FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Računa se i ovim jačim, pa vidiš ove što stalno igraju grupne faze da odmah dobiju 4.000 pa dalje.. možda i ja griješim, sad se i ja pitam ali makar bi trebalo tako biti J*** ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad gledam UEFA Europa Ligu za ovu sezonu
ZNACI, idemo Šampionskim putem i igramo 3 kolo sa šampionima drugih zemalja, znaci timove iz lige petice zaobilazimo
https://en.wikipedia.org/wiki/2019–20_U ... opa_League
ZNACI, idemo Šampionskim putem i igramo 3 kolo sa šampionima drugih zemalja, znaci timove iz lige petice zaobilazimo
https://en.wikipedia.org/wiki/2019–20_U ... opa_League
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 18 jun 2019, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sto smo preskocili se zove lucky looser i on doobija po pravilu pare i za 2 koloMortemHz je napisao/la:Pa kako ga nećeš dobiti ako si već to kolo prošao? To je logično, sve što prođeš to ćeš i dobiti kako i zaslužuješ.ElCartel11 je napisao/la:Bitnije od love je koeficient, da li se dobija kad smo direktno u 3 pretkolu LE? Po nekoj logici mislim da necemo dobiti koeficient...MortemHz je napisao/la:Naravno da se dobija novac, mi smo već prošli drugo pretkolo EL, uživajte u ovom dvomeču braćo moja lijepa.
Izvukosmo djetelinu sa cetiri lista, bas me zanima jel to sreca ili samo mit.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A gledano logički za to plaćanje, ne bi bio siguran.
Ranijih godina smo znali kretati od drugog pretkola LE, i dobijali smo pare samo za to pretkolo odnosno svako naredno koje smo prošli. Nismo dobijali pare za prvo pretkolo koje smo PRESKOČILI, a da smo krenuli od prvog, zaradili bi više. Baš sam jednom čitao forum ovih iz lištice, znam da su komentarisali da je i bolje što kreću od prvog pretkola jer je na taj način veća zarada.
Ranijih godina smo znali kretati od drugog pretkola LE, i dobijali smo pare samo za to pretkolo odnosno svako naredno koje smo prošli. Nismo dobijali pare za prvo pretkolo koje smo PRESKOČILI, a da smo krenuli od prvog, zaradili bi više. Baš sam jednom čitao forum ovih iz lištice, znam da su komentarisali da je i bolje što kreću od prvog pretkola jer je na taj način veća zarada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
3.Kolo dolazi Maribor kako sam rekao. 
Ama dobit cemo pare sta vam je, to je sto posto, ono sto je upitno dal smo nosioci il nismo
Dobijes odma za ucesce u LE,plus za prolazak,i tad nismo imali status Lucky loosersBordoSarajevo je napisao/la:A gledano logički za to plaćanje, ne bi bio siguran.
Mora se i Seltik dobit nekad
Neko se atraktivan mora uhvatit za glavu kad tad a oni se najavljuju od kako smo postali sampioni.
Sa "ludom" glavom bosanskom niko nije tako strasan. Hrabro pa sta Bog da.
Neko se atraktivan mora uhvatit za glavu kad tad a oni se najavljuju od kako smo postali sampioni.
Sa "ludom" glavom bosanskom niko nije tako strasan. Hrabro pa sta Bog da.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Al ne kontam kako oni nosioci a prvu kuci igraju. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja prezadovoljan braco, pogotovo nakon ovoga sto direktno idemo u 3 pretkolo u slucaju poraza
CELTIC dolazi u grad, ljudi jeste li svjesni sta to znaci ?
Bez pritiska ikakvog MORAMO biti, jer nemamo sta izgubiti. Nismo odigrali utakmice, a već smo ispunili cilj
BUDIE SRETNI STO CEMO UGOSTITI TAKVOG VELIKANA.
Kakva ce to atmosfera da bude aBD.
CELTIC dolazi u grad, ljudi jeste li svjesni sta to znaci ?
Bez pritiska ikakvog MORAMO biti, jer nemamo sta izgubiti. Nismo odigrali utakmice, a već smo ispunili cilj
BUDIE SRETNI STO CEMO UGOSTITI TAKVOG VELIKANA.
Kakva ce to atmosfera da bude aBD.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Celtic tesko al ima svoju draz. 3 pretkolo odmorni s manje kartona u odnosu na ove sto ce igrati 2 pretkolo,fina i zarada. Nije loše. Sad treba 3-4 dobra igraca dovesti i u boj.
