FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Plati ce daidza put za dvije milje 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Prva na Koševu
pa zar nece bit nesto posebno za navijace, a ebo te 250 maraka viza ? **** cu ic, ako je tako, moram kredit dic hahahaBernardBarnjak je napisao/la:extazy je napisao/la:kad utisamo celtic park !!!! bit ce nas sigurno vise od milje na slavnom stadionu
Ma kakva milja? Odvadi malo. Potrebna je visa za Škotsku (UK) cca 250km.
Sve je to uredu,al kad ti igra jedan Boyata,Teirny,Lustig,Ajer nemam ti sta reci na tvoju konstatacijuesprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Emir će sredit da prvu igramo na Koševu, opalaaa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ja bi prvu tamo igro pa sta bog da
Dajte tacne datume odigravanja?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
9.7. i 16.7.Laznjak je napisao/la:Dajte tacne datume odigravanja?
Prema žrijebu, devetog gore a 16. kući. Ne znam sad da li je moguća promjena, što neki pišu, nisam upratio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Idemo Hadzija stopera,beka,veznog i napadaca pa nek sve gori. Treba nam kreativac na sredini razbijaca imamo dosta
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 18 jun 2019, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
postoje velike šanse da se prva utakmica igra kod nas, na Koševu. Upravo razgovaramo sa predstavnicima Celtica, oni nemaju ništa protiv. To želimo prije svega zbog komplikacija sa britanskim vizama, treba nam jednostavno više vremena kako bismo završili neophodnu proceduru i papirologiju. Ukoliko postignemo dogovor, utakmica Sarajevo – Celtic igrala bi se 9. jula na stadionu Asim Ferhatović Hase. Inače, predstavnici škotskog kluba izrazili su veliki respekt prema FK Sarajevo, što govori i njihova spremnost da nam u ovom slučaju izađu u susret”, ističe Hadžićskoroalen je napisao/la:9.7. i 16.7.Laznjak je napisao/la:Dajte tacne datume odigravanja?
Prema žrijebu, devetog gore a 16. kući. Ne znam sad da li je moguća promjena, što neki pišu, nisam upratio.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
boyata ide u herthu bsczagor1987 je napisao/la:Sve je to uredu,al kad ti igra jedan Boyata,Teirny,Lustig,Ajer nemam ti sta reci na tvoju konstatacijuesprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
još da neko hajruje tiernyja, tipa everton neki nešta
vraćaju im se igrači cityja,dormunda u klubove svoje tako daće i oni sklepat začas ekipu , samo da ne dovedu **** nekog....
dosta su slabiji od Atalante a i od Minhengladbaha igrački...al opet prejaki za nas naravno, mislim da će nas njihov stil igre satrat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
samo da odigramo borbeno, ljudi su brzi i takav je nogomet na ostrvu, moramo bit maksimalno spremni, cuda se desavaju, meni bi cudo bilo kad bi sa 1 2 razlike ispali, jer su za nas svemirski brod, al sve je moguce, dinamo ih je ruzio, vidjeli ste zvezde sta sampionu europe uradi, sve je moguce, samo srce na teren i da kosevo grmi, mada su oni navikli na podrsku ogromnuDenchi je napisao/la:boyata ide u herthu bsczagor1987 je napisao/la:Sve je to uredu,al kad ti igra jedan Boyata,Teirny,Lustig,Ajer nemam ti sta reci na tvoju konstatacijuesprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
još da neko hajruje tiernyja, tipa everton neki nešta
vraćaju im se igrači cityja,dormunda u klubove svoje tako daće i oni sklepat začas ekipu , samo da ne dovedu **** nekog....
dosta su slabiji od Atalante a i od Minhengladbaha igrački...al opet prejaki za nas naravno, mislim da će nas njihov stil igre satrat...
Daj Boze brate, al skontas realno treba ti viza treba ti bar 100-1500 km da odes, daj Boze i 50Laznjak je napisao/la:Brate i 10 je bolje nego 20 000 onih na Kosevu protiv AtalanteInijesta je napisao/la:A kako u Glasgov majstore, ko ce otici 10 ljudi ??Laznjak je napisao/la:Cuj pitarcica sto kmece kmeeeee kmeeee, odma gace skinuli.
Idemo u Glazgov Horde.
Trece pretkolo daj nam Arsenal. Nek opet kmece ovi sto izadju sa stadiona nakon 3:0 i sto dodju 1 godisne.
150 hordi ja i ti po kartu u trecem pretkolu? + ovi nasi padobranci, navijaci BiH
Moze u sta god hoces
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
duplakruna46
- Kontakt:
260 000€ + 280 000€ + 260 000€ + 280 000€ = 1.080 000€(2.095 000KM)Each domestic champion club that does not qualify for the UEFA Champions League or UEFA Europa League group stage will receive €260,000 in addition to the amounts due for participation in each qualifying round.
Liga prvaka
First qualifying round: €280,000
Second qualifying round: €380,000
Third qualifying round: €480,000
Evropa liga
First qualifying round: €240,000
Second qualifying round: €260,000
Third qualifying round: €280,000
Play-off round elimination: €300,000
Pa koliko jamis jamis.
Plus, TV prava, ulaznice, sponzori i ako Bog da prolaz u Play Off te bolji koeficijent.
Plus, vodimo se kao pobijednici drugog pretkola EL(naravno sve pod uslovom da ispadnemo od Celtica)!
Ogroman priliv sredstava se ocekuje ove godine.
Ovo moramo iskoristiti. Pametno i niko nam nece moci nista ove godine!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
nemojte se šokirat ako budemo tanki na početku sezone jbg onda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
viza i prevoz najveći trošakInijesta je napisao/la:
Daj Boze brate, al skontas realno treba ti viza treba ti bar 100-1500 km da odes, daj Boze i 50
Moze u sta god hoces
ovo ostalo ****
Koja bi ludnica bila ako se dogovore da se prva igra na Kosevu.

njima su završne pripreme u Austriji, tako da bi im išlo na ruku
- BernardBarnjak
- Kontakt:
50x prvaci Škotske.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.