FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovo bi nas moglo ujedinit i biti vjetar u ledja kao malo sta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajde svicarci pogurajte nas.
**** i tekme, ne moramo ni igrati, samo da pokazemo kujama u savezu ko smo i sta smo. N/FSBIH = mafia!!!
Valjale bi ove pare, cista lova bez umaranja i bez troskova organizacije utakmica...
**** i tekme, ne moramo ni igrati, samo da pokazemo kujama u savezu ko smo i sta smo. N/FSBIH = mafia!!!
Valjale bi ove pare, cista lova bez umaranja i bez troskova organizacije utakmica...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I utakmice i pare za nanesenu stetu ugledu kluba!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ja, ukoliko dobijemo ovo, ne treba stati na 220.000 eura. Odmah tuzba za dusevnu bol, nanesenu stetu ugledu kluba itd itd.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Elvedine Begiću kujo, raspišite tender za krov i dajte pare za hibrid kako smo se dogovorili!
06.06.2019.
FK Željezničar dobio Građevinsku dozvolu za izgradnju krova istočne tribine
Fudbalski klub Željezničar obavještava javnost da je Općina Novo Sarajevo izdala Građevinsku dozvolu za izgradnju krova na istočnoj tribini Stadiona Grbavica.
FK Željezničar i u ovoj godini nastavlja s unapređenjem infrastrukture Stadiona Grbavice. Na osnovu potpisanog Sporazuma između NS/FS BiH i FK Željezničar u kojem je definisana izgradnja krova na istočnoj tribini, FK Željezničar uputio je zahtjev Općini Novo Sarajevo za izdavanje neophodne Građevinske dozvole.
FK Željezničar će Građevinsku dozvolu danas dostaviti NS/FS BiH, a u skorijem periodu očekujemo da Savez objavi tender za izvođača radova na izgradnji krova istočne tribine.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ova odluka o tuzbi je pravi korak za dobrobit BiH fudbala. Iskreno isto bih mislio da je Savez odstetio neki drugi klub. Osvojili smo 4. mjesto 2 kola prije zavrsetka prvenstva i to na strani protiv direktnog konkurenta. Placamo sve doprinose, radimo na infrastrukturi, gospodin Petrovic je dobio svoj novac, i uvjek je postojala volja da mu se isplati. Naprijed Zeljo!
Ma da je nama dobiti licencu, a ostalo manje vise.
Ako su drugi klubovi dobijali licencu s dugovima preko milion, ne kontam zasto mi ne bi mogli dobiti s cifrom od 20 hiljada maraka.
Al haj ga znaj, kakva je situacija opcenito u toj sferi odlucivanje. Evropa bi nam legla ko budali samar u ovo debilsko vrijeme koje je doslo za nas.
Ako su drugi klubovi dobijali licencu s dugovima preko milion, ne kontam zasto mi ne bi mogli dobiti s cifrom od 20 hiljada maraka.
Al haj ga znaj, kakva je situacija opcenito u toj sferi odlucivanje. Evropa bi nam legla ko budali samar u ovo debilsko vrijeme koje je doslo za nas.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pustite te trice, jel Bogi produžio, ne mogu ba da spavam noćima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jos jesenji dio i kraj.Osim13 je napisao/la:Pustite te trice, jel Bogi produžio, ne mogu ba da spavam noćima
@Osim13 izdrziiii bratee moiiiDokoljenko je napisao/la:Jos jesenji dio i kraj.Osim13 je napisao/la:Pustite te trice, jel Bogi produžio, ne mogu ba da spavam noćima
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hocu i ja ostetu jer kako se ovo sve desava oko licence zapostavio Sam Remzu sto me moze kostat da mi Remza vise neda pa cak i da razvod trazi.Dakle Zenevo pazi sta radis.
Koliko ti trazis?Alipasino je napisao/la:Hocu i ja ostetu jer kako se ovo sve desava oko licence zapostavio Sam Remzu sto me moze kostat da mi Remza vise neda pa cak i da razvod trazi.Dakle Zenevo pazi sta radis.
Treba i @Osim13 traziti odstetu kad Bogicevic ode za dusevnu bol. Tebi je, doduse, i dusevna i tjelesna znaci vise love trazi.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Petar Bojo maltene gotov transfer... Po meni nije neka pljacka, igraca tog kvaliteta imamo... zna li neko malo vise o njemu, grijesim li?
UPRAVA NAPOLJE!LjoZee je napisao/la: Treba i @Osim13 traziti odstetu kad Bogicevic ode za dusevnu bol. Tebi je, doduse, i dusevna i tjelesna znaci vise love trazi.
ENOUGH IS ENOUGH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Za mladu reprezentaciju je bio jedan od boljih ono sto sam ja vidio. Tu se istaknuo. Volio bih ga viditi kod nas. Mozda neko zna vise?Manijaci19871921 je napisao/la:Petar Bojo maltene gotov transfer... Po meni nije neka pljacka, igraca tog kvaliteta imamo... zna li neko malo vise o njemu, grijesim li?
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sa dva igraca se razgovara u ovim trenutcima. Imena ne pitajte.Tristan10 je napisao/la:Za mladu reprezentaciju je bio jedan od boljih ono sto sam ja vidio. Tu se istaknuo. Mozda nego vise zna?Manijaci19871921 je napisao/la:Petar Bojo maltene gotov transfer... Po meni nije neka pljacka, igraca tog kvaliteta imamo... zna li neko malo vise o njemu, grijesim li?
21 godina i ugovor do 2020. Platiti necemo sigurno jedino da raskine ugovor.
Pregovara se sa Bogicevicem i Zaimom u vezi produzenja na neodredjenoDokoljenko je napisao/la:Sa dva igraca se razgovara u ovim trenutcima. Imena ne pitajte.Tristan10 je napisao/la:Za mladu reprezentaciju je bio jedan od boljih ono sto sam ja vidio. Tu se istaknuo. Mozda nego vise zna?Manijaci19871921 je napisao/la:Petar Bojo maltene gotov transfer... Po meni nije neka pljacka, igraca tog kvaliteta imamo... zna li neko malo vise o njemu, grijesim li?
Mi njima Zeca oni nama BojuLjoZee je napisao/la:21 godina i ugovor do 2020. Platiti necemo sigurno jedino da raskine ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.