BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Upoznat sam sa radom Akademije Pandev i radi se o jako ozbiljnom projektu i klubu, oni bi nas ozbiljno napatili, igraju im domaci igraci i polako postaju klub za koji zeli igrat svaki mladi makedonac.
Zrinjski se našao u Grupi 5 kao nositelj i potencijalni protivnici mostarskog kluba u prvom pretkolu Lige Evrope su: Hibernians (MLT), Ružomberok (SVK), Akademija, Akademija Pandev (MKD), Speranta Nisporeni (MDA) i FK Zeta (MNE).
Radnik je nenositelj u Grupi 6 i za protivnika će dobiti jednu od sljedećih ekipa: Spartak Trnava (SVK), Žalgiris Vilnius (LTU), Fola Esch (LUX), Alashkert (ARM), Olimpija Ljubljana (SVN).
Široki Brijeg je također nenositelj, a protivnik u prvom pretkolu LE će mu biti neka od ovih ekipa: Apollon Limassol (CYP), Kairat Almaty (KAZ), Ventspils (LVA), Cracovia Kraków (POL), Dinamo Tbilisi (GEO).
Radnik je nenositelj u Grupi 6 i za protivnika će dobiti jednu od sljedećih ekipa: Spartak Trnava (SVK), Žalgiris Vilnius (LTU), Fola Esch (LUX), Alashkert (ARM), Olimpija Ljubljana (SVN).
Široki Brijeg je također nenositelj, a protivnik u prvom pretkolu LE će mu biti neka od ovih ekipa: Apollon Limassol (CYP), Kairat Almaty (KAZ), Ventspils (LVA), Cracovia Kraków (POL), Dinamo Tbilisi (GEO).
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Široki Brijeg VS ....
Apollon Limassol (CYP) nezgodna ekipa, daleko gostovanje i šanse za prolazak 85:15 u koristi Švicaraca nadama se da ćemo ih izbjeći.
Kairat Almaty (KAZ),
Još jedna nepoznanica i težak protivnik kojeg bi bilo poželjno izbjeći s obzirom da Kazahstanski nogomet iz godine u godinu napreduje! Možda su šanse za prolazak malo veće ali neznatno rekao bih 80:20 u korist Azijaca
Ventspils (LVA)
Kad bih mogao birati izabrao bih Ventspils iz razloga što ne dolaze iz nešto pretjerano kvalitetne lige, po transfermarketu vrijede oko 3,5 mil. € (skoro pa duplo manje nego Široki) iako to ništa ne znači al je neki pokazatelj i vjerujem da bi nam šanse bile 50;50
Cracovia Kraków (POL)
Cracovia je solidna ekipa iz prvenstva koje svake godine napreduje ali su u Poljskoj ipak daleko od nekog vrha tako da sigurno nisu neki bauk. Šanse za prolazak postoje al Poljaci su ipak u prednosti sa omjerom snaga od nekih 70:30%
Dinamo Tbilisi (GEO)
Dinamo je moj izbor 2 također igraju ligu u rangu naše. Vjerujem da su nam šanse za prolazak podjednake 50:50 ali bilo bih svakako bolje izbjeći zbog dalekog puta!
Apollon Limassol (CYP) nezgodna ekipa, daleko gostovanje i šanse za prolazak 85:15 u koristi Švicaraca nadama se da ćemo ih izbjeći.
Kairat Almaty (KAZ),
Još jedna nepoznanica i težak protivnik kojeg bi bilo poželjno izbjeći s obzirom da Kazahstanski nogomet iz godine u godinu napreduje! Možda su šanse za prolazak malo veće ali neznatno rekao bih 80:20 u korist Azijaca

Ventspils (LVA)
Kad bih mogao birati izabrao bih Ventspils iz razloga što ne dolaze iz nešto pretjerano kvalitetne lige, po transfermarketu vrijede oko 3,5 mil. € (skoro pa duplo manje nego Široki) iako to ništa ne znači al je neki pokazatelj i vjerujem da bi nam šanse bile 50;50
Cracovia Kraków (POL)
Cracovia je solidna ekipa iz prvenstva koje svake godine napreduje ali su u Poljskoj ipak daleko od nekog vrha tako da sigurno nisu neki bauk. Šanse za prolazak postoje al Poljaci su ipak u prednosti sa omjerom snaga od nekih 70:30%
Dinamo Tbilisi (GEO)
Dinamo je moj izbor 2 također igraju ligu u rangu naše. Vjerujem da su nam šanse za prolazak podjednake 50:50 ali bilo bih svakako bolje izbjeći zbog dalekog puta!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
Samo izbjec Ruzomberok..Ne znam kakvi su, al vjerovatno imaju 2 crnca..odigrat ce 2 najbolje utakmice u zadnjih godinu dana i proc sa 1:0, 1:1.
Ostalo sve moze
Ostalo sve moze
Kojih bolan ŠvicaracaUstanikSBII je napisao/la:Široki Brijeg VS ....

