionera Nedzarici aukicija nova nije vise 13mil sad je 10mil procjena. Hocemo li sta graditi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hoćemo, Tibra ili neki tržni centar.Laznjak je napisao/la: Evo gledam ovaj stari dom penzionera Nedzarici aukicija nova nije vise 13mil sad je 10mil procjena. Hocemo li sta graditi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima slifa,al jos nije pokazao ni 10 posto sto sam ocekivaoMortemHz je napisao/la:Mene Crepko nikad nije nešto impresionirao.
jednostavno je on Cimirot tip igraca, dakle neke spektakularne golove i asistencije zaboravite, cesto i neprimjetan na terenu ali itekako veliki posao radi, ovakvog igraca moras imati u ekipizagor1987 je napisao/la:Ima slifa,al jos nije pokazao ni 10 posto sto sam ocekivaoMortemHz je napisao/la:Mene Crepko nikad nije nešto impresionirao.
Pyro is not a crime !
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Aj ne seri molim te.Forumasch je napisao/la:U klub nam i dalje dovode amatere umjesto nase djece, a vi raspravljate o grbu?![]()
Kad pogledam ove slike sa treninga... intervjue igraća i njihovu impresioniranost klubom... to je nešto što nema cijenu. Hvala ti amidža, gdje čuo i ne čuo!
A dajdžo tek će da dovršava i dograđuje ovaj kamp kao i klub u globalu
Lijepi dani dolaze za FK SARAJEVO
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- ElCartel11
- Kontakt:
Crepulji obavezno produziti ugovor, jer je kao prvo kvalitetan i nemamo puno takvih igraca koji znaju sa loptom, a i nas je drzavljanin sto je dodatni plus.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne znam što se uopšte i razmišlja oko produženja, Crepulja je standardan bio u većini utakmica.
FK Sarajevo
Valja li ovaj Bojan Ostojic, stoper iz Partizana, što se spominje?
35 godina, sigurno nije loš čim je u Partizanu standardan. Možda bi dobro došao da se koji omladinac uči pored njegabrojjedan je napisao/la:Valja li ovaj Bojan Ostojic, stoper iz Partizana, što se spominje?
brojjedan je napisao/la:Valja li ovaj Bojan Ostojic, stoper iz Partizana, što se spominje?
gdje se spominje?,vidim da je slobodan igrac od 1 jula, 3 godine u partizanu bio
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 16 jun 2019, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bravo, sve si objasnio!skoroalen je napisao/la:Ko imalo razumije marketing, dizajn i slične stvari, zna da se grbovi danas rade da se približe svim uzrastima, svim kategorijama ljudi. Kad praviš brend, treba da računaš na to da će ga dijete od 3 godine moć upamtit i crtat, skicirat, da će mu odvuć pažnju. Svi klubovi sad to rade, grbovi se pojednostavljuju i modernizuju, grb s puno detalja više nije "in". Pogledajte npr City i Wigan, stare i nove grbove.
Ovaj naš sadašnji grb nema puno detalja al izgleda staromodno. Uzet oblik Arsenalovog grba, ostavit loptu i 1946, prepolovit grb sa dvije vrlo slične nijanse bordo boje i ostavit samo 46. Bilo bi dosta modernije, po mom mišljenju.
Sto jednostavnije, to bolje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj zadnji mi je vrh!MCMXLVI je napisao/la:Bravo, sve si objasnio!skoroalen je napisao/la:Ko imalo razumije marketing, dizajn i slične stvari, zna da se grbovi danas rade da se približe svim uzrastima, svim kategorijama ljudi. Kad praviš brend, treba da računaš na to da će ga dijete od 3 godine moć upamtit i crtat, skicirat, da će mu odvuć pažnju. Svi klubovi sad to rade, grbovi se pojednostavljuju i modernizuju, grb s puno detalja više nije "in". Pogledajte npr City i Wigan, stare i nove grbove.
Ovaj naš sadašnji grb nema puno detalja al izgleda staromodno. Uzet oblik Arsenalovog grba, ostavit loptu i 1946, prepolovit grb sa dvije vrlo slične nijanse bordo boje i ostavit samo 46. Bilo bi dosta modernije, po mom mišljenju.![]()
Sto jednostavnije, to bolje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrac koji sa 35 godina nije makao dalje od srbijanske lige, neka hvala. Bolje istrpjeti omladinca (Kurdic), a kad bi dovodili igraca stranca to mora biti neko sa internacionalnim iskustvom iz jacih liga, ne moraju biti iz lige 5, sasvim dovoljno da je igrao u belgijskoj, ukrajinskoj, ruskoj, turskoj ligi.brojjedan je napisao/la:Valja li ovaj Bojan Ostojic, stoper iz Partizana, što se spominje?
A i Husref je rekao izmedju redova, da ce doci pojacanja u rangu sa Lazicem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovdje sam 'nabaso' pa sad, hajd vjeruj...Rule_hz je napisao/la:brojjedan je napisao/la:Valja li ovaj Bojan Ostojic, stoper iz Partizana, što se spominje?
gdje se spominje?,vidim da je slobodan igrac od 1 jula, 3 godine u partizanu bio
https://sportdc.net/n/108788/
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Laganini1986, trunks1946, Vanja8 i 41 gost.