FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad barem nema dileme ko je ugostio najveći klub. Sunce ti, ljudi preko 100 zvaničnih trofeja imaju...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
jesi to imao dojavuZukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:1.Kolo Celtic
2.Kolo Free ( sto jedna ekipa koja ispande ide direktno u 3 kolo
3.Maribor
4.Kopenhagen
5.Uefa Europa League
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo za jedno iduce pretkolo bi preuzeli koeficient od Celtica, to jeste za 2. pretkolo, kad bi prosli u 3. pretkolo LP tamo bi nam se opet vratio nas koeficient i normalno ne bi bili nosioci vise.ShofaII je napisao/la:Gledajte to sa pozitivne strane, kad ih prodjemo nosioci smo i u drugom i u trecem pretkolo a nosioci smo i u play offu LP
Znaci hrabro do grupa LP a onda nas tamo ceka 10:0 12:0 i takvi rezultati
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ali je bas atraktivan protivnik.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja ovo ne kontam nikako, jel nam protivnici u 3 pretkolu mogu biti samo ovi koji su ispali iz lige prvaka ili mogu i koji nisu bili u ligi prvaka.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Boyata,Ajer,Ntcham,lustig,Tyerni haha veselo sila od ekipe. Ovi sto kazu skoti ne znaju igrat lopte,tu je najmanje skota
Cuj pitarcica sto kmece kmeeeee kmeeee, odma gace skinuli.
Idemo u Glasgov Horde.
Trece pretkolo daj nam Arsenal. Nek opet kmece ovi sto izadju sa stadiona nakon 3:0 i sto dodju 1 godisne.
Idemo u Glasgov Horde.
Trece pretkolo daj nam Arsenal. Nek opet kmece ovi sto izadju sa stadiona nakon 3:0 i sto dodju 1 godisne.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 18 jun 2019, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije mi jasna jedna stvar, jel mi sad dobijamo kes od drugog pretkola, i da li od tog drugog pretkola uzimamo koeficijent?
Danteyebo pa ne mogu da vjerujem koje smo mi kur.ceve nafake
ZZ
Tako je braco !Laznjak je napisao/la:Cuj pitarcica sto kmece kmeeeee kmeeee, odma gace skinuli.
Idemo u Glazgov Horde.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
De nek neko ovo provjeri?zagor1987 je napisao/la:Normalno da ce nam platiti i 2 kolo u EL
Ovo ako je istina, ovo je savršeno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Sve vas s foruma vodim na domace kad budu u grupi roma man utd i arsenal hahahahahahaha 
A kako u Glasgov majstore, ko ce otici 10 ljudi ??Laznjak je napisao/la:Cuj pitarcica sto kmece kmeeeee kmeeee, odma gace skinuli.
Idemo u Glazgov Horde.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dobija se novac,ali ne i koeficjent i status nosiocamoj uzor-S.G je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, jel mi sad dobijamo kes od drugog pretkola, i da li od tog drugog pretkola uzimamo koeficijent?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
johntravolta123
- Kontakt:
I mene zanima da li ce se lova dobiti za 2 EL
Uz malo srece moze se u grupu EL.
Sad su vidjeli stanje nmza europu nek dovedu bas pojacanja i isplatit ce se
Uz malo srece moze se u grupu EL.
Sad su vidjeli stanje nmza europu nek dovedu bas pojacanja i isplatit ce se
Sampion sa sampionima!!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Druze ne kmecim,al ovaj sastav Celtica bi svaku ekipu sa balkana izbacio,sila igrace imajuLaznjak je napisao/la:Cuj pitarcica sto kmece kmeeeee kmeeee, odma gace skinuli.
Idemo u Glazgov Horde.
Celtic jeste ime, ali nisu tehnicki ni do koljena jednoj Atalanti, Borussiji, Baselu...samim tim trebat ce se pripremiti na nabijanja lopte, skok igru i sl.
U posjedu lopte vidim nasu sansu.
Da su oni favoriti, naravno da jesu...da se s njima moze igrati lopte i da imamo svoje sanse, naravno da imamo.
Protiv Atalante i nakon 2:2 nismo imali 5% sansi, protiv ovih imamo bar 20%, zahvaljujuci snazi protivnika ali i stilu igre koji bi nam mogao odgovarati, kao i terminu utakmice.
U posjedu lopte vidim nasu sansu.
Da su oni favoriti, naravno da jesu...da se s njima moze igrati lopte i da imamo svoje sanse, naravno da imamo.
Protiv Atalante i nakon 2:2 nismo imali 5% sansi, protiv ovih imamo bar 20%, zahvaljujuci snazi protivnika ali i stilu igre koji bi nam mogao odgovarati, kao i terminu utakmice.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Rijesi nam vize za Skotskumoj uzor-S.G je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, jel mi sad dobijamo kes od drugog pretkola, i da li od tog drugog pretkola uzimamo koeficijent?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da se dobija novac, mi smo već prošli drugo pretkolo EL, uživajte u ovom dvomeču braćo moja lijepa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Proximic i 31 gost.