NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 16 jun 2019, 18:00

Tu je on jos jednu godinu junior ima lik smisla za fudbala mogo bi bit nesto... dobre lopte ima, extra kornere izvodi dobar vezni...

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 16 jun 2019, 20:13

spiska je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:I sta kad udjemo u premier ligu,drago je meni sto se prica pozitivno,ali ima onaj stari problem,blokada glavnog racuna,ne moze se premijer liga igrati tako,da nas opet docekaju pa da nam ne daju igrati radi dugova,kada iznesu javno da klub nije duzan vise nikome i da je glavni racun odblokiran onda se moze necemu nadati i radovati
Kad se udje u pl onda dobijaš sponzore nove, liga smanjenja TV prenosi lova, drugo onda imaš reprogram napraviš i plaćaš u ratama sve
Da li bi nasi bili sposobni za to sve,da li bi opet mjesto u upravi bilo 1000km,ima li ko konkretne informacije kakve su ambicije za novu sezonu,jel opet prvu polusezonu saberi sto vise bodova i u drugoj polusezoni pijaca

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 16 jun 2019, 20:22

crvenobijeli je napisao/la:
spiska je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:I sta kad udjemo u premier ligu,drago je meni sto se prica pozitivno,ali ima onaj stari problem,blokada glavnog racuna,ne moze se premijer liga igrati tako,da nas opet docekaju pa da nam ne daju igrati radi dugova,kada iznesu javno da klub nije duzan vise nikome i da je glavni racun odblokiran onda se moze necemu nadati i radovati
Kad se udje u pl onda dobijaš sponzore nove, liga smanjenja TV prenosi lova, drugo onda imaš reprogram napraviš i plaćaš u ratama sve
Sjecam se kad su gostovali zeljo sarajevo moras doci 1 h prrije utakmice da nadjes parking i mjesto na trebinama.ljudi bilo od 1500 do 2500 svaku tekmu
Sjecam se i ja kada su usli u prvu federalnu kad su vola okrenuli ispred stadiona,na onoj kisi,tada sam kao balavac 6-7 razred osnovne postavljao transparent iza stare tribine na zicu,nije bila produzena tribina ,i nikada necu prezaliti sto su promijenili naziv iz Cokadija u RD07,mislim da je Coke rahmetli zasluzio da se navijacka grupa zove po njemu a ne neki RD 07,zato vise nisam vatreni navijac,nego samo obicni simpatizer

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jun 2019, 21:30

Kakva premijer liga, pa mi licencu nikad ne bi dobili, ili se varam,
A ovdje nam nije Lose, samo stoje sa ovim opstinskim parama trebalo napraviti dugoročni plan i stvoriti jak klub za 5 sezona pa ko gospoda uci u Premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 jun 2019, 22:16

Realno, nema nista od ulaska nazor. Zajebi sve kad ispadnes odma sljedecu sezonu i krpi se opet po federalnoj. Moja je zelja da se napravi stabilan prvoligas naredne 3-4 sezone. Biti konstantno u top 3 ali postenom igrom, bez prodaja i sramocenja, pa ako se ukaze prilika da udjemo i prije, sto da ne?

Mada nema od toga nista dok god su ovi ljudi tu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Posmatrac2
Kontakt:

Post Postao/la Posmatrac2 » 16 jun 2019, 22:27

Za PL treba svi da se ukljucimo, ne samo da kritikujemo. Treba prvo da se napravi dobra atmosfera medju navijacima, da vidimo kako doprinjeti klubu. Napraviti neku akciju, ponuditi se npr upravi kluba da pomognemo bar oko uredjivanja stadiona i okolo, pa onda zajednickim snagama pomoci da nadjemo sto vise sponzora i clanova kluba, da po ulici pozivamo narod da u sto vecem broju dodje na utakmicu i podrzi igrace. Pojedini po forumu i na ulici znaju samo da pljuju po igracima i upravi.
Svaki od nas kad krene kritikovati klub neka prvo porazgovara sam sa sobom, sta je on uradio i koliko doprinosi klubu, pa onda neka iznosi neke druge stavove.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 17 jun 2019, 08:36

Posmatrac2 je napisao/la:Za PL treba svi da se ukljucimo, ne samo da kritikujemo. Treba prvo da se napravi dobra atmosfera medju navijacima, da vidimo kako doprinjeti klubu. Napraviti neku akciju, ponuditi se npr upravi kluba da pomognemo bar oko uredjivanja stadiona i okolo, pa onda zajednickim snagama pomoci da nadjemo sto vise sponzora i clanova kluba, da po ulici pozivamo narod da u sto vecem broju dodje na utakmicu i podrzi igrace. Pojedini po forumu i na ulici znaju samo da pljuju po igracima i upravi.
Svaki od nas kad krene kritikovati klub neka prvo porazgovara sam sa sobom, sta je on uradio i koliko doprinosi klubu, pa onda neka iznosi neke druge stavove.
Oni su to sve rastjerali,o cemu ti pricac,pa vise gledalaca ima kerep i omladinac,sve to sto si nabrojao za sponzore i to sve,to je piska prosle godine prijedlog dao ali im se nije svidio izgleda

