Po imenu jesu najslabiji ali ljudi igraju bolje od Slovana europska takmičenja, ne znam šta bi vam rekao koga priželjkujem.. meni ni Sheriff nije toliko loš izbor ali prva dva izbjeći po svaku cijenu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znači svi želimo Dudelange? 
Po imenu jesu najslabiji ali ljudi igraju bolje od Slovana europska takmičenja, ne znam šta bi vam rekao koga priželjkujem.. meni ni Sheriff nije toliko loš izbor ali prva dva izbjeći po svaku cijenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci ako prodjemo 1 kolo LP opet nismo nosioci u 2 kolu LP, al to sve zavisi koga izbacimo npr izbacimo nosioca 2 kola onda zauzimamo njegovo mjesto, logicki gledano nismo nosioci u 2 kolu, al smo zato nosioci u 3 LE
Samo ne Qarabah i Celtic ostalo se moze proc
Samo ne Qarabah i Celtic ostalo se moze proc
Daj Dudelange barem da se nadamo nečemu. Protiv Celtica i Qarabaga nemaš se čemu nadati. Slovan i Šerif i mogli bi nekako
Ljudi dajte da prvo kakvog lijevog beka dovedemo, jer ih trenutno imamo 0 !!!
A ovo oko LŠ ko bilo da nam dodje osim Qarabaga, hajd što je daleko, nego su bar po meni totalno neatraktivni, glup klub
A ovo oko LŠ ko bilo da nam dodje osim Qarabaga, hajd što je daleko, nego su bar po meni totalno neatraktivni, glup klub
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ma po meni nije losa grupa nimalo, izbjeci Celtic i eventualno Qarabag, mada se sa njima i moze igrati, ali volio bi ih izbjeci definitivno. Ostalo je meni top, prizeljkujem Dudenlange ili Sheriff, pa da se pofajtamo.. Samo hrabro i ozbiljno shvatiti! 
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Gledam sad Dundelange, prosle sezone su izbacili Legiju i Cluj, grupnu igrali a sa Betisom podjelili bodove, valjda su otanjili nego prosle sezone, opste se ne cine slabi..
A Slovana je izbacio nakav danski klub nepoznati u 2 EL, ovako gledajuci Slovan je mozda najlaksi, sto neko rece najslabije igraju Europu od ponudjenih
A Sheriff je izbacen od Shkendije u 2 kolu. Znaci Dunde opste nije bezveze iako sam na prvu mislio da jest, Slovan i Sheriff su najbolja opcija.
Ne nadam se nije nicemu posebnom u LP, al od EL ocekujem PlayOff, zato proci u 2 kolo, bit nosioc u 3 kolu EL i u PlayOff po 3 put pa sta Bog da
A Slovana je izbacio nakav danski klub nepoznati u 2 EL, ovako gledajuci Slovan je mozda najlaksi, sto neko rece najslabije igraju Europu od ponudjenih
A Sheriff je izbacen od Shkendije u 2 kolu. Znaci Dunde opste nije bezveze iako sam na prvu mislio da jest, Slovan i Sheriff su najbolja opcija.
Ne nadam se nije nicemu posebnom u LP, al od EL ocekujem PlayOff, zato proci u 2 kolo, bit nosioc u 3 kolu EL i u PlayOff po 3 put pa sta Bog da
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 17 jun 2019, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja vala ne očekujem ništa posebno, ako se nešto uradi, dobro i jeste. Da se ne lažemo, s svim ovim ekipama su nam šanse lapo-lapo. Niti su oni nešto spektakularni da se ne mogu proći, niti smo mi neke klase da se možemo opustiti. Ne treba se predavati jer danas u fudbalu je to najgora stvar. Znači, može se proći, a i lagano ispasti ako se ne prikaže odličan fudbal, uključujući sve elemente, od taktike, volje, želje i htjenja, pa do organizovanosti i pripreme.
U to vaganje klubova se ne bi ni upustio, svako ima svoj kvalitet. Realno, ni u kojem slučaju nismo favoriti i tako se treba i postaviti.
U to vaganje klubova se ne bi ni upustio, svako ima svoj kvalitet. Realno, ni u kojem slučaju nismo favoriti i tako se treba i postaviti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dundetu dosta igra odlazi 30 juna, nekima istice posudba, a nekima ugovor i vec dogovoreni transferi, tako ajmo rec da su dosta oslabljeni gledajuci proslu sezonu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Slobodan Milanović novi je član FK Sarajevo
Drugo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo u ovom prelaznom roku je Slobodan Milanović, bivši igrač Krupe. Dvadesetšestogodišnji vezni igrač potpisao je ugovor na tri godine, odnosno do ljeta 2022. godine.
