Necu previse da crnjacim, ali mozemo preventivno odma zaboraviti Celikovica jer mislim da mu nismo opcija. Prije ce ostati u HNL ili Zrinjski.HongKong je napisao/la:Nadam se da E.Zec nije medju ona 4 igraca koja je spomenuo Amar. Kako se do sad spekulise po imenima ovim trazimo stopera(Celikovic) lijevog beka (Subic, Kvesic) veznog(Alispahic i Bojo) i nadam se da je cetvrti krilo jer smo tu i najtanji. Kako bi tu legao neki kapitalac. Ima li barem nekih mahalskih oko krilnog igraca da mastamo malo?
P.S. Braco javi se trebas nam ko Bogi na stoperu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ja te jos jednom molim, pomozi Želji. Nemoj kontra kluba, nema smisla.AtlaZ je napisao/la:Eh moj Zeljo na sta si spao... Sta uradise grobari za manje od pet mjeseci..![]()
![]()
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dobro receno, zakucavanjeplavousrcu je napisao/la:Kako ga metnu Musija ovim sto su "pravili" klub par godina. Zakucavanje od seoske lole. Idemo dalje, trebat ce nam vremena da to "ispeglamo", ali "ispeglat" cemo sigurno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ignorisi ga samo, pojavi se samo da trola, samo iste gluposti pise. Podsjeca me na onog larsona bolida. Ima gdje pisati i gdje je prihvatljivo pljuvanje po klubu, ovdje ga ignorisi i zavrseno. Svaki dan se pojavi po jedan i odvlaci pricu u tom smjeru.
Cuva Bog Zelju svog!
Ugled su nam skroz narusili, nigdje nismo pozeljni. Dodje Amar Osim, i odma korektne izjave poslije utakmice od strane trenera Nalic, ili trenera Mladost. Samo nam jos Rogaticki Rudonja iz Radnika glumi.plavousrcu je napisao/la:Kako ga metnu Musija ovim sto su "pravili" klub par godina. Zakucavanje od seoske lole. Idemo dalje, trebat ce nam vremena da to "ispeglamo", ali "ispeglat" cemo sigurno.
Ma yebo nam je miske znanje na svakom polju, trebat ce godine da se oporavimo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Samo sa Misketom je zagarantovan uspjeh 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma nisam mislio na njega, nego po imenima koja se spominju do sad to su te pozicije na kojima trazimo igraca. Stoper, lijevi bek i veznjak. Nadam se i dobro krilo jos.Tristan10 je napisao/la:Necu previse da crnjacim, ali mozemo preventivno odma zaboraviti Celikovica jer mislim da mu nismo opcija. Prije ce ostati u HNL ili Zrinjski.HongKong je napisao/la:Nadam se da E.Zec nije medju ona 4 igraca koja je spomenuo Amar. Kako se do sad spekulise po imenima ovim trazimo stopera(Celikovic) lijevog beka (Subic, Kvesic) veznog(Alispahic i Bojo) i nadam se da je cetvrti krilo jer smo tu i najtanji. Kako bi tu legao neki kapitalac. Ima li barem nekih mahalskih oko krilnog igraca da mastamo malo?
P.S. Braco javi se trebas nam ko Bogi na stoperu
Cuva Bog Zelju svog!
Isto ko da je neko budala, a ne da je raja otjerala levata prije samo pola godine. Eto koliko je dobar bio.Zeljo92 je napisao/la:Samo sa Misketom je zagarantovan uspjeh
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najgore je ova ostavstina ovih sukoba sa svima, od cistacice do predsjednika svakog kluba i udruzenja u BiH. Muda svoja ima da otegnemo dok dovedemo bilo koga, ali bilo koga... da bog sacuva.
Nema ko nas ne mrzi. Pogledajte samo hajku na nas, od drugih klubova do navijaca pa evo i do ovog seoskog lole Musije. Svaki korak se pomno prati, svaka sitnica se objavljuje na svim portalima.
Mene samo zanima kako ovi slagirani novinaru nece i ne mogu da iskopaju neke prljavstine kod ostalih klubova u bih? Kako je moguce da niko nije napisao da pitari nisu dobili posljednje 4 plate niti ijednu obecanu premiju?
Nema ko nas ne mrzi. Pogledajte samo hajku na nas, od drugih klubova do navijaca pa evo i do ovog seoskog lole Musije. Svaki korak se pomno prati, svaka sitnica se objavljuje na svim portalima.