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 17 jun 2019, 08:39

Ponovo je napisao/la:
Posmatrac2 je napisao/la:Za PL treba svi da se ukljucimo, ne samo da kritikujemo. Treba prvo da se napravi dobra atmosfera medju navijacima, da vidimo kako doprinjeti klubu. Napraviti neku akciju, ponuditi se npr upravi kluba da pomognemo bar oko uredjivanja stadiona i okolo, pa onda zajednickim snagama pomoci da nadjemo sto vise sponzora i clanova kluba, da po ulici pozivamo narod da u sto vecem broju dodje na utakmicu i podrzi igrace. Pojedini po forumu i na ulici znaju samo da pljuju po igracima i upravi.
Oni su to sve rastjerali,o cemu ti pricac,pa vise gledalaca ima kerep i omladinac,sve to sto si nabrojao za sponzore i to sve,to je piska prosle godine prijedlog dao ali im se nije svidio izgleda
Ojj kerep i omladinac nemoj bgt to narod ide gledat radi cirkusa gdje ces to poredit sa Zvijezdom,kazu danas Kalesic potpisuje

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 jun 2019, 11:23

crvenobijeli je napisao/la:Gdje ce muratovic? Pa tek izaso iz pelena on napusta klub.nase dijete nema sta
Ima njih dvojica isto se prezivaju, sad koji je.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 jun 2019, 11:41

zmajevac je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Gdje ce muratovic? Pa tek izaso iz pelena on napusta klub.nase dijete nema sta
Ima njih dvojica isto se prezivaju, sad koji je.
Adem muratovic
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Posmatrac2
Kontakt:

Post Postao/la Posmatrac2 » 17 jun 2019, 14:14

:zzz: Sta je sa upravom, ostaju ili idu,?
Ni Lazarevica nigdje zivog nema :zzz:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 jun 2019, 14:15

Pa nemoze realno taj Adem ni igrat u prvoj federalnoj treba bit realan... Tarik bi mogo ako nastavi radit kako treba... daleko jaci od Ademage

Normala da ostaje uprava idu bolji dani treca sreca da
Se vratimo u premijer...

Matori Lazo je na odmoru sto i treba odmorit malo...

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 17 jun 2019, 17:31

combe80 je napisao/la:Pa nemoze realno taj Adem ni igrat u prvoj federalnoj treba bit realan... Tarik bi mogo ako nastavi radit kako treba... daleko jaci od Ademage

Normala da ostaje uprava idu bolji dani treca sreca da
Se vratimo u premijer...

Matori Lazo je na odmoru sto i treba odmorit malo...
Smoki i Divljan napuštaju

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 17 jun 2019, 20:48

Ode vesela druzina sad ce hurem i kompanija preuzet klub

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 jun 2019, 21:11

Bezveze spominjes hurema, jest malo lud momak :D ali kad bi on i piske preuzeli klub, na stranu znanje o poslu, bar bi znali da je klub u rukama ljudi kojima je ljubav prema klubu ispred vlastitih interesa.

Iskreno, ja bih volio vidjeti kako bi to izgledalo, sa nekim likom tipa Ensar za odnose s javnoscu. Vidjeli smo kako to izgleda sa "strucnim ljudima" kojih zaboli pola qrca za Zvijezdom, a i svakako ne moze gore po meni. Jedino "gore" je gasenje i reformiranje kluba, sto je po meni zapravo "bolje" tako da...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 jun 2019, 21:30

Treba otic na skupstinu i pitat doticne za sumljive rezultate.nemogu tek tako napustit klub.treba neko odgovarat za sramotu sto su nanijeli klubu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Posmatrac2
Kontakt:

Post Postao/la Posmatrac2 » 17 jun 2019, 21:36

Kad ce biti ta skupstina, nece valjda cekati da pocnu pripreme ili nedaj boze sezona pa onda da se uprava bira?
Ko ce igrace da dovede i ekipu sklopi?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 jun 2019, 21:37

crvenobijeli je napisao/la:Treba otic na skupstinu i pitat doticne za sumljive rezultate.nemogu tek tako napustit klub.treba neko odgovarat za sramotu sto su nanijeli klubu
Ma sta ces pitat bgt

Ljudi bili bolji
Igrali s juniorima
Povrijedjen ovaj onaj

Itd itd
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Posmatrac2
Kontakt:

Post Postao/la Posmatrac2 » 17 jun 2019, 21:44

Zna li neko sta je bilo sa Kurtalicem?
U slobodi je trenutno na pripremama, je li on zavrsio sa Zvijezdom?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 jun 2019, 21:46

Pisku bi ja za sportskog direktora ne za Presjednika... Piska zna sve o federalnoj ligi zna igrace menadzere zna sve kako funkcionise mogao bi pravo pomoci...

Za financije bi uspjesnog biznismena nekog a za presjednika uglednu licnost koja je uzor koja ima autoritet ali to je tesko naci...

Za sekretara bi ljubaznu osobu koja zna sa ljudima i svima baratat...

Jos ubacit u upravu ljude sponzore koji ce imati isto pravo glasa te jednog lika koji ce navijace u upravi prestavljati stim da i oni moraju donijet klubu nesto tipa financije ili radovi na stadionu...

I eto vam napretka tako jednostavo ali eto izgleda nedostizno...

Ja kad ostarim cu u upravu jaranike e tad idu EXTRA DANI...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.