Znači upolatritm01hzne je napisao/la:Na UEFA stranici stoji u 14.30h za LP 1. pretkoloElCartel11 je napisao/la:UdvanesBordoSarajevo je napisao/la:Ukolko je sutra žrijeb?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- siroliver69
- Kontakt:
E jbg, nisu valjda ovi raskidi i odlasci zbog Husrefovog ostanka.
-
belosevic28
- Kontakt:
Crepuljin jeste,sef ga nije zelio ostaviti zbog nekih stvari.siroliver69 je napisao/la:E jbg, nisu valjda ovi raskidi i odlasci zbog Husrefovog ostanka.
@skori sam pisao to ima 15tak dana.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma daj dunge-lange to su ekipe koje su bljesnule ne mogu oni ponoviti evropsku sezonu od prosle godine. 60 - 40 za nas
Slovan je sljedeci kooga zelim (nije daleko) ovdje 50-50
Karabag i Serif su mi tu negdje dajem im prednost 60-40
Celtic ne zelim kvalitetni su i veliki klub 80 - 20 u njihova korist.
Slovan je sljedeci kooga zelim (nije daleko) ovdje 50-50
Karabag i Serif su mi tu negdje dajem im prednost 60-40
Celtic ne zelim kvalitetni su i veliki klub 80 - 20 u njihova korist.
U kolko je izvlacenje sutra ? Ne planiram ni spavat iskreno nervoza me hvata vec
Znaci u pola 3 sad sam gore vidio, daj Slovan il Sheriff
Znaci u pola 3 sad sam gore vidio, daj Slovan il Sheriff
Baš danas sam vrtio poruke kad si ga najavio, Boga mi 26.5.belosevic28 je napisao/la:Crepuljin jeste,sef ga nije zelio ostaviti zbog nekih stvari.siroliver69 je napisao/la:E jbg, nisu valjda ovi raskidi i odlasci zbog Husrefovog ostanka.
@skori sam pisao to ima 15tak dana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
joker90 je napisao/la:Samo je jedan šef!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta nece izmislit, cega se lik sjetio hej.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa vrlo moguće, što da ne. Mislim kažem da je moguće, jer niko to ne može znati osim Husrefa. Niko ne zna šta se dešava na treninzima, ne mislim sad da je Crepulja konfliktan lik, naprotiv, ali može biti zbog kondicije, fizičkog stanja i tako te stvari.bordobijeli je napisao/la:Cuj Husref kriv sto Crepulja odlazi
![]()
Uostalom, to su sve nagađanja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Bože pomozi sutraaa.
Daj nam ili Slovan ili dungeta
Daj nam ili Slovan ili dungeta
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj nam Celtic, sad smo iskusni nakon Borussije i hatalante.
:shisha:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 18 jun 2019, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ja mislim da je na ovom podforumu daleko najveći procenat tumača ugovora 1+1 po glavi forumašamidzuka je napisao/la:Ja imam 2 pitanja ako moze neko od brace da odgovori, izvinjavam se ako sam propustio u moru komentara.
1. Kakva je situacija sa Lazićevim ugovorom je li i kod njega 1+1 kao kod crepulje ili on ima zvanicni ugovor sa klubom za narednu sezonu koji se ne treba ponovo pregovarati?
2. Zasto na pripremema nema nikog od nove generacije izlaznih juniora, prvenstveno mislim na Imamovića, Đokanovića i Salčina? Nema ih na ovom spisku igraca h trenaznom procesu, jesu li na produzenom odmoru, na nekom repreznativnom okupljanju/kampu ili nesto trece?
Unaprijed hvala na odgovorima.
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma trazio mnogo para tj bio bi najplaceni u klubu. To je ovo 1+1 gdje se pregovara nakon prve godine.AlfredNobel je napisao/la:Pa vrlo moguće, što da ne. Mislim kažem da je moguće, jer niko to ne može znati osim Husrefa. Niko ne zna šta se dešava na treninzima, ne mislim sad da je Crepulja konfliktan lik, naprotiv, ali može biti zbog kondicije, fizičkog stanja i tako te stvari.bordobijeli je napisao/la:Cuj Husref kriv sto Crepulja odlazi
![]()
Uostalom, to su sve nagađanja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne znam, al meni to +1 više vuče na korist igrača nego na korist kluba.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Citam evo i ne vjerujem. Sve nesto preplaseno jbt, nije ni cudo sto smo kao zemlja sporta-qurac mlohavi.ShofaII je napisao/la:Qarabag talasika ekipa ba
Merso i Handzic visociji od svih igraca ubicemo ih glavom
Jos nema Bekica i Hvalila znaci koga god nasi dovedu znace ubacit na glavu direktno
Daj nam Qarabag da budemo nosioci u 2 pretkolu LP i da u drugom pretkolu dobijemo nekog od ovih ekipa
Sheriff Tiraspol
Rosenborg
HJK Helsinki
Dundalk
F91 Dudelange
Shkendija Tetovo
The New Saints
Slovan Bratislava
AIK Stockholm
A onda lagano do 3 pretkola LP na ajax i ispadnemo ko ljudi i budemo nosioci u Play offu LE
Sta ste se prepali pa jbt potukli smo se sa ovima
https://www.transfermarkt.de/atalanta-b ... verein/800
I bili dobri u prvoj utakmici, druga tekma je nas mentalitet nakon 3:0 smo se predali a njima sve ulazilo.
