Ma pratim ih ja,imaju strasan tim kako god da okrenesStroj1946 je napisao/la:Ne prate raja Celtic, al ljudi igraju brz i agresivan fudbal. Preko krila, jos ako skontaju da nemamo bekove. Sve ono sto nama ne odgovara. Plus ako se nasi jos prepadnu, sto ce biti 100% slucaj, nagazit ce nas. Jedino ako se pofajtamo i mi odigramo agresivno, mozemo da ublazimo sve.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MA IDEMO SE POFAJTAT BA, NISU VANZEMALJCI. Dobrodosli u Celtic Pub na pice, prva tura nasa, vratite se kuci puni lijepih utisaka vezanih za grad, razocarani krajnjim rezultatom!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Ajde nek neko provjeri zvanicno ocemol bit nosioci ili ne
Atraktivan protivnik, odlični navijači, velika gospoda koja svaku utakmicu podržava Palestinu. Biće lijepo biti pitar sredinom jula
Samo opušteno i dati sve od sebe, pa šta Bog da.
Na kraju krajeva, ovaj direktan plasman u treće pretkolo lige evrope nam ide na ruku, više će se zaraditi a i imamo više vremena da se pojačamo i malo uigramo.
Na kraju krajeva, ovaj direktan plasman u treće pretkolo lige evrope nam ide na ruku, više će se zaraditi a i imamo više vremena da se pojačamo i malo uigramo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako ga nećeš dobiti ako si već to kolo prošao? To je logično, sve što prođeš to ćeš i dobiti kako i zaslužuješ.ElCartel11 je napisao/la:Bitnije od love je koeficient, da li se dobija kad smo direktno u 3 pretkolu LE? Po nekoj logici mislim da necemo dobiti koeficient...MortemHz je napisao/la:Naravno da se dobija novac, mi smo već prošli drugo pretkolo EL, uživajte u ovom dvomeču braćo moja lijepa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemojte biti maloumni, normalno da se dobjaju pare za 2. pretkolo.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo sto smo slobodni 2 pretkolo UEL ce nam super doci za nasu ligu, jer odmah 4 dana nakon utakmice sa Celticom igramo 1. kolo PL.
Svaki put dobijemo po usima u ligi radi Evrope.
Svaki put dobijemo po usima u ligi radi Evrope.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
22. jula izvlacenje za trece pretkolo EL. Mjesec dana lagano uzivanja 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam pratio kako igraju od odlaska rodgersa i jel ostaje lennon na klupi. Moze se s njima boriti dok ima kondicije, dati sve od sebe da se izbjegnu teski porazi i to je to.Stroj1946 je napisao/la:Ne prate raja Celtic, al ljudi igraju brz i agresivan fudbal. Preko krila, jos ako skontaju da nemamo bekove. Sve ono sto nama ne odgovara. Plus ako se nasi jos prepadnu, sto ce biti 100% slucaj, nagazit ce nas. Jedino ako se pofajtamo i mi odigramo agresivno, mozemo da ublazimo sve.
You are someone else I am still right here
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa Troglavom iz Livna, ako budu slobodni, javit će im do kraja sedmice!Inspiracija je napisao/la:A s kim mitomani igraju?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo ni počeli europska takmičenja a prošli već prvo i drugo pretkolo EL, šta ti je Sarajevo.miky_hz je napisao/la:22. jula izvlacenje za trece pretkolo EL. Mjesec dana lagano uzivanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Il prošli Seltik il odmah izgubili igrati cemo u trecem pretkolu, treba uživati u ovom sto imamo sa Seltikom, a onda se spremiti za protivnike u trecem pretkolu, tamo se vec imamo cemu nadati. Europska liga je uvijek bio naš prvi realni domet nakon osvajanja lige, možda smo konacno zreli za te ciljeve.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- ElCartel11
- Kontakt:
Zar se ne racuna koeficient koliko pobjeda ili remija ostvaris u svom prolazu u iduce pretkolo? Po tom nama ne bi mogli racunati nista, jer necemo nikako igrati 2. pretkolo. Isto klubovi iz jacih liga kad se prikljuce u 2/3/4 pretkolu za prosla pretkola jim se ne racuna nikakav koeficient. Mozda i grijesim, mozda nisam upravuMortemHz je napisao/la:Pa kako ga nećeš dobiti ako si već to kolo prošao? To je logično, sve što prođeš to ćeš i dobiti kako i zaslužuješ.ElCartel11 je napisao/la:Bitnije od love je koeficient, da li se dobija kad smo direktno u 3 pretkolu LE? Po nekoj logici mislim da necemo dobiti koeficient...MortemHz je napisao/la:Naravno da se dobija novac, mi smo već prošli drugo pretkolo EL, uživajte u ovom dvomeču braćo moja lijepa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Upravo tako,nakon ovoga sto nas je usralo.Ovo sa Celticom nam dodje kao premija,i nesto u cemu se trebamo radovati i uzivati u tome.r3m1 je napisao/la:Il prošli Seltik il odmah izgubili igrati cemo u trecem pretkolu, treba uživati u ovom sto imamo sa Seltikom, a onda se spremiti za protivnike u trecem pretkolu, tamo se vec imamo cemu nadati. Europska liga je uvijek bio naš prvi realni domet nakon osvajanja lige, možda smo konacno zreli za te ciljeve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
datuma 05 jun 2019, 15:23

nema na čemuDenchi je napisao/la:
ma Emir je izbaksuziro neki dan spomenuvši Celtic, tako da ja gledam smještaje po Glazgovu
https://www.airbnb.com/s/Celtic-Park--G ... g=G7y-Mt0d
usput:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo ovi iz Celtica pisu kako su dobili najtezeg protivnika u nama, od svih mogucih. I to je neka satisfakcija, znaci cijene nas..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
igramo sa Celticom i nama je divno, dok nam kone u dugovima grcaju i idu u Livno
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Preljetit cemo u Evropi
FK Sarajevo
Pobit se sa njima pa sta bude, nisu ni do koljena Atalanti to je 100%.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.