babovo škomuZip je napisao/la:Imbecil je nekadašnji medicinski izraz korišten za opis osobe pogođene tzv. srednjim stepenom mentalne retardacije, odnosno osobe sa koeficijentom inteligencije između 26 i 50. Imbecilima su se smatrale osobe s više inteligencije od idiota (IQ 0-25), a manje inteligencije od debila (IQ 51 - 75). Slično kao i izraz "idiot", izraz "imbecil" je iz medicinske terminologije prešao u svakodnevni govor gdje se koristio kao uvreda. Zbog negativnih konotacija je s vremenom napušten.Kamuflazn je napisao/la:Opet se imbecili aktivirali a nije ih bilo dugo.
Ciji si ti?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Zar nije crnicki oporavljen?Denchi je napisao/la:Bojan Knežević ako dođe ništa slabiji nismo, jbg neuigrani al hajd....
Out:Pavlović,Šofranac,Bekić,Adukor,Crepulja,Halilović,Lelić
Van stroja:Džafić,Pidro,Stanojević,Crnički
In:Milanović,Shone
Posudba:Resić,
2 igrača prvih 11 može se reći i 2 koja su dosta igrali
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mozda klib ima druge planove,moza nece da Halilovic i Crepulja uzimaju minite nekim drugim igracimamiky_hz je napisao/la:Nije fazon jel dobar ovaj jel dobar onaj,jel dobar potez il nije dobar potez.Ovdje se radi o tome da se javno izaslo o tome da svi imaju ugovore i da ce igraci otici samo uz ostetu.Ocito da nisu imali ugovore na famozne dvije godine ,kakve 1+1 ako si ti nakon prve godine morao iste produzavati u smislu da ti moras sa njim pregovarati i davati nove uslove,pregovaras sa njim kao da nema apsolutno nikakav ugovor,trazit ce veca primanja i sve ostalo.tj ovu drugu godinu pišaj jel nista ne znaci.
Mora se postaviti pitanje prvom Emiru koji je rekao ovo za ugovore.Puno je nelogicno da se sada kaze kako je igracu istekao ugovor,a do prije 10 dana je druga prica bila.
Ma vala ni sekunde nije zaslužio da postane najplaćeniji igrač u timu, ima od njega 3x boljih igrača za te pare koji se mogu dovesti, solidan je bio kod nas i sretno mu dalje u karijeri al ako bude imao povrede svaka 2/3 mjeseca brzo ce se on vratiti u našu ligu ili u hrvatsku neki slabiji tim..
PUNA PODRŠKA HADŽIJI I UPRAVI!!
PUNA PODRŠKA HADŽIJI I UPRAVI!!
Bordo bijeli za život cijeli!!
Kurdic vrlo lahko moze zamijeniti Crepulju.
Kurdića definitivno gurnuti da igra, ali mozda na CB ?revolt je napisao/la:Kurdic vrlo lahko moze zamijeniti Crepulju.
Jel to njegova prirodan pozicija ili DMF?
Uz Lazica bi mozda mogao dobro napredovati.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nije moje da komentariem, ali sta kaze skoro na torevolt je napisao/la:Kurdic vrlo lahko moze zamijeniti Crepulju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Apsolutno nebitno,imajul planove ili nemaju.Pricam i drzim se striktno toga sta je receno,do jucer su svi imali ugovore,na prozivci saznajemo da je pomenutim isti istekao.Samo je to problem,nemam problem sa bilo kim da ide,sretan put svakome.Problem je sto se reklo,a to nije tako.zagor1987 je napisao/la:Mozda klib ima druge planove,moza nece da Halilovic i Crepulja uzimaju minite nekim drugim igracimamiky_hz je napisao/la:Nije fazon jel dobar ovaj jel dobar onaj,jel dobar potez il nije dobar potez.Ovdje se radi o tome da se javno izaslo o tome da svi imaju ugovore i da ce igraci otici samo uz ostetu.Ocito da nisu imali ugovore na famozne dvije godine ,kakve 1+1 ako si ti nakon prve godine morao iste produzavati u smislu da ti moras sa njim pregovarati i davati nove uslove,pregovaras sa njim kao da nema apsolutno nikakav ugovor,trazit ce veca primanja i sve ostalo.tj ovu drugu godinu pišaj jel nista ne znaci.
