FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 17 jun 2019, 15:16

Danas sam razmisljao o jucerasnjoj recenici Musemica koji rece da mnogi zele da idu. Evo krenulo je pomalo. Halilovica mi nije zao ni sekunde jer ga smatram potrosenim igracom i samo dzaba zauzima mjesto mladjim igracima. Sto se tice Crepulje to mi je malo cudno jer nam je bio vrlo vazna karika nakon suspenzije adukora. Ocigledno ili ce se gurati Mustafic i Djokanovic ili ce na dmf-a doci neko mega pojacanje jer isuvise ozbiljno mi djeluju Hadzija i ekipa da nam veza ostane osakacena pogotovo kad se ne zna status stanojevica.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jun 2019, 15:19

Najjači su mi ovi što misle da je sve istina što kaže Hadžija ili neko iz Uprave, pa se vode samo time. Kaže Hadžija prije 10 dana da niko neće ići i vi se samo time vodite, a za dan se može promijeniti situacija i doći neka dobra ponuda. Ne bih se iznenadio kad bi prodali Pidru, Kovačevića ili Rahmanovića. Danas je situacija jedna, sutra druga i to je to.

Crepulja je jedini igrač u ligi koji ima tu profinjenost i na kojem se odmah vidi da je školovan igrač. Bože moj, tako je kako je, hoće vjerovatno da ide jer mu ne daju te velike pare i nek mu je sretno u budućnosti. Također, i Halilu sretno, njegov odlazak me ne pogađa ni sekunde.

Zna li iko ima li išta od Kneževića?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jun 2019, 15:24

Halila mi nije zao sto ide, ali vec za Crepulju mogu reci da mi jeste. Igrac koji zna sa loptom, zna podvaliti pas, klasicni CM kakvih u nasoj ekipi skoro pa da i nemamo (Stanojevic i Mustafic su klasicni DMF, Kurdic kad igra u vezi je isto na poziciji DMF). Uz to nabrojano je jos nas igrac i ne bi zauzimao mjesto stranca.

Sacekajmo, da vidimo koga ce nasi dovesti kao zamjenu ali mi se sve cini, da nasi nisu racunali na odlazak Crepulje, pa zato vjerovatno jos nemamo spremnog takvog igraca za dolazak. Jer nasi su mu ponudili najvecu platu u ekipi (sto jasno govori da su imali zelju da ostane i da su racunali da ce pristati na bolje uslove), no ocito je Crepulja izradio nasu upravu i sad samo Boga moliti da nadjemo sto prije zamjenu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 17 jun 2019, 15:26

A jadnog Aduku na tribine, cccccc....
A opet on najveci dingospo ispade.
Sjecam se frke; te hoce potpisat, te nece, te jest stranac, te nije, te jest krepulja, te nije, te moze ucijenjivat, te ne moze.... Bilo što mu drago, ja mu halalit ne mogu u necu onaj promasaj protiv kona na Koševu, kad niotkog ometan, zapuca je sa 16 na Sjever. A sve lucidan igrač mekog šuta, a on ko drvosječa, yebemlimu bozju kuharicu.
Nek ide, nece niđe bolje nac.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jun 2019, 15:27

Ovaj potez sa Crepuljom u ovom trenutku pred evropu je kazastrofalan po meni, ipak se nadam da su ovo igrice izmedju Hadzije i menadzera zbog te love, Valjda ce popustit obje strane pomalo i Crepulja ostat u klubu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 jun 2019, 15:28

Miki kralju kuzumo svi sta hoces da kazes, al skintaj covjek je imo 1+1 godinu to je najbolji ugovor na svijetu Za klub i najgori za igraca. Znaci imas platu godinu ako bude zaslyzio ostaces jos jednu ako ne cao vozdrica sretno. Vjerovatno su nadli boljeg od crepulje i to je to.

Meni crepulja nije nista posebno pokazo prosjek mogo je ostat a evo iako je otiso njegovu ono sto je on odigro za ove dvije godine bolje ce odigrat junior.