Ma imaju par iskusnih igraca pogotovo onaj Brown, kapiten, lik je kasapin, fajter pravi, mangup. Sinclair iz Chelsea i Man. Citya. Plus imaju par reprezentativaca u ekipi. Bas gadni pravo. Ne znam jel im ostaje Lennon, jer se i kod njih nesto vrte ti treneri cesto. Ja mislim da hoce. Nafurat ce se oni na nas. Nece oni podcijeniti sigurno. Znaju da i ovdje vlada dobra atmosfera na tribinama.fera je napisao/la:Nisam pratio kako igraju od odlaska rodgersa i jel ostaje lennon na klupi. Moze se s njima boriti dok ima kondicije, dati sve od sebe da se izbjegnu teski porazi i to je to.Stroj1946 je napisao/la:Ne prate raja Celtic, al ljudi igraju brz i agresivan fudbal. Preko krila, jos ako skontaju da nemamo bekove. Sve ono sto nama ne odgovara. Plus ako se nasi jos prepadnu, sto ce biti 100% slucaj, nagazit ce nas. Jedino ako se pofajtamo i mi odigramo agresivno, mozemo da ublazimo sve.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 jun 2019, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
pa loptice su odlucile, stavi dvije loptice i koga prvog izvuce taj je domacinKaunas je napisao/la:Al ne kontam kako oni nosioci a prvu kuci igraju.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E sad je lakše dovest bolje igrače i zadržat postojeće.
Bolje ostat u Sarajevu, među svojom rajom ili doći u Sarajevo, igrat ligu prvaka protiv Celtica, odmorit drugo pretkolo, pa onda u trećem pretkolu opet igrat protiv, vjerovatno, atraktivne i jake ekipe, nego naprimjer otići u drugu Tursku ligu gdje ne znaš jezik, nema raje, nema Celtica i evrope
Bolje ostat u Sarajevu, među svojom rajom ili doći u Sarajevo, igrat ligu prvaka protiv Celtica, odmorit drugo pretkolo, pa onda u trećem pretkolu opet igrat protiv, vjerovatno, atraktivne i jake ekipe, nego naprimjer otići u drugu Tursku ligu gdje ne znaš jezik, nema raje, nema Celtica i evrope
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad moramo dovesti prava ali prava pojačanja, evo bit će para od europskih takmičenja na sve strane.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ja kolko sam shvatio da nema bas puno atraktivnih protivnika u 3 kolu EL, jer mi idemo "Sampionskim putem" i igramo protiv sampiona drugih zemalja koji su ispali iz LP, dok u drugom putu imas te atraktivne iz lige petice i ostalo, te zaobilazimo !BordoSarajevo je napisao/la:E sad je lakše dovest bolje igrače i zadržat postojeće.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još bolje, veće šanse za plej of.extazy je napisao/la:ja kolko sam shvatio da nema bas puno atraktivnih protivnika u 3 kolu EL, jer mi idemo "Sampionskim putem" i igramo protiv sampiona drugih zemalja koji su ispali iz LP, dok u drugom putu imas te atraktivne iz lige petice i ostalo, te zaobilazimo !BordoSarajevo je napisao/la:E sad je lakše dovest bolje igrače i zadržat postojeće.
FK Sarajevo
U prvu utakmicu treba ući hrabro i uzeti loptu. Čim više pasivno napadati (naše najjače oružje) dok ne dodje kraj utakmice. I poraz od 1:0 je relativno dobar rezultat.
U tim slučaju njma ti brzi igrači neće biti od koristi jer ćemo mi ionako stojati plitko.
U drugoj utakmici napasti i ostvariti pobjedu.
U tim slučaju njma ti brzi igrači neće biti od koristi jer ćemo mi ionako stojati plitko.
U drugoj utakmici napasti i ostvariti pobjedu.
Danas smo na forumu mogli svjedociti fenomenu tzv. pitarski kontrast.
Izvukli celtica - **** svega i svacega, nemamo srece, jel moguce uvijek najtezi, gdje smo mi nafaku izgubili itd.
Direktni u trece pretkolo - tako jeee, idemo u grupu odmah, najjaci smo, hvala ti Bože, nek nas je sreca pogledala itd.
Izvukli celtica - **** svega i svacega, nemamo srece, jel moguce uvijek najtezi, gdje smo mi nafaku izgubili itd.
Direktni u trece pretkolo - tako jeee, idemo u grupu odmah, najjaci smo, hvala ti Bože, nek nas je sreca pogledala itd.
JURIŠ