Mora se postaviti pitanje prvom Emiru koji je rekao ovo za ugovore.Puno je nelogicno da se sada kaze kako je igracu istekao ugovor,a do prije 10 dana je druga prica bila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo to.miky_hz je napisao/la:Apsolutno nebitno,imajul planove ili nemaju.Pricam i drzim se striktno toga,do jucer su svi imali ugovore,na prozivci saznajemo da je pomenutim isti istekao.Samo je to problem,nemam problem sa bilo kim da ide,sretan put svakome.Problem je sto se reklo,a to nije tako.zagor1987 je napisao/la:Mozda klib ima druge planove,moza nece da Halilovic i Crepulja uzimaju minite nekim drugim igracimamiky_hz je napisao/la:Nije fazon jel dobar ovaj jel dobar onaj,jel dobar potez il nije dobar potez.Ovdje se radi o tome da se javno izaslo o tome da svi imaju ugovore i da ce igraci otici samo uz ostetu.Ocito da nisu imali ugovore na famozne dvije godine ,kakve 1+1 ako si ti nakon prve godine morao iste produzavati u smislu da ti moras sa njim pregovarati i davati nove uslove,pregovaras sa njim kao da nema apsolutno nikakav ugovor,trazit ce veca primanja i sve ostalo.tj ovu drugu godinu pišaj jel nista ne znaci.
Klub imao mogucnost automatski da ga produzi, vjerovatno postoje klauzule u tom ugovoru kojim bi Crepulja u ovom trenutku bio papreno placen i oni iskoristili mogucnost da ne aktiviraju produzenje na dodatnu godinu zbog njima znanih faktora (mi mozemo nagadjat, nije uvijek fit, iako je vrhunski igrac nekonstantan i ono poznato novac).
Sta nije jasno, ovdje se izgleda svima treba crtat.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma odmah Kurdića gurnut na to mjesto, isti tip igrača! I što će nam lijevi bek, šta onda Šišić radi u ekipi?? Ne treba nam ni drugi špic, imamo Mustafića, može odgovorit zadatku. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ma skino štake al ima još fizikalnih i ne trenira punim kapacitetom jošAngelDiMaria je napisao/la:Zar nije crnicki oporavljen?Denchi je napisao/la:Bojan Knežević ako dođe ništa slabiji nismo, jbg neuigrani al hajd....
Out:Pavlović,Šofranac,Bekić,Adukor,Crepulja,Halilović,Lelić
Van stroja:Džafić,Pidro,Stanojević,Crnički
In:Milanović,Shone
Posudba:Resić,
2 igrača prvih 11 može se reći i 2 koja su dosta igrali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Može može, isti je to tip igrača.revolt je napisao/la:Kurdic vrlo lahko moze zamijeniti Crepulju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja nacuh, on i Husref i nisu bili u nekom finom odnosu.
Da li se u tom moze traziti ova odluka kluba?
Da li se u tom moze traziti ova odluka kluba?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Crepulja je solidan igrač.
Više sam očekivao od njega, gledajući pripremne utakmice.
Ko zna jel dobro ili nije što ide.
Ako ga zamjeni bolji, neće mu trebati puno da se uigra sa ostalim.
On i njegov zastupnik, kao ni bilo ko, ne smiju ucjenjivati klub.
Na vrijeme reskinut' i ciao.
Čistiti na vrijeme sve ugovore, to je recept.
Puna podrška za ljude u klubu.
Ljubanu sretno, idemo dalje sve do medalje.
Više sam očekivao od njega, gledajući pripremne utakmice.
Ko zna jel dobro ili nije što ide.
Ako ga zamjeni bolji, neće mu trebati puno da se uigra sa ostalim.
On i njegov zastupnik, kao ni bilo ko, ne smiju ucjenjivati klub.
Na vrijeme reskinut' i ciao.
Čistiti na vrijeme sve ugovore, to je recept.
Puna podrška za ljude u klubu.
