´vamo jos uvijek 0:1 stoji
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hahahaha ulazi mi sestra u sobu a ovaj govori Dominkovic mu ga pokazuje a sestra gleda u mene i pita sta mu pokzauje

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- HeavensWonder
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Vidi se da covjek srcem navija za Slobodu,i trudi se da vam prenese sa terena,a neko dodje i njega ismijava sto nesto kaze cc.. bas bih volio vidjet vas,kako bi prenosili
EDIT: 1:1
Jesmol ga upucali jebote... Prenosi navijacki, svaka mu cast al ako ima neku izvalu da mi je brat rodjeni smijat cu mu se... Opusteno ba ionako smo primili gol i jos dali jedan u gostima... Dosta od nas za sezonu
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
8 minuta sudijske nadoknade
ja zadovoljan sa ovim jednim golom na strani.
ja zadovoljan sa ovim jednim golom na strani.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na Koševu će se igrati još osam minuta nadoknade.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
kakvo valjanje nisi ti u tokuuu...bio prekid utakmice...cccc...r_emir je napisao/la:Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
dobro je neka smo 1:1 zavrsili u srijedu na tusnju jod 2 dati i TOP!!
Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hocesr_emir je napisao/la:Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
ne bih da vam kvarim veselje al poznato je da je olimpic puno opasniji u gostima neg kod kuce , tako trebate biti oprezni skociti pa tek onda reci hop 
Ču´ pjesme na radiju jes´ moćna 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
lottdogg je napisao/la:ne bih da vam kvarim veselje al poznato je da je olimpic puno opasniji u gostima neg kod kuce , tako trebate biti oprezni skociti pa tek onda reci hop
hahaha pa mora biti opasni u gostima kad nikad ne igra kod kuce i kosevo je za njih gostujuci teren .......
Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Psssttr_emir je napisao/la:Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
oni nas u kupu,mi njih u ligi pustimo
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 04 nov 2010, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ama kako si ti pametan.ekii je napisao/la:Frutek je napisao/la:TZ_BoY je napisao/la:otvorena igra ..... Jug 15-16 fukara
hahahahaha vise Fukara neg´ Vucova![]()
![]()
Nema nista kod mene na radio TZ
Haj nek ste i vi od nekog veca navijacka skupina, i da vas ima brojacano vise!![]()
![]()
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nadju oni nacin da dodju do finala, pa ako treba da nekad dadnu i gol u gostima i to urade...al finale je problem 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako dodjemo do finala,imacu vecu nadu da cemo osvojit,nego kad je Malkocevic tu,covjek je baksuz sto se tice finala kupa 
EDIT:Danas smo mogli pobijedit,a bgmi mogli smo izgubit..Imali smo sanse preko Smajlovic i Aleksica,dok nas je spasio poraza najbolji golman lige Denis Mujkic .
EDIT:Danas smo mogli pobijedit,a bgmi mogli smo izgubit..Imali smo sanse preko Smajlovic i Aleksica,dok nas je spasio poraza najbolji golman lige Denis Mujkic .
Ako sam ja Šaban,onda je i pola ekipe vaše šabana,a kapiten vam je onda najveći šaban,a vi ste još veći šabani i od kapitena zato što ga volite i što navijate za njega.TZ_BoY je napisao/la:Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hocesr_emir je napisao/la:Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
Jel i tebi kisla glOvar_emir je napisao/la:Ako sam ja Šaban,onda je i pola ekipe vaše šabana,a kapiten vam je onda najveći šaban,a vi ste još veći šabani i od kapitena zato što ga volite i što navijate za njega.TZ_BoY je napisao/la:Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hocesr_emir je napisao/la:Svaka čast ovom sudiji sto je produžio 8 minuta utakmicu,koliko se valjaš toliko ti treba i nadoknaditi.svaka čast.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hahahahhahah jest jest.harry_90 je napisao/la:Jel i tebi kisla glOvar_emir je napisao/la:Ako sam ja Šaban,onda je i pola ekipe vaše šabana,a kapiten vam je onda najveći šaban,a vi ste još veći šabani i od kapitena zato što ga volite i što navijate za njega.TZ_BoY je napisao/la:
Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hoces
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Svaka čast za malog Bekića, trenera Sadikovića i cijelokupnu ekipu, pokazali smo da nismo staro gvožđe. Sada u Tuzli mirno privesti kraju.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.