Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ima svega
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E ne znam, ko staje na onim pječaškim od Ilidže ka Butmiru svaka mu čast.
6 sati mjera
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
69 this 69 that
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarma kako cu ti aBd 6b za kantu dati nikad gori nisi bio
ASD je napisao/la:Isti sam, stajem uvijek, skoro sam imao sudar zbog toga. Liku iza mene nije bilo jasno zasto sam stao na pjesackom.Derdiyok je napisao/la:Jarane to ti je od čovjeka do čovjeka. Ja stanem na svaki pješački ako vidim da ima neko da čeka na istom ili se približava. Skoro mi se desilo na Otoci da stanem nekom Arapu i čovjek se klanja tri puta. Nije mi ni problem sačekati kad vidim da su starije osobe u pitanju, a opet ima i hajvana pa prelaze svugdje i razvuče ko da je oslobodio Bosnu, onda namjerno stisnem gas da bi on potrčao.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
Kakav smo mi jadan i napacen narod jebote.

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Opismisticno sto mislis sa ces bez bana do decembraItsRamiz je napisao/la:Sarma kako cu ti aBd 6b za kantu dati nikad gori nisi bio
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
bas je propo, nije vise ni najbolji sarma forumaItsRamiz je napisao/la:Sarma kako cu ti aBd 6b za kantu dati nikad gori nisi bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
vidi sto je mislio guziti, neces razbojniceDerdiyok je napisao/la:Ja ga yebem ko odspava 8h u cugu po ovome vremenu. Eto.

klima citavu noc radi, spavam ko beba :kafa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Malo samoharden je napisao/la: vidi sto je mislio guziti, neces razbojnice![]()

Ma kak'i, ima hefta kako se borim sa snom.
Vidim kako spavaš s obzirom koja su doba

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zagreb>BecMadal je napisao/la:I sam sam pješak često i više je to normalno postalo na ulicama. Ali da je malcu mentalitet "samo vi prodjite, sačekati ću ja pa onda preci, da vam ne smetam". Jebote tuga me uhvatila. Zamisli sta je sve prošao na ulicama u pokušaju da predje preko ulice. Kakvi smo mi divljaci u državi jbt.AdkoHz je napisao/la:Meni je tako svaki dan.Ispred zgrade mi je odmah pjesacki i mozda tek svako 30-to auto stane.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
Kakav smo mi jadan i napacen narod jebote.
S druge strane, prvi put kad sam bio u Zagrebu, smio bih se zakleti da su mi stajali i kad sam dobrih 3m bio udaljen od pješačkog, tj. jos hodao prema njemu. Ono približavam se pješačkom ali nije mi jos u glavi kako ću ga preci, već ovamo pričam s nekim. Okrećem se vidim auto stalo, nigdje nikog osim mene i mojih na trotoaru. I ko majmun potrcim da predjem od crnjaka.
Ovo je samo najekstremniji primjer u ZG, inače uvijek čim sam stao blizu pješačkog i okrenuo glavu da vidim da li mogu preći, odmah prvo auto koje ide staje. Od cijelog ZG ta saobraćajna kultura mi je najupecatljivija ostala
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stručnjak za šupljiranje na forumuItsRamiz je napisao/la:pa kaze da se forsira obrazovanje i nauka pa ga pitam jel se on obrazovao je li fax zavrsio jel sam sebe forsirao kad zna da pametujeMarsal je napisao/la:Moraš bit fakultetski obrazovan da bi bio pametan i da bi mogao sabrati 2 i 2?ItsRamiz je napisao/la:djesi pametni
koji si fax zavrsio?
a moras zavrsiti fax da bi bio pametan ali ne moras biti pametan da bi sabrao 2 i 2 vec inteligentan

Njega i helću prebacit maršalu nek mijenjaju šine, i osima im pridružit još, da vide šta je grampa i lopata.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja kao beba spavam, čim legnem zaspemDerdiyok je napisao/la:Malo samoharden je napisao/la: vidi sto je mislio guziti, neces razbojnice![]()
klima citavu noc radi, spavam ko beba :kafa![]()
Ma kak'i, ima hefta kako se borim sa snom.
Vidim kako spavaš s obzirom koja su doba

Prestani koristiti nedozvoljene supstance Derdioče

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije ti to zdravoharden je napisao/la:vidi sto je mislio guziti, neces razbojniceDerdiyok je napisao/la:Ja ga yebem ko odspava 8h u cugu po ovome vremenu. Eto.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ezSarmelino je napisao/la:Opismisticno sto mislis sa ces bez bana do decembraItsRamiz je napisao/la:Sarma kako cu ti aBd 6b za kantu dati nikad gori nisi bio
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 18 gostiju.