ja mislim da nikog i ne zavarava, ko god iole prati kvalifikacije svake godine zna da oni nisu vise amateri i da poprilicno dobre rezultate imaju no opet ne trebamo ih se ni bojati, moze se igrati s njima,kao i sa svima ostalima sem Celtica, pratim recimo svake godine Qarabag i ne igraju oni nista specijalno posto vidim da se raja boji i njih, no problem Qarabaga je sto su dosta cvrsta ekipa, kuci dobro igraju a nisu atraktivni sekunde no znali su se oni dobro namuciti i protiv Crnogoraca, kako god i ja licno bih volio i njih da izbjegnemo ali Celtic je prioritet, bolje i Qarabag nego njihNorthN01 je napisao/la:MojNe da nas zavarava dudelange .. vidjeli smo sta uradise prosle godine
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Valjda nas ne sjebe mentalitet i amaterizam koga god da dobijemo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Qarabag ba
Ekipa u laganom padu a nosioci u drugom pretkolu.
Prosle godine jedva Olimpiju prosli, ispali od Bate-a.
U europa ligi nista specijalno nisu uradili. Prosli sheriff u play off-u gdje ih je Seriff uzeo jednu utakmicu 1:0 a na svom terenu su uzeli 3:0
Svakako ako se ne pojacamo znacajno na ovih par pozicija ni sa drugima nemamo bolje sanse.
Ekipa u laganom padu a nosioci u drugom pretkolu.
Prosle godine jedva Olimpiju prosli, ispali od Bate-a.
U europa ligi nista specijalno nisu uradili. Prosli sheriff u play off-u gdje ih je Seriff uzeo jednu utakmicu 1:0 a na svom terenu su uzeli 3:0
Svakako ako se ne pojacamo znacajno na ovih par pozicija ni sa drugima nemamo bolje sanse.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
ma mi smo autsajderi svakako i tako treba i mi navijaci da se postavimo da ne bi kasnije beze u depresiju pali ako ispadnemo, moze se igrati sa svima osim Celtica, ali to moze se igrati ne znaci da cemo i proci, no jbg treba pokusati, kako god okrenemo poslije Atalante prosle godine ovo je odlicno
Pyro is not a crime !
Daj Sheriff pogurat ce nas skaut
Luxemburg ili Slovan najbolje po mom misljenju.Ma ustvari moze sve sem Celtica,nismo valjda tako lose srece u pm
Luxemburg ili Slovan najbolje po mom misljenju.Ma ustvari moze sve sem Celtica,nismo valjda tako lose srece u pm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci 2 vrlo teska, 2 sa kojima mozemo Sherif i dudelange i 1 tezak al ga mozemo izbacit
Samo izbjeci Azere i top.
Celtic je Celtic, a sa ostalima se da igrati. Sretno sutra i nek bude ovaj Dungelange.
Celtic je Celtic, a sa ostalima se da igrati. Sretno sutra i nek bude ovaj Dungelange.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Daj nam dundelangeee il slovake, hajde nafakooooooo
Sa trenutnim igrackim kadrom mi smo teski autsajderi protiv bilo koje od ovih ekipa, realno. Uz par pojacanja mozda bi mogli gajiti neke nade protiv ovih Luksemburzana.
Slovan je jaci od Sherifa, Slovan je jak klub pravo, 10x zaredom osvajaju ligu kolko znam
Naravno da cemo dovest pojacanja, sta vam je pesimisti, Sherifa bi i sa ovim timom izbacili
Prije mjesec dana sam reko da cemo na Dundelange, morat cu izgleda citirat post haha
Naravno da cemo dovest pojacanja, sta vam je pesimisti, Sherifa bi i sa ovim timom izbacili
Prije mjesec dana sam reko da cemo na Dundelange, morat cu izgleda citirat post haha
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 17 jun 2019, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ce u srijedu izac sa Mladosti?
Kova
Hebib-Lazic-Dupe-Saban
Rahman-Mustafic
Milanovic-Shone-Tatar
Ahmet
Klupa:Dizdarevic,Dule,Kurdic,Salaf,Cruz,Sisic,Hare,Krste
Kova
Hebib-Lazic-Dupe-Saban
Rahman-Mustafic
Milanovic-Shone-Tatar
Ahmet
Klupa:Dizdarevic,Dule,Kurdic,Salaf,Cruz,Sisic,Hare,Krste
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sheriff i Slovan isto vrijede u igrackom kadru, cirka 20 miliona, Dundelange jeftinij od nas duplo, a za Celtic i Qarabah smjesno pricat, samo ne to dvoje, sa ostalim mozemo
kako kad je prosle godine Trnava igrala protiv Zrinjskog ?extazy je napisao/la:Slovan je jaci od Sherifa, Slovan je jak klub pravo, 10x zaredom osvajaju ligu kolko znam
Pyro is not a crime !
dobro ne znam kolko su puta zaredom prije toga, gledo sam na COPA90 prije godinu dvije, bilo je da su bas dugo sampioniTHEC je napisao/la:kako kad je prosle godine Trnava igrala protiv Zrinjskog ?extazy je napisao/la:Slovan je jaci od Sherifa, Slovan je jak klub pravo, 10x zaredom osvajaju ligu kolko znam
imali su dva niza po 4 titule za redom
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 17 jun 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Top je grupa.
Ako Celtic dodje, bit ce to vrh gostovanje obje navijacke skupine.
A sa ostalim se moze igrati, imacemo nadu da mozemo proci.
Sad je vrijeme da se pojacamo do kraja sedmice, inace svaki dan kasnjenja naakon sljedeceg ponedeljka, nama se smanjuju sanse za dobrim rezultatom u LP.
Ako Celtic dodje, bit ce to vrh gostovanje obje navijacke skupine.
A sa ostalim se moze igrati, imacemo nadu da mozemo proci.
Sad je vrijeme da se pojacamo do kraja sedmice, inace svaki dan kasnjenja naakon sljedeceg ponedeljka, nama se smanjuju sanse za dobrim rezultatom u LP.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dudelange definitivno najbolja opcija ,mada i Slovan nije loše izvući. Do Bratislave autom 7-8h.
A ako prodjemo u 2 kolo, onda smo nosioci ? I ako ispadnemo u 3 EL i tu smo nosioci ?
-
belosevic28
- Kontakt:
12.6.'19.belosevic28 je napisao/la:Sretno sefe, do titule aBd.
Sada lagano ekipu slagati, Handze, Crnicki i Crepulja su bivsi 99 %. Ostalo ce se znati u narednim danima.
Jos jednom sretno sefe !!!
Prižune, ne daj da te loze
Husref nije bio za Crepuljin ostanak.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
i dal su slucajno zna koji timovi igraju 2 kolo i 3 kolo ELextazy je napisao/la:A ako prodjemo u 2 kolo, onda smo nosioci ? I ako ispadnemo u 3 EL i tu smo nosioci ?
Evo ovdje imas koji timovi su nosioci u kojem pretkolu LPextazy je napisao/la:i dal su slucajno zna koji timovi igraju 2 kolo i 3 kolo ELextazy je napisao/la:A ako prodjemo u 2 kolo, onda smo nosioci ? I ako ispadnemo u 3 EL i tu smo nosioci ?
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2019.html
A u drugom pretkolu LE niko nije nosioc i tu su ekipe koje ispadnu iz prvog pretkola LP
Ako prodjemo u drugo pretkolo LP i ispadnemo onda smo nosioci u trecem pretkolu LE
Ako kojim slucajrm dodjemo u trece pretkolo LP onda smo nosioci u Play off lige Europe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 16 gostiju.