To jest, svaku vijest oblikuje u negativnom kontekstu za LakerseOikamid je napisao/la:Ne kažem da to nije tačno, ali je činjenica da Woj doslovno mrzi LeBrona i nikada nije objektivan
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ako Kawhi ode u LAC, mogli bi onda i Jimmya gledati u istim? Nekako mi to logicnije i lakse nego u HOU..
Eno sad..alemsa je napisao/la:Da nije LeBron tamo, Kawhi bi otiso u Lakerse bez dileme ikakve
Max Allegri
Sve je moguceJHam je napisao/la:Ako Kawhi ode u LAC, mogli bi onda i Jimmya gledati u istim? Nekako mi to logicnije i lakse nego u HOU..
Kako god Piggy je donji
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A Harden nije?alemsa je napisao/la:Sve je moguceJHam je napisao/la:Ako Kawhi ode u LAC, mogli bi onda i Jimmya gledati u istim? Nekako mi to logicnije i lakse nego u HOU..
Kako god Piggy je donji
Sad kad Boston potpiše Kawhia 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jeste mrzi Lebrona i Lakerse,sve vam prenosi u negativnom kontekstu.Pustite budalu vidite kako vam dobro ide zadnjih godinaOikamid je napisao/la:Ne kažem da to nije tačno, ali je činjenica da Woj doslovno mrzi LeBrona i nikada nije objektivan
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Draze mu je da Jokic ne udje u PO nego da Harden osvoji prsten...NEZALAGANJE je napisao/la:A Harden nije?alemsa je napisao/la:Sve je moguceJHam je napisao/la:Ako Kawhi ode u LAC, mogli bi onda i Jimmya gledati u istim? Nekako mi to logicnije i lakse nego u HOU..
Kako god Piggy je donji![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Woj jeste odličan reporter, ali nije objektivan u vezi Lakersa. Nije to sad neka pretjerana mržnja, ali da se primijetiti neobjektivnost u nekim situacijama.BosniaBoston je napisao/la:Jeste mrzi Lebrona i Lakerse,sve vam prenosi u negativnom kontekstu.Pustite budalu vidite kako vam dobro ide zadnjih godinaOikamid je napisao/la:Ne kažem da to nije tačno, ali je činjenica da Woj doslovno mrzi LeBrona i nikada nije objektivan
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U kojim npr.?kontrasviju je napisao/la:Woj jeste odličan reporter, ali nije objektivan u vezi Lakersa. Nije to sad neka pretjerana mržnja, ali da se primijetiti neobjektivnost u nekim situacijama.BosniaBoston je napisao/la:Jeste mrzi Lebrona i Lakerse,sve vam prenosi u negativnom kontekstu.Pustite budalu vidite kako vam dobro ide zadnjih godinaOikamid je napisao/la:Ne kažem da to nije tačno, ali je činjenica da Woj doslovno mrzi LeBrona i nikada nije objektivan
Pa evo link gore, ima na Redditu još materijala
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Smijesno.Jel i Marks neobjektivan?
Od kog?NEZALAGANJE je napisao/la:A Harden nije?alemsa je napisao/la:Sve je moguceJHam je napisao/la:Ako Kawhi ode u LAC, mogli bi onda i Jimmya gledati u istim? Nekako mi to logicnije i lakse nego u HOU..
Kako god Piggy je donji![]()
Lakersa mozda, ovo ostalo sisa na nulu
Samo kaze hod'te vamo macici moji k'o Mongolski pjetao Ljubise Kobasa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cemo sve vidjeti. 
NajnormalnijeNEZALAGANJE je napisao/la:Cemo sve vidjeti.
Stani da vidimo sta je sa Butlerom, ako ga dovedu, glavni su favoriti sa zapada, ukoliko Lakersi ne dodaju max free agenta.
Spursi im ne mogu pera odbit bez obzira, na to i ne pomisljaj.
Koje zanemarivanje Clippersa, a po meni su najlogičnija opcija za Kawhia, plus Jerry West koji očigledno zna šta radi gdje god ode
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 06 jul 2019, 09:04, ukupno mijenjano 2 puta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To bi bilo bittersweet. Rijesit se jednog idiota, dobit drugog. Isplatilo bi se kad bi Covingtona mogli kako pokupit.Clutch je napisao/la:@Raul nakon DeRozana da dobije i Wigginsa.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedva cekam gledati pnr Lebron-Unibrow. To ce biti plodnja
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Skonto Shaq da Bron plaća medije oko GOAT priče
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.