FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:21

ma ne mogu se vise ni zajebavat, i ovo je iz nemoci

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 jun 2019, 12:24

Imamo više šefova stručnog štaba nego golmana... :tokralju: :damn:

Posmatrac2
Kontakt:

Post Postao/la Posmatrac2 » 18 jun 2019, 12:28

Lazarevic radi sta mu se kaze, ako mu narede u prvu federalnu tako ce i biti. Tako isto vazi ako se treba ostati u premier ligi onda nema zime.
Pa covjek je prosli mjesec razvalio sa Zvijezdom Velez kad su Velezu bodovi bili zlata vrijedni.
Ssmo pojacanja da se dovedu, sve ce to biti TOP.

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 18 jun 2019, 12:33

Sve smo mi ovo krivi.. Dopusteno im je da rade sta hoce, da se skupi 20 30 ljudi otic na tusanj **** im mater drugacije bi bilo.. Ovo je sramota, sprdaju se sa klubom
AVANTI LIBERTA 1919

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2019, 12:37

transandino je napisao/la:Sve smo mi ovo krivi.. Dopusteno im je da rade sta hoce, da se skupi 20 30 ljudi otic na tusanj **** im mater drugacije bi bilo.. Ovo je sramota, sprdaju se sa klubom
Matere, matere, govori u mnozini. :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jun 2019, 12:40

Nema para, a ljudi rade svoj posao, po cemu je ovaj trener npr. losiji od Milenka Bosnjakovica?
Vise ne vjerujem nikome, jel dodje neko sa strane zna se da nema talova i da ne mogu svoje igrace forsirat pa pola carsije se nesto uzbudi sa komentarima.

Ljudi pisu daj Jahu za trenera, pa de malo odvadite u pm i jaranske veze, u slobodi je tako od kad ja pamtim.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:45

MMA075 je napisao/la:Nema para, a ljudi rade svoj posao, po cemu je ovaj trener npr. losiji od Milenka Bosnjakovica?
Vise ne vjerujem nikome, jel dodje neko sa strane zna se da nema talova i da ne mogu svoje igrace forsirat pa pola carsije se nesto uzbudi sa komentarima.

Ljudi pisu daj Jahu za trenera, pa de malo odvadite u pm i jaranske veze, u slobodi je tako od kad ja pamtim.
pa ja nemaju para, pa dovode 5 sefova strucnog staba i 50 igraca, to je ta logika zdravotuzlanska :lol: :beba:
ja odavno nikom ne vjerujem i sve gtreba rastjerat, 1 klub 1 gazda, 1 sef strucnog staba :lol: :salut:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 18 jun 2019, 12:45

a sta mislite da nekome j.ebemo mater ? :problem:

(Na kraju sezone cemo svakako)
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 18 jun 2019, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.
tz tz tz tz tz tz

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:47

slusalica je napisao/la:a sta mislite da nekome j.ebemo mater ? :problem:
jebli su oni nama da valja :rol: :facepalm:

a sta mislite da i ovaj haos podrzimo :lol:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 18 jun 2019, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2019, 12:47

slusalica je napisao/la:a sta mislite da nekome j.ebemo mater ? :problem:

(Na kraju sezone cemo svakako)
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jun 2019, 12:48

Sariel1987 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Nema para, a ljudi rade svoj posao, po cemu je ovaj trener npr. losiji od Milenka Bosnjakovica?

pa ja nemaju para, pa dovode 5 sefova strucnog staba i 50 igraca, to je ta logika zdravotuzlanska :lol: :beba:
ja odavno nikom ne vjerujem i sve gtreba rastjerat, 1 klub 1 gazda, 1 sef strucnog staba :lol: :salut:
Ne vrijedi...
Ko ja da ne bi Kloppa na klupi ali treba biti realan.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2019, 12:49