Halilovic davno se trebo **** malo bolja opcija od bekica.

Samo tako Hadzija tjeraj skart, stetocine kluba.

Svak hoce pare a da privredi klubu nista. ZARADI PARE PICKO PA IH ONDA TRAZI

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jun 2019, 15:30

Inijesta je napisao/la:Ovaj potez sa Crepuljom u ovom trenutku pred evropu je kazastrofalan po meni, ipak se nadam da su ovo igrice izmedju Hadzije i menadzera zbog te love, Valjda ce popustit obje strane pomalo i Crepulja ostat u klubu
Šta će popuštati, zvanična objavila da ide. Da se htjelo popuštati, to bi se na pregovorima uradilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2019, 15:32

Došla 2 igrača a otišlo 6 +1 na posudbu, znači bit će još fin broj novih igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 jun 2019, 15:36

Crepulja je osrednji fudbaler koji ništa posebno nije pokazao u Sarajevu. Ja ne znam šta ste vi vidjeli specijalno kod njega.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 jun 2019, 15:36

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/cr ... odine/4636

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/da ... ajevo/5002

Koliko znam za Lazića 0,5+1, a ovdje piše da ostaje do ljeta 2020. tj ugovor na 1,5 godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2019, 15:38

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Crepulja je osrednji fudbaler koji ništa posebno nije pokazao u Sarajevu. Ja ne znam šta ste vi vidjeli specijalno kod njega.
Apsolutno tačno, još je i bio povrijeđen u pola utakmica. Ne u tolikoj mjeri k'o Šofranac ali sjećam se kako smo svi komentarisali kako je od stakla kad god bude nešto a fol hoće da bude najplaćeniji. Nije on loš igrač ali tačno kako si i rekao, osrednji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jun 2019, 15:39

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Crepulja je osrednji fudbaler koji ništa posebno nije pokazao u Sarajevu. Ja ne znam šta ste vi vidjeli specijalno kod njega.
Ti si onaj što se pali na asistencije, driblinge, probacivanje kroz none? Uloga mu je ista kao kod Busquetsa recimo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jun 2019, 15:41

AlfredNobel je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ovaj potez sa Crepuljom u ovom trenutku pred evropu je kazastrofalan po meni, ipak se nadam da su ovo igrice izmedju Hadzije i menadzera zbog te love, Valjda ce popustit obje strane pomalo i Crepulja ostat u klubu
Šta će popuštati, zvanična objavila da ide. Da se htjelo popuštati, to bi se na pregovorima uradilo.
Ja koliko znam da mi mozemo u svako doba aktivirat tu drugu godinu ugovora Crepulji s tim da bi mu plata skocila sigurno 30-40% kako suvjerovatno i dogovorili ranije
Mislim da se tu pravi pritisak sad da se nadju negdje na sredini
Inace meni jeCrepulja jedan od najkvalitetnijih nasih igraca o bas bi steta bila da ode
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jun 2019, 15:48

Kostur tima su bili Kovačević, Lazić, Mujakic, Rahmanovic, Crepulja, Stanojevic,Pidro, Ahmetovic,Velkoski.
Od ovog kostura tima otišli Crepulja i Mujakic
Povrede Pidro i Stanojevic. Sto znaci da ovo sto je ostalo moramo zadrzati i dovesti 3 pojacanja (stoper, L bek, vezni dm). Ovo je minimum ne za neki iskorak nego da budemo konkurentni u borbi za titulu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jun 2019, 15:50

Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Ja koliko znam da mi mozemo u svako doba aktivirat tu drugu godinu ugovora Crepulji s tim da bi mu plata skocila sigurno 30-40% kako suvjerovatno i dogovorili ranije
Mislim da se tu pravi pritisak sad da se nadju negdje na sredini
Inace meni jeCrepulja jedan od najkvalitetnijih nasih igraca o bas bi steta bila da ode
Ma čisto sumnjam, gotovo je ovo.