SLOBODAN MILANOVIĆ: „Drago mi je što sam član ekipe koja je osvojila duplu krunu prošle sezone. Već na prozivci sam upoznao saigrače, mislim da ćemo se super slagati i na terenu i van terena. Do 2022.godine nosit ću bordo dres i nadam se da ću svojim trudom i zalaganjem opravdati povjerenje trenera i navijača“.
U protekloj sezoni Milanović je u dresu Krupe odigrao 31 utakmicu, postigao četiri pogotka , te ukupno sedam asistencija. Prije Krupe, Milanović je nastupao za Rudar Prijedor, Zvijezdu iz Gradačca, Modriču Maksimu i FK Beograd.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sl ... ajevo/5267
Drugo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo u ovom prelaznom roku je Slobodan Milanović, bivši igrač Krupe. Dvadesetšestogodišnji vezni igrač potpisao je ugovor na tri godine, odnosno do ljeta 2022. godine.
SLOBODAN MILANOVIĆ: „Drago mi je što sam član ekipe koja je osvojila duplu krunu prošle sezone. Već na prozivci sam upoznao saigrače, mislim da ćemo se super slagati i na terenu i van terena. Do 2022.godine nosit ću bordo dres i nadam se da ću svojim trudom i zalaganjem opravdati povjerenje trenera i navijača“.
U protekloj sezoni Milanović je u dresu Krupe odigrao 31 utakmicu, postigao četiri pogotka , te ukupno sedam asistencija. Prije Krupe, Milanović je nastupao za Rudar Prijedor, Zvijezdu iz Gradačca, Modriču Maksimu i FK Beograd.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sl ... ajevo/5267
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
1. Serif
2. Slovan
3. Dudelange
4. Celtic
5. Qarabag (sto neko reče - glup klub)
2. Slovan
3. Dudelange
4. Celtic
5. Qarabag (sto neko reče - glup klub)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hocel biti na UEFA stranici da se uzivo prati izvlacenje ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hoće sigurno, uvijek bude.extazy je napisao/la:Hocel biti na UEFA stranici da se uzivo prati izvlacenje ?
Dobra grupa pravo.
Ja ocekujem da se pola Evrope uhvati za glavu..
Imaju nezgodne lekcije, red je brate da naprave i zgodne lekcije
Rezultati u Evropi nam hitno trebaju, da ova prica ide jos dalje..
Bar do playoffa, ako bas moramo ispast, hrabro pa sta Bog da.
Ja ocekujem da se pola Evrope uhvati za glavu..
Imaju nezgodne lekcije, red je brate da naprave i zgodne lekcije
Rezultati u Evropi nam hitno trebaju, da ova prica ide jos dalje..
Bar do playoffa, ako bas moramo ispast, hrabro pa sta Bog da.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... ml?iv=true
Treca je bila idealna, al neka smo fulili prvu, izvukli smo neku sredinu i neka još izvucemo sredinu od ovih protivnika(da se ne opustimo) i eto ga uz malo srece idemo daleko.
Treca je bila idealna, al neka smo fulili prvu, izvukli smo neku sredinu i neka još izvucemo sredinu od ovih protivnika(da se ne opustimo) i eto ga uz malo srece idemo daleko.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel realno da postoje ljudi koji bi voljeli Slovan iz razloga da se izmerakaju na finom gostovanju i kojima je to bitnije nego da klub ima veće šanse za sportski uspjeh?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Daj Dunge Lange da se igramooo.
Al ide Seltik glat. Neće nas nikakva nepogoda zaobić. Ako oni njihovi navijači dođu, spektakl će napravit. Sjećam se na Grbavici protiv Sjeverne Irske, njihovi navijači ubili Fanatikose navijanjem, pola istoka gledalo ka sjeveru i gledalo njihovo navijanje. Imaju Britanci šmeka. Još će popit cisternu piva po gradu.
Al daj Bože da ih zaobiđemo.
Al ide Seltik glat. Neće nas nikakva nepogoda zaobić. Ako oni njihovi navijači dođu, spektakl će napravit. Sjećam se na Grbavici protiv Sjeverne Irske, njihovi navijači ubili Fanatikose navijanjem, pola istoka gledalo ka sjeveru i gledalo njihovo navijanje. Imaju Britanci šmeka. Još će popit cisternu piva po gradu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Glavna nepogoda nas je zaobisla, sto nebi i ova, al ako dodju stas, moramo i Seltika nekad pobijedit..skoroalen je napisao/la:Daj Dunge Lange da se igramooo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jel istina da se crepulja prodao a da smo mi za javnost dali ovaj info za manjkom priduzetka da bi vlasnik mogao direktno novac u svoj budzet, jer nekontam statute i to.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Prizeljkujem da se direktno plasiramo u 2. kolo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 28 gostiju.