FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni bi Sherif bio idealan,nadati se Što lakšem protivniku i prolasku prvog pretkola LP, a onda neka budr nesta teze pa nadati se punijem stadionu.Najvaznija je sreća u ovom ždrijebu,nismo je imali u prethodnim godinama ali nadam se da ovaj put hoćemo ako Bog da.
Ako već Halil ide potreban nam je bek dobar sto prije i stoper jer je nedostatak Mujakica veliki,bit će valjda kakvh solidnih pojačanja.
Ako već Halil ide potreban nam je bek dobar sto prije i stoper jer je nedostatak Mujakica veliki,bit će valjda kakvh solidnih pojačanja.
Sheriff, Dundalak, TNS, Dudelange, Shkendija, po mom misljenja timovi koje cemo izbacit
-
nukleusmember
- Kontakt:
protiv tns-a i dundalaka smo favoriti,sa makedoncima bi trebali biti vaser,dudelange i sheriff su blagi favoriti a ovi ostali nas mogu raskovati na buljuke
VVVBK
VVVBK
Što lakši protivnik ako Bog da! Sarajevo ide dalje, mi se radujemo, kasa puna, boli nas ćuna! Sve ostalo jok!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dundalk ne bih jer nam Irci ne leže nikako. Kako reprezentaciji, tako ni timovima (ŠB ispao od njih 2012). Isto tako ni Škoti nam ne leže.
Sa druge strane Velšani nam odgovaraju. Repka ih redovno uzimala, a mislim da niko iz BiH nije igrao s njima.
Sa druge strane Velšani nam odgovaraju. Repka ih redovno uzimala, a mislim da niko iz BiH nije igrao s njima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi bilo savršeno..Mokes je napisao/la:Sad sam provjerio, dan prije izvlačenja su bile poznate one grupe. I to u 13.35, znači mogli bi ubrzo saznati, osim ako nisu mijenjali ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja bih AIK, cini mi se da su zelju prosle godine izbacili oni, da im pokazemo kako se igra
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Stavite na forum kad se objave te grupe za izvlacenja, da ne idemo pojedinacno trazit
dudelange i seriff vala nisu favorit, dudelange je duplo jeftiniji od nas, a seriff je nekad bio ime, dundalk je jedini mozda blagi favorit od ovih slabiji, mozemo i sa AIKom, Slovanom, Rosenborgom, mozemo i njih izbacit uz malo srece
dudelange i seriff vala nisu favorit, dudelange je duplo jeftiniji od nas, a seriff je nekad bio ime, dundalk je jedini mozda blagi favorit od ovih slabiji, mozemo i sa AIKom, Slovanom, Rosenborgom, mozemo i njih izbacit uz malo srece
U cetvrtak od 12 je i izvlacenje za nasu PL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trebaju nam dobri rezultati, al uvjeren sam da cemo minimalno do 3. kola EL, da povecamo koef, i da slijedece sezone budemo nosioci u LP
Sve zavisi koliko ce novih igraca doci. Stoper, lijevi bek i 2 centralna vezna. 4 igraca u prvih 11 nam treba. Malo je previse za prvo pretkolo, jos pogotovo ako dodju kasno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- egocentrik
- Kontakt:
Ma daj Hastanu da budemo nosioci i u drugom pretkolu 
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
To je tim u usponu plus im je prvenstvo aktuelno tako da su i u formi. Tesko da bi imali sanse protiv njih, kvalitetni su, a nimalo atraktivni najgora varijanta.AngelDiMaria je napisao/la:Ja bih AIK, cini mi se da su zelju prosle godine izbacili oni, da im pokazemo kako se igra
Svasta procita covjeku ime "egochetnik", reko ko je upo na forum... halali
Ma dajte Celtic da ga Hebib odma sa centra zabije cim sudija otpocne tekmu
Ma dajte Celtic da ga Hebib odma sa centra zabije cim sudija otpocne tekmu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ide Ludogorets hladno, jer od 1000 pichki u vreći mi bi za 1 qrac ufatili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Meni rozenborg mirise, u totalnom su k.urcu,
Nisam upratio zasto milos ne trenira, more barem trcanje trenirati
Nisam upratio zasto milos ne trenira, more barem trcanje trenirati
A ako prodjemo u 2 kolo, da li smo nosioci u 2 kolu, il ako ispadnemo da li smo nosioci u 3 kolu EL
Rosenborg je tim koji je nekad bio ime, odavno ih nema nigdje u grupama, sad kakvi su ne znam, a da su neko ko se ne moze proc, cisto sumnjam
Rosenborg je tim koji je nekad bio ime, odavno ih nema nigdje u grupama, sad kakvi su ne znam, a da su neko ko se ne moze proc, cisto sumnjam
Igrački kadar Fudbalskog kluba Sarajevo u narednoj sezoni bit će bez Ljubana Crepulje i Emira Halilovića.
Oba igrača na Koševo su stigla početkom 2018. godine, a u bordo dresu su debitovali u susretu protiv Širokog Brijega (18.02.2018.). Dvadesetpetogodišnji Crepulja je od tada je upisao ukupno 37 nastupa, a dvadesetdevetogodišnji Halilović 48 nastupa postigavši ukupno pet pogodaka.
Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje igračima koji su bili neizostavne karike u osvajanju duple krune u sezoni 2018/19 uz želje za postizanjem dobrih sportskih rezultata u budućnosti.
oficijelna stranica kluba
Oba igrača na Koševo su stigla početkom 2018. godine, a u bordo dresu su debitovali u susretu protiv Širokog Brijega (18.02.2018.). Dvadesetpetogodišnji Crepulja je od tada je upisao ukupno 37 nastupa, a dvadesetdevetogodišnji Halilović 48 nastupa postigavši ukupno pet pogodaka.
Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje igračima koji su bili neizostavne karike u osvajanju duple krune u sezoni 2018/19 uz želje za postizanjem dobrih sportskih rezultata u budućnosti.
oficijelna stranica kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ode i crepulja. ****, stranac a cesto povrjedjen.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
Historicar
- Kontakt:
Ode i Crepulja