Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Svaka čast momcima koji su izborili ovaj plasman. Ogromna stvar za njih i skidam im kapu do poda. Ali to ne mijenja činjenicu da smo loši i da nam trebaju reforme u svakom segmentu.
- josipmusa2
- Kontakt:
Šta kaže Baho ?
Velid opravdao ocekivanja kao i uvijek.TonySosa je napisao/la:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
boomerang5
- Kontakt:
Opet smo najslabiji sesir na euru ?
ma jok u prvom sa Francuskom i Hrvatskom

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- josipmusa2
- Kontakt:
Realno, Norvežani ispali u drugidelinjo je napisao/la:ma jok u prvom sa Francuskom i Hrvatskom![]()
Jesu li grupe 4 grupe po 6 ili 6 grupa po 4?
GOL JE. GOL GOL GOOOOOL.mirgerr je napisao/la:Velid opravdao ocekivanja kao i uvijek.TonySosa je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
to je buranija realnojosipmusa2 je napisao/la:Realno, Norvežani ispali u drugidelinjo je napisao/la:ma jok u prvom sa Francuskom i Hrvatskom![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- josipmusa2
- Kontakt:
Poznajući EHF klaune ne bih se čudio da bude 3 po 8djonla je napisao/la:Jesu li grupe 4 grupe po 6 ili 6 grupa po 4?
Gol jeeee! 
- legenda reala
- Kontakt:
Šest grupa sa po četiri tima
Grupa A Vienna
1.Austrija
Grupa B Graz
1.Hrvatska
Grupa C Trondheim
1.Njemačka
Grupa D Trondheim
1.Norveška
Grupa E Malmo
1.Danska
Grupa F Gothenburg
1.Švedska
Grupa A Vienna
1.Austrija
Grupa B Graz
1.Hrvatska
Grupa C Trondheim
1.Njemačka
Grupa D Trondheim
1.Norveška
Grupa E Malmo
1.Danska
Grupa F Gothenburg
1.Švedska
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mogul ovi malo bolji poznavaoci objasniti situaciju za SP. Do sad su ekipe sa eura isle odmah u baraz za SP ovako sa ovih 24 tesko ce moci biti takav sistem
Mene su sudije vcrs fascinirale nismo imali bolje sudjenje nikad sto se tice rukometa u nasoj historiji. Nadam se da ce Bilal napraviti kvalitetnu selekciju igraca i da na prvenstvo necemo otici sa po jednim krilom i bekom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bravooo!!!!
Sutra je doček repke...

Sutra je doček repke...
Daj Boze prvu grupu u Osterajh da se moze otici pogledat blizu je iz Krajine...

Dobro smo izvukli ove kvalifikacije, posebno mi je drago zbog ove pobjede u zadnjem kolu koja nas je odvela na Euro. Pomoglo je naravno što Češka nije imala rezultatski značaj od ove utakmice večeras, ali važno je pokazati karakter protiv jake ekipe nakon dosta loših utakmica. Karačić jedan od najboljih večeras, dao je najvažnije golove, izborio dosta sedmeraca i to mi je također posebno drago. Primijetio sam da nije bilo puno novih igrača kroz kvalifikacije, ali mislim da ćemo imati jedan širok roster spreman za Euro, a nakon Eura i više mladih igrača.
Zna li iko kada će nam biti spreman taj račun, tj. ID?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prce GOAT representativac u svim sportovima fax(osim sjedece odbojke)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Onaj zadnji prekrsaj Terzica za iskljucenje ,zadnje 2 minute nije bio bas za iskljucenje,u 47 minuti, Bilal Suman je bio pola metra u terenu,kad su Cesi imali napadesprit24 je napisao/la:Mogul ovi malo bolji poznavaoci objasniti situaciju za SP. Do sad su ekipe sa eura isle odmah u baraz za SP ovako sa ovih 24 tesko ce moci biti takav sistemMene su sudije vcrs fascinirale nismo imali bolje sudjenje nikad sto se tice rukometa u nasoj historiji. Nadam se da ce Bilal napraviti kvalitetnu selekciju igraca i da na prvenstvo necemo otici sa po jednim krilom i bekom.
koliko god se radovao danas za vrijeme i poslije tekme, mora se priznati da ovo nije veliki uspjeh kao onaj plasman na svjetsko prvenstvo.
kad covjek pogleda tabele ovih grupa i timove koji su ostali bez plasmana, trebalo bi ugasiti repku da nismo medju ove 24 ekipe.
u fudbalu na euro ide pola evrope a sada u rukometu doslovno svi u cijim drzavama se igra ova igra na iole ozbiljnom nivou.
lijepo je,neka smo, bice ih lijepo gledati na euru ali ja nisam fasciniran igrom i kvalitetom ekipe i nema mjesta za izjave poput one od ovcine.
ovakav plasman se sada ocekuje i od fudbalera i po meni,robert ce biti najlosiji selektor u historiji drzave ako nas ne plasira na evropsko.
cestitke nikoli posebno,momcina je ovo zasluzila i neka ga sve dok moze hodati:-)
kad covjek pogleda tabele ovih grupa i timove koji su ostali bez plasmana, trebalo bi ugasiti repku da nismo medju ove 24 ekipe.
u fudbalu na euro ide pola evrope a sada u rukometu doslovno svi u cijim drzavama se igra ova igra na iole ozbiljnom nivou.
lijepo je,neka smo, bice ih lijepo gledati na euru ali ja nisam fasciniran igrom i kvalitetom ekipe i nema mjesta za izjave poput one od ovcine.
ovakav plasman se sada ocekuje i od fudbalera i po meni,robert ce biti najlosiji selektor u historiji drzave ako nas ne plasira na evropsko.
cestitke nikoli posebno,momcina je ovo zasluzila i neka ga sve dok moze hodati:-)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gost.