FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Letic vjerovatno vaš.
Lemdra je update vrhunski.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Kako bi bilo jako da ovako lupamo igracw po forumu(ima) i portalima i onda za svakog demant ili potvrda ako neko ubode.
JURIŠ
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Poznato već neko vrijeme.MMA075 je napisao/la:Letic vjerovatno vaš.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mehaga ce kod komsinicaDerdiyok je napisao/la:Alispahiću i Saidu ističu ugovori
Od svih igrača kojima ističe ugovor, a imaju naš pasoš, meni se najviše ističe Saničanin.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
'ta ti znašDerdiyok je napisao/la:Od svih igrača kojima ističe ugovor, a imaju naš pasoš, meni se najviše ističe Saničanin.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
sve me vise nervoza fata kako se utorak priblizava
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj nam Rejal!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vidim Hadzija rece klub ima drugi put ne zele Ostojica sta mislite o stoperu čelika Vrhovac ili tako nesto meni se cini ok a i mlad je.
Husref rece(na ovom videu sa treninga) da se otprilike traze profili igraca kao Lazic kada se gledaju pojacanja,u fazonu to im je neki parametar da igracki bude priblizno Lazicu sa kojim se ubolo,jel je njegov dolazak malo podigao ljestvicu kod toga kakve igrace traze.Tako da vjerujem da ciljaju na nesto "bolje".bordobijeli je napisao/la:Vidim Hadzija rece klub ima drugi put ne zele Ostojica sta mislite o stoperu čelika Vrhovac ili tako nesto meni se cini ok a i mlad je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Šta mislite o štoperu Milanu Milanoviću, visok 1,94, bivši igrač Palerma i još nekih klubova u Italiji, doduše spletom okolnosti, zadnjih nekoliko mjeseci igrao u ligi Republike Srpske.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Upravo sam oko njega pričao nedavno. Strašno siurno pojačanje bi bilo, momak je fkt stroj.Historicar je napisao/la:Šta mislite o štoperu Milanu Milanoviću, visok 1,94, bivši igrač Palerma i još nekih klubova u Italiji, doduše spletom okolnosti, zadnjih nekoliko mjeseci igrao u ligi Republike Srpske.
Eh sad za taj **** entitet nisam upucen
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
Historicar
- Kontakt:
8 godina je igrao u Italiji, u Pisi ga je trenirao Gatuzo, sigurno je da imao pristojno iskustvo.E sad, taj neki splet okolnosti, želja da rehabilituje karijeru nakon neugodne povrede i da ima minutažu, dovelo ga je u ligu RS u februaru ove godine.Mislim da bi imali koristi od njega.SedrenikHz je napisao/la:Upravo sam oko njega pričao nedavno. Strašno siurno pojačanje bi bilo, momak je fkt stroj.Historicar je napisao/la:Šta mislite o štoperu Milanu Milanoviću, visok 1,94, bivši igrač Palerma i još nekih klubova u Italiji, doduše spletom okolnosti, zadnjih nekoliko mjeseci igrao u ligi Republike Srpske.
Eh sad za taj **** entitet nisam upucen
Covjek ima 93 utakmice u karijeri, a 28 mu godina i neko kaze da bi on bio strasno pojacanje. Ozbiljno?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Dobri avatariMCMXLVI je napisao/la:evo nesto iz dosade![]()
![]()
![]()
MCMXLVI je napisao/la:Bravo, sve si objasnio!skoroalen je napisao/la:Ko imalo razumije marketing, dizajn i slične stvari, zna da se grbovi danas rade da se približe svim uzrastima, svim kategorijama ljudi. Kad praviš brend, treba da računaš na to da će ga dijete od 3 godine moć upamtit i crtat, skicirat, da će mu odvuć pažnju. Svi klubovi sad to rade, grbovi se pojednostavljuju i modernizuju, grb s puno detalja više nije "in". Pogledajte npr City i Wigan, stare i nove grbove.
Ovaj naš sadašnji grb nema puno detalja al izgleda staromodno. Uzet oblik Arsenalovog grba, ostavit loptu i 1946, prepolovit grb sa dvije vrlo slične nijanse bordo boje i ostavit samo 46. Bilo bi dosta modernije, po mom mišljenju.![]()
Sto jednostavnije, to bolje.
Ovaj 46 najbolji, samo jos ubaci loptu negdje i imamo novi grb
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grb kantona je meni vazda bio top
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, Bing [Bot], kogmagie46 i 34 gosta.