Ljubanu sretno, idemo dalje sve do medalje.
Pa jel mi treba mahale da se igramo i da naglabamo ko ima kakav ugovor.Jel se izasli javno Crepulja Ljuban produzio ugovor sa FK Sarajevom do 2020 godine.Sada je 2019 i mi imamo situaciju da je istom ugovor istekao.Na istom potpisu ugovora se moralo reci Crepulja Ljuban produzuje ugovor sa FK Sarajevon na 1 +1.Nakon prve cemo sjesti pa vidjeti nove uslove ili sta vec treba.collector je napisao/la:Klub imao mogucnost automatski da ga produzi, vjerovatno postoje klauzule u tom ugovoru kojim bi Crepulja u ovom trenutku bio papreno placen i oni iskoristili mogucnost da ne aktiviraju produzenje na dodatnu godinu zbog njima znanih faktora (mi mozemo nagadjat, nije uvijek fit, iako je vrhunski igrac nekonstantan i ono poznato novac).
Hocemol se voditi zvanicnim informacijama ili cemo govoriti(vjerovatno,mozda) ovo ono.Ukini nam onda zvanicnu koje ce mi p.icke materine ,kad neznam do kad igrac ima ugovor(a mislio sam da znam zbog te iste zvanicne)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Crepulja nije stranac.Kamuflazn je napisao/la:Ode i crepulja. ****, stranac a cesto povrjedjen.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako se Crepuljinim odlaskom otvara mjesto za Đokanovica, ja sam za.
Uostalom i Ho Ši Min je rekao da ce praxa kluba biti afirmacija mladih igrača.
Stanojevic, Đokanovic, Mustafic, Rahmanovic... Ne vidim ja tu neki belaj Ljubanovim odlaskom.
Uostalom i Ho Ši Min je rekao da ce praxa kluba biti afirmacija mladih igrača.
Stanojevic, Đokanovic, Mustafic, Rahmanovic... Ne vidim ja tu neki belaj Ljubanovim odlaskom.
MortemHz je napisao/la:Crepulja nije stranac.Kamuflazn je napisao/la:Ode i crepulja. ****, stranac a cesto povrjedjen.
Evo vidjeh sada. Opet stoji da je skup a cesto povrjedjen i ne bas dobro spreman. Opet vjerujem da ga ne bi olahko pustili da nemaju neku zamjenu. Vidjet cemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pa ako pise u ugovoru 1+1 ili 0,5 + 1 sta imas naglabat, valjda mozes zakljuciti, takva praksa vec par godina, posebno kod ugovora na 1,5 godina, nije se isplatilo dalje ga drzat i taj ugovor po klauzuli se raskida, bez ikakvih problema po bilo koju stranu, takav ugovor ti i Lazic ima, samo sto je on pokazao da se u potpunosti moze na njega racunat i on je aktiviran na onu dodatnu godinu.miky_hz je napisao/la:Pa jel mi treba mahale da se igramo i da naglabamo ko ima kakav ugovor.Jel se izasli javno Crepulja Ljuban produzio ugovor sa FK Sarajevom do 2020 godine.Sada je 2019 i mi imamo situaciju da je istom ugovor istekao.Na istom potpisu ugovora se moralo reci Crepulja Ljuban produzuje ugovor sa FK Sarajevon na 1 +1.Nakon prve cemo sjesti pa vidjeti nove uslove ili sta vec treba.collector je napisao/la:Klub imao mogucnost automatski da ga produzi, vjerovatno postoje klauzule u tom ugovoru kojim bi Crepulja u ovom trenutku bio papreno placen i oni iskoristili mogucnost da ne aktiviraju produzenje na dodatnu godinu zbog njima znanih faktora (mi mozemo nagadjat, nije uvijek fit, iako je vrhunski igrac nekonstantan i ono poznato novac).
Hocemol se voditi zvanicnim informacijama ili cemo govoriti(vjerovatno,mozda) ovo ono.Ukini nam onda zvanicnu koje ce mi p.icke materine ,kad neznam do kad igrac ima ugovor(a mislio sam da znam zbog te iste zvanicne)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.