Mene samo zanima kako ovi slagirani novinaru nece i ne mogu da iskopaju neke prljavstine kod ostalih klubova u bih? Kako je moguce da niko nije napisao da pitari nisu dobili posljednje 4 plate niti ijednu obecanu premiju?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
AvatarHongKong je napisao/la:Isto ko da je neko budala, a ne da je raja otjerala levata prije samo pola godine. Eto koliko je dobar bio.Zeljo92 je napisao/la:Samo sa Misketom je zagarantovan uspjeh
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Neka, nemojte prozivati jer se samo u krug vrtimo. Bila je skupstina, druga u sest mjeseci i ko je bio zna sta se desavalo, ko nije neka prestane pljuvati Zelju po forumima i portalima, lagati i ljudima pricati na druge sve sto je neko drugi radio. Tamo se stvari rjesavaju a ne na forumu. Ko hoce pomoci bujrum ali ovo nanosenje stete klubu mora stati, treba razmisliti sta je dobro za Želju.
Nova sezona, idemo svi kao jedan: Bice Željo opet šampion!
Nova sezona, idemo svi kao jedan: Bice Željo opet šampion!
Momak ima vazeci ugovor i ne daju bez love logicno. Ne bi oni dali ni da nije Arezine. Slicno bi to bilo da mi halalimo nekom sad Rodina jer eto trazi ga bolji klub pa daj ga dzaba. Posto love nemamo ostaje nam ako ko ima kvalitetan slobodan ako nema dovest u rangu ovog sto imas i hajd yebaji ga.
A ovaj mali iz Rijeke ko da gledam izabrat ce Zrinjski. I zbog love i Evrope. Ko nas yebe kad ne ides nigdje.
A ovaj mali iz Rijeke ko da gledam izabrat ce Zrinjski. I zbog love i Evrope. Ko nas yebe kad ne ides nigdje.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 18 jun 2019, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mislim da je i Arezina imao ugovor? Nego je dosao na posudbu, vjerovatno uz nasu neku usmenu garanciju da ce igrati i tako dobiti procenat od narednog transfera. Arezina zavrsi na klupi, znaci losa procjena bivse uprave, i tako se zavadili.LjoZee je napisao/la:Momak ima vazeci ugovor i ne daju bez love logicno. Ne bi oni dali ni da nije Arezine. Slicno bi to bilo da mi halalimo nekom sad Rodina jer eto trazi ga bolji klub pa daj ga dzaba. Posto love nemamo ostaje nam ako ko ima kvalitetan slobodan ako nema dovest u rangu ovog sto imas i hajd yebaji ga.
Ovaj Bojo je potencijal, a Arezina mi je vise ono samo da ga tusnes bilo gdje. Mozda se islo i na to. Necemo se lagati znati svi kako je Arezina izgledao na terenu kod Odovica. Mrsko mu je bilo trcati. Ne znam dogovor i ne znam ko je i koliko na sta utjecao, ali definitivno Arezina je bio igrac koji je znao a nije htio. On i za Mladost protiv nas sad ne da nije trcao nego ko prebijena macka se vukao po terenu. Za Boju kad bi se fino razvijao mozes uzeti neku finu cifru.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Laže Mušija za Boju. Niti smo ih zvali, niti smo nesto nudili. Nabijanje cijene preko Želje.
Da je rekao za drugog igrača koji nam jeste bio interesantan pa hajde.
Da je rekao za drugog igrača koji nam jeste bio interesantan pa hajde.
Ode i Bajic, znaci i definitvno nam dolazi novi lijevi bek. Sta je s Pavicem? Da li ce i on put pod noge? Bio je dobar na pocetku, ali kasnije nekako isprepadan. Ima dobar centarsut, ali je nazad prava rupa.
Cuva Bog Zelju svog!
Istina, svaki korak mu je bio tezak, ko da igra za Real Madrid.LjoZee je napisao/la:Ovaj Bojo je potencijal, a Arezina mi je vise ono samo da ga tusnes bilo gdje. Mozda se islo i na to. Necemo se lagati znati svi kako je Arezina izgledao na terenu kod Odovica. Mrsko mu je bilo trcati. Ne znam dogovor i ne znam ko je i koliko na sta utjecao, ali definitivno Arezina je bio igrac koji je znao a nije htio. On i za Mladost protiv nas sad ne da nije trcao nego ko prebijena macka se vukao po terenu. Za Boju kad bi se fino razvijao mozes uzeti neku finu cifru.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.