Clutch je napisao/la:Vala su se sjebali ako su ovoliko dali a nisu uspjeli dogovoriti da tajming trejda odgovara potpisivanju 3. max igraca.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Poznavajuci rad Pelinke, moguce da nije ni znao za taj detalj 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Nail for Real
- Kontakt:
Vi svakako nikad osvojit neceteJHam je napisao/la:Lakersi ako ne osvoje u prvoj sezoni nece nikako, facts
Decko sa Balkana uzima prsten, ali mu ime Nikola nije
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jusuf mu je imeNail for Real je napisao/la:Vi svakako nikad osvojit neceteJHam je napisao/la:Lakersi ako ne osvoje u prvoj sezoni nece nikako, facts.
Decko sa Balkana uzima prsten, ali mu ime Nikola nije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sjebat ce se warriorsi zestoko
Ma dobro cisto da ga ispostujuBosniaBoston je napisao/la:
Boston je dobio los glas kod igraca zbog Isiah
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 jun 2019, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
da...alemsa je napisao/la:Ma dobro cisto da ih ispostujuBosniaBoston je napisao/la:
Boston je dobio los glas kod igraca zbog IsiahOvi pokazuju skroz suprotno, jest rizik i sve to stoji ali se isplati s druge strane.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa isplati za Klaya i KD-a, na ITa ne isplati niti će ikad isplatiti, ne mogu se porediti, šta smo trebali dati supermax kepecu na osnovu jedne sezone koji ima ogormne zdravstvene probleme i ne može biti role igrač kamoli max.alemsa je napisao/la:Ma dobro cisto da ga ispostujuBosniaBoston je napisao/la:
Boston je dobio los glas kod igraca zbog IsiahOvi pokazuju skroz suprotno, jest rizik i sve to stoji ali se isplati s druge strane.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Facts
Ali da odje.bu KD, kakvu bi poruku poslalo?
Boston se ponio ka IT kao prema psu lutalici
IT se trebao zadrzati zbog navijaca. Od Piercea nisu imali nikog popularnijeg. Svakako su nebitan faktor iducih nekoliko sezona.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
kao grizzliesi nprJustin je napisao/la:IT se trebao zadrzati zbog navijaca. Od Piercea nisu imali nikog popularnijeg. Svakako su nebitan faktor iducih nekoliko sezona.
Ne diraj mi Juzne Raptorse.BosniaBoston je napisao/la:kao grizzliesi nprJustin je napisao/la:IT se trebao zadrzati zbog navijaca. Od Piercea nisu imali nikog popularnijeg. Svakako su nebitan faktor iducih nekoliko sezona.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Horford ce navodno odbiti PO u cilju da potpiše novi trogodišnji ugovor.
S&T Kyrie/DLo razmjenadark44 je napisao/la:Horford ce navodno odbiti PO u cilju da potpiše novi trogodišnji ugovor.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
https://www.reddit.com/r/ripcity/commen ... erm=bziur6
"How is this possible", dobro napisa jedan na redditu.
The Bosnian Beast living up to his name

"How is this possible", dobro napisa jedan na redditu.
The Bosnian Beast living up to his name
- BosniaBoston
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:S&T Kyrie/DLo razmjenadark44 je napisao/la:Horford ce navodno odbiti PO u cilju da potpiše novi trogodišnji ugovor.
Totalni promasaj bi bio dovodenje Russella. Dosta losija verzija Irvinga.BosniaBoston je napisao/la:Clutch je napisao/la:S&T Kyrie/DLo razmjenadark44 je napisao/la:Horford ce navodno odbiti PO u cilju da potpiše novi trogodišnji ugovor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jah, da su ga potpisali sad bi ih ismijavali zato što su mu dali tolike pare, a on niije odigrao tekme, smiješno je to porediti, da je on igrač tipa KD-a druga stvar, tad bi logično bilo da ga potpišemo, ovako lik imao jednu sezonu i na osnovu toga da mu daš 150 mil.alemsa je napisao/la:Facts
Što mu to neko drugi ne ponudi takav ugovor, kad je već otišao, gdje su te dobre duše u NBA, nek daju 150 mil čovjeku kad im već smeta to što mu mi nismo dali.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tesko je kad si trn u oku,jedva cekaju da ocrnerio_Ferdy88 je napisao/la:Jah, da su ga potpisali sad bi ih ismijavali zato što su mu dali tolike pare, a on niije odigrao tekme, smiješno je to porediti, da je on igrač tipa KD-a druga stvar, tad bi logično bilo da ga potpišemo, ovako lik imao jednu sezonu i na osnovu toga da mu daš 150 mil.alemsa je napisao/la:Facts
Što mu to neko drugi ne ponudi takav ugovor, kad je već otišao, gdje su te dobre duše u NBA, nek daju 150 mil čovjeku kad im već smeta to što mu mi nismo dali.
Postao All Star Rusell nakon povrede Oladipa. Sretan splet okolnosti (za njega) jer taj status uvijek podigne cijenu. Da nije bilo te povrede dal bi agent mogao traziti max? Teze bi se zaboravilo kako ga je ponistio Simmons u playoffu?
Dobru sezonu imao da se razumijemo, fin igrac. Ali placati ga 27 miliona je..ne znam.
A MIP kandidatura isto moze zavarati jer napredovao nije puno igracki koliko je ispolirao vec postojecu igru i podigao procente suteva koje je kreirao od prvog dana u NBA-u. Zdrava sredina, zreliji, veci fokus imao. Mane i dalje su tu i pofino dosle do izrazaja u playoffu.
A pametni Netsi se brzo posvetise Kyrieu i ta pitanja ce prepustiti nekom drugom. Govori nesto takodjer.
Dobru sezonu imao da se razumijemo, fin igrac. Ali placati ga 27 miliona je..ne znam.
A MIP kandidatura isto moze zavarati jer napredovao nije puno igracki koliko je ispolirao vec postojecu igru i podigao procente suteva koje je kreirao od prvog dana u NBA-u. Zdrava sredina, zreliji, veci fokus imao. Mane i dalje su tu i pofino dosle do izrazaja u playoffu.
A pametni Netsi se brzo posvetise Kyrieu i ta pitanja ce prepustiti nekom drugom. Govori nesto takodjer.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.