Da je jedan od najkvalitetnijih, to zasigurno. Odličan igrač i gotivan momak.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2019, 15:54

collector je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
collector je napisao/la:Klub imao mogucnost automatski da ga produzi, vjerovatno postoje klauzule u tom ugovoru kojim bi Crepulja u ovom trenutku bio papreno placen i oni iskoristili mogucnost da ne aktiviraju produzenje na dodatnu godinu zbog njima znanih faktora (mi mozemo nagadjat, nije uvijek fit, iako je vrhunski igrac nekonstantan i ono poznato novac).

Sta nije jasno, ovdje se izgleda svima treba crtat.
Pa jel mi treba mahale da se igramo i da naglabamo ko ima kakav ugovor.Jel se izasli javno Crepulja Ljuban produzio ugovor sa FK Sarajevom do 2020 godine.Sada je 2019 i mi imamo situaciju da je istom ugovor istekao.Na istom potpisu ugovora se moralo reci Crepulja Ljuban produzuje ugovor sa FK Sarajevon na 1 +1.Nakon prve cemo sjesti pa vidjeti nove uslove ili sta vec treba.

Hocemol se voditi zvanicnim informacijama ili cemo govoriti(vjerovatno,mozda) ovo ono.Ukini nam onda zvanicnu koje ce mi p.icke materine ,kad neznam do kad igrac ima ugovor(a mislio sam da znam zbog te iste zvanicne)
Pa ako pise u ugovoru 1+1 ili 0,5 + 1 sta imas naglabat, valjda mozes zakljuciti, takva praksa vec par godina, posebno kod ugovora na 1,5 godina, nije se isplatilo dalje ga drzat i taj ugovor po klauzuli se raskida, bez ikakvih problema po bilo koju stranu, takav ugovor ti i Lazic ima, samo sto je on pokazao da se u potpunosti moze na njega racunat i on je aktiviran na onu dodatnu godinu.
Opet ti jedno druze.Kako smo mi kao navijaci znali da je on imao ugovor 1+1.Kako ja znam sta mu pise u ugovoru,hocul nagadjat jel 1+1 il je samo 2.To meni smeta,sto infornacije koje su recene nisu ispale tacne,j.ebe mi se za Crepulju.I sad se nigdje ne pise da je ugovor raskinut,vec da ugovor nije produzen,receno "istekao mu ugovor".Postovao bi da je receno ugovor sa Crepuljom raskidamo ,ali nije.Necu nista da nagadjam i da sam zakljucujem koliko ko ima ugovor.Transparentno i javno to treba da se zna.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jun 2019, 16:00

Miran u pas igri, davao sigurnost timu, drzao balans izmedju odbrane i napada. Pravi vezni igrac posebno dobar u paru s Stanojevicem koji je razbijac

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 jun 2019, 16:01

Stize nam lijevi bek iz Ceske.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 17 jun 2019, 16:01

Jbg zao mi je jedne stvari, opet se pokazalo da se kod nas ne moze gradit ekipa na duze staze, jer cim malo uhvate forme, igraci bjeze odavde, to nas stavlja samo u poziciju, da cemo svake sezone ostajat bez glavnih igraca i da ih nicim neces moci zadrzat, jer i nasih deset milja je sitnica, sta mogu uzeti vani. Jednostavno osudjen si na neku proizvodnju i to je to.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2019, 16:07

Najbitniji igraci FKS u prosloj sezoni su bili:
Ahmetović
Velkoski
Mujakić
Lazić
Rahmanović
Stanojević
Kovacević
Pidro
Hebibović
Crepulja, doduse nije bio standardan ali je imao dobrih utakmica...

Mozda sam nekoga zaboravio, ali od ovih 10-tak imena, koliko je otislo igraca?
Samo dva...

Ovo sto je otislo, itekako se moze naci zamjena za njih, sem Mujakica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []