Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma jašta, najlakše je na Casillasa, a one priče kako mi pišemo samo kad on dobro brani, ma baš?? Da se to piše na ovom forumu zakucalo bi se 700 stranica ko iz pika.. Al eto, doduše opet se Casillas pokazao malo ranjiv na istrčavanjima i tako nekim situacijama u kojim npr. Buffon nikad ne bi pogriješio, al šta je, tu je..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Daj okanite se tih slika, to sa Ibrom nidje veze stvarno, covjek je dobio zuti karton, a kasnije se i sam AS.com ispravio sa tres na dos rojas. Abate je namjerno udario Ronalda, kao i Pippo Alonsa.
Sto se tice toga da je Villa bolji od Higuaina, to se jednostavno ne moze usporediti. Pretprosle sezone Villa zabio vise od Pipite, prosle Pipita vise od njega, i tako to u krug. Inzaghi je fenomen, igracina.
I jos jednom, prestanite stavljati te slike, pa Abate nije kartoniran iz razloga sto se glupi Ronaldo bacio par sekundi nakon kontakta - covjek kao da prvi put u zivotu igra nogomet. Procitana vise i njegova prica.
Isto ti je to ko sa Ronaldinhom. Ne nasjedaju vise ni sudije na njegov osmijeh, uvijek izgubi loptu i uvijek pogleda u suca, mahne rukom i nasmije se kao da je faul.
A to da se Ronaldo jucer nije primjetio je prica za malu djecu. Simulator kao sto je on je vrlo dobro odigrao, no problem je Andres u tome sto si ga ti navikao uvijek gledati u najboljem izdanju ove sezone!
IGRAC UTAKMICE: RICARDO CARAVALHO
Sto se tice toga da je Villa bolji od Higuaina, to se jednostavno ne moze usporediti. Pretprosle sezone Villa zabio vise od Pipite, prosle Pipita vise od njega, i tako to u krug. Inzaghi je fenomen, igracina.
I jos jednom, prestanite stavljati te slike, pa Abate nije kartoniran iz razloga sto se glupi Ronaldo bacio par sekundi nakon kontakta - covjek kao da prvi put u zivotu igra nogomet. Procitana vise i njegova prica.
Isto ti je to ko sa Ronaldinhom. Ne nasjedaju vise ni sudije na njegov osmijeh, uvijek izgubi loptu i uvijek pogleda u suca, mahne rukom i nasmije se kao da je faul.
A to da se Ronaldo jucer nije primjetio je prica za malu djecu. Simulator kao sto je on je vrlo dobro odigrao, no problem je Andres u tome sto si ga ti navikao uvijek gledati u najboljem izdanju ove sezone!
[youtube][/youtube]
na zalost nisam ga gledao ni jednom , pa nemogu reci , ali po protivnicima koji su ocajni do sad bili , tu uvrstavam i MIlan , ocito nista ne pokazuej, Vidio sam ona 4 gola mislimprotiv Racinga , dao je 4 , odnosno 3 gola sa 5 metara i 1 iz penala , ozil i drustvo u namjestili golove. Di Maria je jedini koji me odusevioBrnjoo je napisao/la:Daj okanite se tih slika, to sa Ibrom nidje veze stvarno, covjek je dobio zuti karton, a kasnije se i sam AS.com ispravio sa tres na dos rojas. Abate je namjerno udario Ronalda, kao i Pippo Alonsa.
Najjaca scena je to sto se on hvata nakon lezanja od 3 minute za nos i provjerava da li ima krvi HAHAHAHAHAHAHFurymaker je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeb.iga, nego igra nerijeseno sa Milanom, neko sa Kopenhagenom.
Sudije su nas ostetile jucer, bili smo bolji tim, ali nismo dobili, sta ima tu da se prica...
Sudije su nas ostetile jucer, bili smo bolji tim, ali nismo dobili, sta ima tu da se prica...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
neko igra nerijeseno s Murciom -.-'Nail for Real je napisao/la:Jeb.iga, nego igra nerijeseno sa Milanom, neko sa Kopenhagenom.
Furymaker je napisao/la:neko igra nerijeseno s Murciom -.-'Nail for Real je napisao/la:Jeb.iga, nego igra nerijeseno sa Milanom, neko sa Kopenhagenom.
A neko izgubi kući od Herculesa, jeli?? Sve je to za ljude...
Real Madrid
Real Madrid
a neko nekog nakanta na Bernabeu 2:6 , pa primi i od Alcorcona 4 komadaToxicity je napisao/la:Furymaker je napisao/la:neko igra nerijeseno s Murciom -.-'Nail for Real je napisao/la:Jeb.iga, nego igra nerijeseno sa Milanom, neko sa Kopenhagenom.
A neko izgubi kući od Herculesa, jeli?? Sve je to za ljude...
ovako se moze do sutra , tako da nevidim poentu , dajte nesto bolje !
- Nail for Real
- Kontakt:
Dosli ste da provocirate a dva dana ranije igrali remi sa velesilom. Nadam se da si shvatio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Andres,
Rekao bih da je broj trofeja Reala iz Madrida više nego dovoljan argument za pobijanje svake tvoje tvrdnje.
Mislim da ne postoji bolje od ovog.