Treba krizat Kozu odmah. Sa nasim parama nas handri yebem li mu uhljebsko telokmsku klicu!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:51

sta ce ti klop? imas spahu, nemas para imas lika u klubu vec. sto njega ne stavise. koji ce nam krac smajic i njegovi ovi polovnjaci?
koji ce nam krac 5 trenera? jos ovog dovedose za kojeg prica ide da radi kako mu se kaze ..
haos zivi, rastjerase sve igrace jer nema para i onda istu lovu potrosise na nove nepoznanice vecinom iz druge lige.
pa ko je tu ba care lud? dovedose lika koji ce na operaciu kako vele ic?
ovo je haos, a u haosu opstaju samo lovci u mutnom.
pazi ba logike i odabira, ko je skonta :lol:
ne znaju gdje udaraju, objave odabir sefa srucnog staba izadje lik pred kamere i kaze nisam ja sef ss. ja sam tim menadzer, dodje onda jedan sef ss , pa drugi :lol: :rol:
pazi logike i objasnjenja nale i bodova i utkamica, bez ikakve dublje analize, na nivou osnovne skole.
veze oni nemaju.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 18 jun 2019, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 jun 2019, 12:51

Senade vrati se, ako treba dovedi i drugog dajdzica na drugu stranu da igra citavu sezonu :urnebes:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 jun 2019, 12:53

Sariel1987 je napisao/la:sta ce ti klop? imas spahu, nemas para imas lika u klubu vec. sto njega ne stavise. koji ce nam krac smajic i njegovi ovi polovnjaci?
koji ce nam krac 5 trenera? jos ovog dovedose za kojeg prica ide da radi kako mu se kaze ..
haos zivi, rastjerase sve igrace jer nema para i onda istu lovu potrosise na nove nepoznanice vecinom iz druge lige.
ne znaju gdje udaraju, objave odabir sefa srucnog staba izadje lik pred kamere i kaze nisam ja sef ss. ja sam tim menadzer, dodje onda jedan sef ss , pa drugi :lol: :rol:
pazi logike i objasnjenja nale i bodova i utkamica, bez ikakve dublje analize, na nivou osnovne skole.
veze oni nemaju.
Nece Spaha da radi za 2000KM malo mu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:53

e nece da moze, senad ne ne :nene:
to bi ovi trenutno osteceni sto im isto nije sloboda na prvom mjestu najvise voljeli :nene:
spisko nam godine i pare ni u sta. ne ne :nene:
taj hickokov film vise necemo gledati

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 jun 2019, 12:54

MMA075 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sta ce ti klop? imas spahu, nemas para imas lika u klubu vec. sto njega ne stavise. koji ce nam krac smajic i njegovi ovi polovnjaci?
veze oni nemaju.
Nije tacno.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 jun 2019, 12:55

MMA075 je napisao/la: Nece Spaha da radi za 2000KM malo mu.
daj ba, to je objasnjenje ko i ovo podrzite dodjite na tusanj samo tipkate bla bla :lol:
nece za 2 milje al hoce za milju u juniorima jel :rol:
pa ko bi ozbiljan u ovo povjerovo.
radio je sa smajicem prosle godine zna momak dobro kakva je to idila bila :rol: :facepalm:
nije lud, da bude ko ovi potrcko koji ce samo preuzet odgovornost na sebe, a ovaj sve odredjivat igrat kako mu se kaze. :nene:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2019, 12:56

MMA075 je napisao/la:
veze oni nemaju.
Pa matere im zasto su dosli u Slobodu? Jel da trose pare ili da donesu? Ma yebes kozu mogao je tako svako biti predsjednik. Imas ih bar stotinu pametnijih i snalazljivijih na Pavkusi.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 jun 2019, 12:56

Neće Spaha da mu Smajić bude šef, baš kao što nije htio ni Feđa Dudić. Hoće ljudi da samostalno rade i da za to odgovaraju. Ovako ti odgovaraš, a ne pitaš se ništa. Barem mislim da Spahi novac nije problem i ne lupetajte bezveze.
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.