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema slovaci sve vecinom i nekoliko čehatutankamon1905 je napisao/la:Samo izbjec Ruzomberok..Ne znam kakvi su, al vjerovatno imaju 2 crnca..odigrat ce 2 najbolje utakmice u zadnjih godinu dana i proc sa 1:0, 1:1.
Ostalo sve moze
HŠKZ
Na kraju cemo svi igrati protiv Slovaka 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po meni je Zrinjski mogao daleko prošle godine samo da se na početku izbjegla Trnava koja je odlična ekipa i napatili su Zvezdu u 3 pretkolu. Mogao se desiti incident da izbacite Ludogorets koji je u playoffu otišao na Gruzijce, tako da bi vi praktično bili u grupnoj fazi da ste izbacili Bugare gdje uopće loše niste odigrali. Moglo bi vam se sad vratiti to.tutankamon1905 je napisao/la:Samo izbjec Ruzomberok..Ne znam kakvi su, al vjerovatno imaju 2 crnca..odigrat ce 2 najbolje utakmice u zadnjih godinu dana i proc sa 1:0, 1:1.
Ostalo sve moze
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma napisao sam Cipranaca al mi mob ispravi na moje ŠvicarceMokes je napisao/la:Kojih bolan ŠvicaracaUstanikSBII je napisao/la:Široki Brijeg VS ....

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Zrinjski-zeta
Široki - dinamo t.
Radnik-fola
Sarajevo - slovan
Široki - dinamo t.
Radnik-fola
Sarajevo - slovan
Na prvo mjesto stani i ostani!
Na kraju sve suprotno kakve smo srece.Whiteredangel je napisao/la:Zrinjski-zeta
Široki - dinamo t.
Radnik-fola
Sarajevo - slovan
Zrinjski-Ruzomberok
Siroki-Kairat
Radnik-Trnava
Sarajevo-Celtic

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, (ne)sreca je glavni razlog neuspjeha nasih klubova u Europi
Don't believe the hype.
Ma ima tu i manjka kvaliteta,infrastrukture itd...akisarajevo92 je napisao/la:Da, (ne)sreca je glavni razlog neuspjeha nasih klubova u Europi
Al eto sjeti se prosle godine:Zrinjski mogao dobiti Valletu,Spartaks,jos neke slabe klubove i Spartak Trnavu i od svih slabijih dobije onaj najnezgodniji
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja prizeljkujem ovako nekako i da svi prodju ovo kolo
Sarajevo - Dudelange
Zrinjski - Zeta
Radnik - Zalgiris
Siroki - Ventspils
Sarajevo - Dudelange
Zrinjski - Zeta
Radnik - Zalgiris
Siroki - Ventspils
- akisarajevo92
- Kontakt:
U pitanju je nedostatak kvaliteta iako vecina ljudi stekne dojam kako samo malo srece fali za neki veci uspjehDamirT je napisao/la:Ma ima tu i manjka kvaliteta,infrastrukture itd...akisarajevo92 je napisao/la:Da, (ne)sreca je glavni razlog neuspjeha nasih klubova u Europi
Al eto sjeti se prosle godine:Zrinjski mogao dobiti Valletu,Spartaks,jos neke slabe klubove i Spartak Trnavu i od svih slabijih dobije onaj najnezgodniji
Evo samo 1 primjer, Zeljo protiv Apollona, od 5 primljenih golova 4 su plod amaterskih reakcija golmana i odbrane, i tako vecina nasih ekipa iz godine u godinu ispada u Evropi
To nije u pitanju sreca ili nesreca kad se ponavlja non stop, to su jednostavno nemaci pojma

Don't believe the hype.
Nije mi jasno za ove Škote kako imaju ovako nizak koeficijent. Oni i Holanđani što moraju igrat po 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To nije u pitanju sreca vec Bogicevic i Kjosevskiakisarajevo92 je napisao/la:U pitanju je nedostatak kvaliteta iako vecina ljudi stekne dojam kako samo malo srece fali za neki veci uspjehDamirT je napisao/la:Ma ima tu i manjka kvaliteta,infrastrukture itd...akisarajevo92 je napisao/la:Da, (ne)sreca je glavni razlog neuspjeha nasih klubova u Europi
Evo samo 1 primjer, Zeljo protiv Apollona, od 5 primljenih golova 4 su plod amaterskih reakcija golmana i odbrane, i tako vecina nasih ekipa iz godine u godinu ispada u Evropi
To nije u pitanju sreca ili nesreca kad se ponavlja non stop, to su jednostavno nemaci pojma

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la: To nije u pitanju sreca vec Bogicevic i Kjosevski

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislis da je slucajnoOsim13 je napisao/la:LjoZee je napisao/la: To nije u pitanju sreca vec Bogicevic i Kjosevski

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Velikani naseg fudbalaLjoZee je napisao/la:Mislis da je slucajnoOsim13 je napisao/la:LjoZee je napisao/la: To nije u pitanju sreca vec Bogicevic i Kjosevski

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.