FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po komentarima na FB, nije ni njima drago što su nas zakačili. Al najjači je onaj sa stranice Bordo Boja: "Uredu je i mi se bojimo"

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam bio bukvalan ali sad ću ti izvući ove što se pikaju.zagor1987 je napisao/la:Malo si pretjero nije tri puta trofejniji jer i ovi imaju oko 60 trofeja.
Dynamo Kyiv:
Prvaci Sovjetskog Saveza - x13
Kup Sovjetskog Saveza - x9
Prvaci Ukrajine - x15
Kup Ukrajine - x11
Liga Europa - x2
Celtic FC:
Prvaci Škotske - x50
Kup Škotske - x39
Liga Prvaka - x1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
realno od nenosioca smo najjaci klub, malo nam je falilo i da budemo nosioci, zato ove sezone koef pobosljat i sljedece sezone bit nosioc u LPStroj1946 je napisao/la:Po komentarima na FB, nije ni njima drago što su nas zakačili. Al najjači je onaj sa stranice Bordo Boja: "Uredu je i mi se bojimo"![]()
A super kup evrope?MortemHz je napisao/la:Nisam bio bukvalan ali sad ću ti izvući ove što se pikaju.zagor1987 je napisao/la:Malo si pretjero nije tri puta trofejniji jer i ovi imaju oko 60 trofeja.
Dynamo Kyiv:
Prvaci Sovjetskog Saveza - x13
Kup Sovjetskog Saveza - x9
Prvaci Ukrajine - x15
Kup Ukrajine - x11
Liga Europa - x2
Celtic FC:
Prvaci Škotske - x50
Kup Škotske - x39
Liga Prvaka - x1
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mnogi ne znaju, treba ovo širiti dalje.extazy je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Niko nikada iz Bosne nije ugostio osvajača lige prvaka.. zajebi sve ali trebamo biti ponosni na to.
Daaa, **** te, to nisam jos ni skontao![]()
![]()
![]()
Imali neko od UEFE zvanicno kako lucky looser ide u 3 kolu i kako bira protivnike, ovo nase je sve naka prica, da mi je nac zvanicno i da znam zasigurno
Zar Mehengladbah nije osvajao LP
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
https://www.edinburghlive.co.uk/sport/f ... k-16447543
Ustati pa reći njegovo legendarno ime.
HUSREF MUSEMIĆ
Ustati pa reći njegovo legendarno ime.
HUSREF MUSEMIĆ
JURIŠ
@extazy Evo od prosle godine, dakle kao sto vec rekoh nismo nosioci u 3.pretkolu EL

Pyro is not a crime !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
extazy je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Niko nikada iz Bosne nije ugostio osvajača lige prvaka.. zajebi sve ali trebamo biti ponosni na to.
Daaa, **** te, to nisam jos ni skontao![]()
![]()
![]()
Imali neko od UEFE zvanicno kako lucky looser ide u 3 kolu i kako bira protivnike, ovo nase je sve naka prica, da mi je nac zvanicno i da znam zasigurno
bas kao ovo :
Ljuban Crepulja
FK Sarajevo
Ljuban Crepulja
Date of Birth/Age: 02.09.1993 (25)
Croatia Bosnia-Herzegovina
Current club: FK Sarajevo
Contract until 30.06.2020
Position: Defensive Midfield
Market Value: £360k
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno si zamijenio sa EL.. to su dva puta osvajali a Celtic je osvojio jednom ligu prvaka, niko nikad nije ugostio veće ime poslije rata a prije rata bi to bio Manchester United..ShofaII je napisao/la:Zar Mehengladbah nije osvajao LP
Osvojili su ligu prvaka ja mislimMortemHz je napisao/la:Vjerovatno si zamijenio sa EL.. to su dva puta osvajali a Celtic je osvojio jednom ligu prvaka, niko nikad nije ugostio veće ime poslije rata a prije rata bi to bio Manchester United..ShofaII je napisao/la:Zar Mehengladbah nije osvajao LP
Fulio sam to da smo nosioci preracuno se drama i jos sam sat vremena bio ubjedjen da jesmo. Izvinjavam se.
Ovo za mechengladbah sam fulio da su osvajali LP, jbg samo su u finalu bili tako da definitivno Celtic prvi koji dolazi ako se CZ ne broji.
Ovo za mechengladbah sam fulio da su osvajali LP, jbg samo su u finalu bili tako da definitivno Celtic prvi koji dolazi ako se CZ ne broji.
A sta je s parama od 2 pretkola EL za one koji pauziraju..jel Cork City dobio pare prosle godine ili nije?THEC je napisao/la:@extazy Evo od prosle godine, dakle kao sto vec rekoh nismo nosioci u 3.pretkolu EL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borusija? nisu, garantujem tizagor1987 je napisao/la:Osvojili su ligu prvaka ja mislimMortemHz je napisao/la:Vjerovatno si zamijenio sa EL.. to su dva puta osvajali a Celtic je osvojio jednom ligu prvaka, niko nikad nije ugostio veće ime poslije rata a prije rata bi to bio Manchester United..ShofaII je napisao/la:Zar Mehengladbah nije osvajao LP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne broji se CZ pošto se misli na ove što smo izvlačili u europskim takmičenjima, sa Zvezdom smo igrali svake godine ali to je bilo domaće prvenstvo jbgShofaII je napisao/la:Fulio sam to da smo nosioci preracuno se drama i jos sam sat vremena bio ubjedjen da jesmo. Izvinjavam se.
Mortem upravu si pomjesao zam onu generaciju sa Berti Vogsom il kako se vec pise
Mi ako ispadnemo od Celtica smo u drugom pretkolu LE samo sto smo slobodni. Znaci nismo mi prebace i u trece pretkolo nego u drugom pretkolu nemamo protivnika 
Tako da dobivamo i pare i koeficijent.
Borusije mechengladbah bila u finalu lige prvaka a ja mislio da su osvojili
Izvinjavam se zbog konfuzije koju sam napravio.
Tako da dobivamo i pare i koeficijent.
Borusije mechengladbah bila u finalu lige prvaka a ja mislio da su osvojili
Izvinjavam se zbog konfuzije koju sam napravio.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nije. Imaju 2x kup uefa, 1975 i 79.ShofaII je napisao/la:Zar Mehengladbah nije osvajao LP
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: mire971, OzmoodPinglewood, Serha i 37 gostiju.