Pa jbt i Celtic da dobijemo nije skidanje gaca odmah.
Jesu to skoti ili ovi qarabezi vanzemaljci? Trce 20km\h brze od nasih balkanjerosa? Imaju jace suteve? Mogu zrcat ko oni etiopljani?
Kakav je to strah jbt taman da smo dobili atalantu ponovo pofajtat se momacki ako treba zube im izbijat.
Jesmo mi to neki levati iz andore pa treba da se plasimo ikog i gledamo yebeni seltik iz mrtve skotske lige kao da su real madrid?
Koga god da dobijemo imamo sanse! Ove tekme u europi i nisu toliki odraz u kvalitetu vec u mentalitetu ekipa. Ako dodjes da primis sto manje golova-normalno da ces izgubit. Ako odes da das sve od sebe, sa vjerom u svoje sposobnosti-ne mozes izgubit. Jer sve i da popusis na terenu ti si u glavi pobjednik jer znas da ne mozes bolje od tog sto si dao! Tako nek nasi urade i bice ovo sjajno ljeto!
Sutra nek nam dodje ko god, imamo sanse i nikad ne treba odustat. Aal opet neka bude sherif
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nas je rat unazadio.FrancescoTotti je napisao/la:Citam evo i ne vjerujem. Sve nesto preplaseno jbt, nije ni cudo sto smo kao zemlja sporta-qurac mlohavi.ShofaII je napisao/la:Qarabag talasika ekipa ba
Merso i Handzic visociji od svih igraca ubicemo ih glavom
Jos nema Bekica i Hvalila znaci koga god nasi dovedu znace ubacit na glavu direktno
Daj nam Qarabag da budemo nosioci u 2 pretkolu LP i da u drugom pretkolu dobijemo nekog od ovih ekipa
Sheriff Tiraspol
Rosenborg
HJK Helsinki
Dundalk
F91 Dudelange
Shkendija Tetovo
The New Saints
Slovan Bratislava
AIK Stockholm
A onda lagano do 3 pretkola LP na ajax i ispadnemo ko ljudi i budemo nosioci u Play offu LE
Sta ste se prepali pa jbt potukli smo se sa ovima
https://www.transfermarkt.de/atalanta-b ... verein/800
I bili dobri u prvoj utakmici, druga tekma je nas mentalitet nakon 3:0 smo se predali a njima sve ulazilo.
Pa jbt i Celtic da dobijemo nije skidanje gaca odmah.
Jesu to skoti ili ovi qarabezi vanzemaljci? Trce 20km\h brze od nasih balkanjerosa? Imaju jace suteve? Mogu zrcat ko oni etiopljani?
Kakav je to strah jbt taman da smo dobili atalantu ponovo pofajtat se momacki ako treba zube im izbijat.
Jesmo mi to neki levati iz andore pa treba da se plasimo ikog i gledamo yebeni seltik iz mrtve skotske lige kao da su real madrid?
Koga god da dobijemo imamo sanse! Ove tekme u europi i nisu toliki odraz u kvalitetu vec u mentalitetu ekipa. Ako dodjes da primis sto manje golova-normalno da ces izgubit. Ako odes da das sve od sebe, sa vjerom u svoje sposobnosti-ne mozes izgubit. Jer sve i da popusis na terenu ti si u glavi pobjednik jer znas da ne mozes bolje od tog sto si dao! Tako nek nasi urade i bice ovo sjajno ljeto!
Sutra nek nam dodje ko god, imamo sanse i nikad ne treba odustat. Aal opet neka bude sherif
- BordoSarajevo
- Kontakt:
"Ove tekme u evropi i nisu toliki odraz u kvaliteti vec u mentalitetu ekipa."
Još gore brate
Još gore brate
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
#javjerujem
Ova nasa ekipa mi je u protekloj sezoni pokazala mentalitet i muda. Tako da opusteno, bice to sve u dure.
Kad je bilo najteze oni su se dizali pa i mudima zabijali golove
Ova nasa ekipa mi je u protekloj sezoni pokazala mentalitet i muda. Tako da opusteno, bice to sve u dure.
Kad je bilo najteze oni su se dizali pa i mudima zabijali golove
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.