Rekao bih da je broj trofeja Reala iz Madrida više nego dovoljan argument za pobijanje svake tvoje tvrdnje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nemoj se vracat u godine kad se ni tvoji roditelji nisu rodili.... Mi govorimo o novoj eri nogmeta , a ne o eri Kad su postojala 2 kluba tj , dvije nacionalne stranke : AC MILAN I REAL MADRID ! to su sva presmjesna kluba !Monolog je napisao/la:@Andres,
Ha yaMonolog je napisao/la:@Andres,
Real Madrid
Real Madrid
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Dobro je, mi smo smiješni vi ste moćni eto.. A ušaAndres je napisao/la:nemoj se vracat u godine kad se ni tvoji roditelji nisu rodili.... Mi govorimo o novoj eri nogmeta , a ne o eri Kad su postojala 2 kluba tj , dvije nacionalne stranke : AC MILAN I REAL MADRID ! to su sva presmjesna kluba !Monolog je napisao/la:@Andres,
Real Madrid
Real Madrid
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Andres je napisao/la:nemoj se vracat u godine kad se ni tvoji roditelji nisu rodili.... Mi govorimo o novoj eri nogmeta , a ne o eri Kad su postojala 2 kluba tj , dvije nacionalne stranke : AC MILAN I REAL MADRID ! to su sva presmjesna kluba !Monolog je napisao/la:@Andres,
hajd ti odredi od koje godine racunas tu tzv novu eru nogometa pa vidi koliko je od tad real i milan uzeo titula a koliko barsa?
koje gluposti ovdje covjek sve nece procitati, al narocito od barsinih navijaca izgleda da su sve maloljetnici a fudbal prate od 2008.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
vidim ja ti stari navijac i toliko cijenis igrace milana kao sto se vidi po tvom avatarutony-mortale je napisao/la:hajd ti odredi od koje godine racunas tu tzv novu eru nogometa pa vidi koliko je od tad real i milan uzeo titula a koliko barsa?
koje gluposti ovdje covjek sve nece procitati, al narocito od barsinih navijaca izgleda da su sve maloljetnici a fudbal prate od 2008.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to je pretpostavljam tvoj pokusaj odgovora na postavljeno pitanje ili??Furymaker je napisao/la:vidim ja ti stari navijac i toliko cijenis igrace milana kao sto se vidi po tvom avatarutony-mortale je napisao/la:hajd ti odredi od koje godine racunas tu tzv novu eru nogometa pa vidi koliko je od tad real i milan uzeo titula a koliko barsa?
you fail
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Živ bio, nemoj se provaljivati. Pod pojmom nova era fudbala misliš na period otkako ti pratiš fudbal(dakle, nekih 5-6 godina), zar ne? Navijači(ne znam kako nazvati ovakve osobe) poput tebe su ogadili mnogima Barcelonu; vjeruj da bih ja prestao navijat za svoj klub kada bih znao da ti navijaš za njeg. Pobogu, istorija se ne briše, može se samo ponavljati i to je to. Ti si našao govoriti o novoj eri fudbala. Nemoj, života ti. Iskompleksirani, napaćeni lik koji je još gora verzija @Paje.Andres je napisao/la:nemoj se vracat u godine kad se ni tvoji roditelji nisu rodili.... Mi govorimo o novoj eri nogmeta , a ne o eri Kad su postojala 2 kluba tj , dvije nacionalne stranke : AC MILAN I REAL MADRID ! to su sva presmjesna kluba !Monolog je napisao/la:@Andres,
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stvarno fail Furymaker. Ovo je najjace kad pricaju o datumima kad je ko osvojio. Kakve to sad veze ima? Je li Real trofejniji? Ti znaci nogomet ubrajas samo u vrijeme otkad si se ti rodio - @Andres.
A protiv koje je onda jake momcadi igrala Barca ako je i Milan jadan? Mozda Atletico Madrid ili Valencia? Wooow pa ne mogu prismrditi drugom mjestu Primere covjece.
Oko cega se prepirete ebote, al najjace je sto se Barcini trpaju medju uspjeh Reala i Milana, i to govore o tome kako je Real osvajao zbog Francisca Franca HA-HA!
U ovome za Franca je nasmjesnije kad kazu osvajali ste Ligu Prvaka zbog njega. O daaa, on je bio vladar Evrope i svi su slusali samo njega
Real je u vrijeme Franca osvojio 21 naslov, sto se tice Primere i Kupa Kralja, a Barcelona je imala 17 naslova Primere i Kupa Kralja zajedno - sto ocito znaci samo jednu stvar - vi nemate pojma i historiji Spanije niti spanjolskog nogometa i negdje ste na netu procitali anegdotu kako je par policajaca upalo igracima Barcelone u svlacionicu i reklo im da prime gol za svaki sut!!!
Patetika, zalosno je sto se za takve poraze traze izgovori!!!!
Sraaaanje, onih 2:6 na Bernabeu je sredio prokleti Zapatero

A protiv koje je onda jake momcadi igrala Barca ako je i Milan jadan? Mozda Atletico Madrid ili Valencia? Wooow pa ne mogu prismrditi drugom mjestu Primere covjece.
Oko cega se prepirete ebote, al najjace je sto se Barcini trpaju medju uspjeh Reala i Milana, i to govore o tome kako je Real osvajao zbog Francisca Franca HA-HA!
U ovome za Franca je nasmjesnije kad kazu osvajali ste Ligu Prvaka zbog njega. O daaa, on je bio vladar Evrope i svi su slusali samo njega
Patetika, zalosno je sto se za takve poraze traze izgovori!!!!
Sraaaanje, onih 2:6 na Bernabeu je sredio prokleti Zapatero
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.