FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

extazy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 15:49

BordoSarajevo je napisao/la:
extazy je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:E sad je lakše dovest bolje igrače i zadržat postojeće.
Bolje ostat u Sarajevu, među svojom rajom ili doći u Sarajevo, igrat ligu prvaka protiv Celtica, odmorit drugo pretkolo, pa onda u trećem pretkolu opet igrat protiv, vjerovatno, atraktivne i jake ekipe, nego naprimjer otići u drugu Tursku ligu gdje ne znaš jezik, nema raje, nema Celtica i evrope :mrgreen:
ja kolko sam shvatio da nema bas puno atraktivnih protivnika u 3 kolu EL, jer mi idemo "Sampionskim putem" i igramo protiv sampiona drugih zemalja koji su ispali iz LP, dok u drugom putu imas te atraktivne iz lige petice i ostalo, te zaobilazimo ! :D
Još bolje, veće šanse za plej of.
tako sam shvatio, citao sam te tabele, uglavnom idemo sto posto tim putem, i u PlayOffu mislim da idemo na sampione, nesto se promjenio sistem, kako god izbjet cemo Vulverhempton, Fejnord i te takve kosto sam vidio da ih ima opasnih u 3 kolu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2019, 15:49

midzuka je napisao/la:Danas smo na forumu mogli svjedociti fenomenu tzv. pitarski kontrast.
Izvukli celtica - **** svega i svacega, nemamo srece, jel moguce uvijek najtezi, gdje smo mi nafaku izgubili itd.
Direktni u trece pretkolo - tako jeee, idemo u grupu odmah, najjaci smo, hvala ti Bože, nek nas je sreca pogledala itd.
Pa fakat je tako i ispalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 jun 2019, 15:50

Boyata Man City,Sinclair,Lustig,AjerBenkovic itd veselo rodjaci veselo

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 jun 2019, 15:52

Helsinki - Torshavn.

The New Saints - Pobjednik preliminarne runde.

Dundalk - Riga.

Sherrif - Saburtalo.

Slovan - Sutjeska.

Ararat - AIK.

Nomme Kalju - Škendija.

Otprilike timovi koje očekujem da možemo dobiti u 3. pretkolu. Valjda nas ovdje sreća pogleda.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 15:53

Mokes je napisao/la:Helsinki - Torshavn.

Dundalk - Riga.

Sherrif - Saburtalo.

Slovan - Sutjeska.

Ararat - AIK.

Nomme Kalju - Škendija.

Otprilike timovi koje očekujem da možemo dobiti u 3. pretkolu. Valjda nas ovdje sreća pogleda.
Pa brate sa svakim se ovdje mozemo nadigravat :njanjanja: :njanjanja:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jun 2019, 15:53

Hocemo li to opet u Augustu igrati Evropu? :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2019, 15:55

Mokes je napisao/la:Helsinki - Torshavn.

Dundalk - Riga.

Sherrif - Saburtalo.

Slovan - Sutjeska.

Ararat - AIK.

Nomme Kalju - Škendija.

Odlicno.Moramo ovo iskoristiti i pojacati se adekvatno.Hajde Emire daj prave igrace :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 jun 2019, 15:56

Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 18 jun 2019, 15:57

Imate u tu tabelu jos Cluja i Ferencvarosa koji bi sa nama mogli biti nosioci.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2019, 15:58

E ako su tačni ti protivnici u trećem pretkolu, onda je situacija ozbiljna, moramo se pojačat :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 15:59

kad utisamo celtic park !!!! bit ce nas sigurno vise od milje na slavnom stadionu

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 18 jun 2019, 15:59

De malo odvadite. Tako ste govorili i za Atalantu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2019, 15:59

Al ce se pive prodat u Sarajevu kad dodju ovi Skoti.Ja se sjecam kad je Skotska dolazila na Kosevo protiv repke igrali.Ljudi su pregotivni znaci,daju i kapom i sakom zajebancija teska sa njima,al sta mogu popit to u zivotu nisam vidio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 jun 2019, 16:01

Znaci 2 ekipe dobiti i eto te u UEFA Europe League :kafa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 16:02

revolt je napisao/la:De malo odvadite. Tako ste govorili i za Atalantu.
ako se predas odma primit ces opet vise od 5 komada, moramo pozitivni bit, a najvise igraci, da izadju i da se bore, nemamo sta izgubit, mozemo napravit cudo, mozemo im pruzit dobru partiju da nas pamte ko borce il da skinemo gace..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jun 2019, 16:05

esprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
ArenaSport, pretpostavljam. Možda i ova Nova BiH ugrabi to, rade prenos reprezentacije.
Želju je u Evropi prenosio SportKlub, tako da mislim da su i oni u igri. Ma, vidjet ćemo, biće na vrijeme javljeno. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 18 jun 2019, 16:06

Celtic je prvi put u historiji osvojio tri puta zaredom trostruku krunu. Znači i njima je ovo jedna od uspješnijih sezona. :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 jun 2019, 16:06

extazy je napisao/la:kad utisamo celtic park !!!! bit ce nas sigurno vise od milje na slavnom stadionu

Ma kakva milja? Odvadi malo. Potrebna je visa za Škotsku (UK) cca 250km.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 18 jun 2019, 16:07

Hadžija ti si na redu da nas obradujes :pray:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2019, 16:08

skoroalen je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
ArenaSport, pretpostavljam. Možda i ova Nova BiH ugrabi to, rade prenos reprezentacije.
Želju je u Evropi prenosio SportKlub, tako da mislim da su i oni u igri. Ma, vidjet ćemo, biće na vrijeme javljeno. :mrgreen:
NovaBIH ti je Sport klub u biti,tj isti su vlasnici.Tako da mislim da ce oni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.