FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 04 nov 2010, 11:49

slika

Tehničko osoblje Barce trenutno prati veliki broj igrača širom svijeta, ali poseban interes su izazvala sljedeća šestorica:

Gareth Bale

Njegovi nastupi u engleskom Premiershipu i u Ligi prvaka su očarali sve. Riječ je o dvadesetjednogodišnjem lijevom beku, koji je u posljednje vrijeme naprosto "bljesnuo" u Tottenhamu. Igra jednu od trenutno najtraženijih pozicija, a njegova cijena prelazi 30 miliona.

Cesc Fábregas

On je i dalje Guardiolin prioritet i favorit za sredinu terena. Saga će se, izgleda nastaviti, samo nedostajei vidjeti koje će uslove Arsenal ovaj put postaviti, da bi se moglo ponovo početi sa pregovorima. Cijena ovog transfera bi mogla usloviti sve ostale.

Ibrahim Afellay

Ima 24 godine i njegov ugovor s PSV-om ističe, te je trenutno jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Barca je već učnila prvi korak i kontaktirala ovog ofanzivnog veznjaka, koji takođe ima mnogo uspjeha pred protivničkim golom.

Luis Suárez

Potpisivanje ugovora s ovim momkom bi zagarontovano znatno pojačalo Barcin napad. Nakon njegovih sjajnih nastupa za Ajax, svi se slažu da bi sljedeći korak u njegovoj karijeri trebao biti prelazak u neki od najvećih klubova u svijetu fudbala.

Javier Pastore

Dvadesetjednogodišnji Argentinac je trenutno senzacija u Palermu. To je igrač ogromnog kvaliteta, zavidno dobre fizičke spreme, poznat je po svojoj svestranosti i mogućnosti pružanja mnogo toga po gotovo cijelom terenu. I on se nalazi na spisku alternativa, u slučaju da prva opcija – Cesc, ne bude moguća.

Fernando Llorente

Ovaj napadač Athletica iz Bilbaa konstantno napreduje. Njegova visina bi ekipi Barce otvorila mnoge mogućnosti za novim taktikama. Interes velikih klubova za njim raste iz dana u dan, ali ni njegov trenutni klub mu vjerovatno neće olakšati odlazak.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 nov 2010, 13:32

ljudi, kada je el-clasicco? ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 nov 2010, 14:11

Kao prvo i prvo -- samo ti koji si fan Reala i ovi fanovi Arsenala mozete reci da Arsenal igra najljepsi nogomet--- Poredis u ovom smislu Oca(Barcelona) i sina(Arsenal)... Sin kad poraste i kad otac ostari , onda sin ima sansu da bude blizu Tate, ali zapamti nikad ko Tata...Arsenal moze igrati lijepo protiv wolfsa itd itd.... U 180 minuta proslogodisnjeg dvoboja jesul se vidjelu uopste na terenu ???? Vidjeli se od 80 minute 1 utakmice , tj. kod onog smjesnog crvenog i penala. do 90 minute te utakmice , a prije toga nisu vidjeli loptu , Promasaji Messija , Ibre , Xavija , Busquetsa - da su dati pola od tih sansi golovi , rezultat bi bio nehuman i za roditeljske paznje...Ta ekipa je jednostavno smjesan i blijeda kopija Barce, Niko ,ama bas niko se nemoze nadigraati i poredit sa ljepotom nogometa sa Barcom,ko je god pokusao dobio je po usima.I nemoj mi pricat neke 2006 da je Arsenal igro najbolji nogomet, nebudi smjesan , svaki strucnjak je rekao da je ovo najbolji nogomet sto je neko mogao igrat , sa najboljim mogucim igracima, a ti se nadjes pametovat i govorit da je neki Arsenal igro ljepse i bolje...

Paja- ti si bolestan tebe necu ni komentarisat.
btw: Busquets moze biti glumac , ali vjeruj niko ko **** CR...On je po kozna koji put sinoc pokazao kako se baca , i kako se hvata za glavu kad te neko ni ne pipne !Takvi igraci nikad nemogu biti ni blizu najboljih..Svaka mu cast na fizickim karakteristikama , al od nejga nema prljavijeg igraca , bas kao i njegovog trenera !

Visca Barca , Visca Catalonia

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 14:23

Neznam jesul igrali najljepse al im niko nije nista mogo,nisu gubili od nekih herculesa :shock:
Rođen s tobom da budem

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 nov 2010, 14:51

Faraon iz Visokog je napisao/la:Neznam jesul igrali najljepse al im niko nije nista mogo,nisu gubili od nekih herculesa :shock:
Al su zato gubili od Barce ! Cak kad se smatra da su bili najjacai opet su gubili od Barce... eto kolko pateticna ekipa...
Ja se osvrtat na Hercules necu , jer 1 poraz Barce je najveca senzacija na svijetu , sto dovoljno govori o snazi i moci ovog tima...Kolko ono vi imate poraza ove godine ????3-4 jel ono jedan od WBA ? nisam siguran pa mi pomozi.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 15:08

Andres je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Neznam jesul igrali najljepse al im niko nije nista mogo,nisu gubili od nekih herculesa :shock:
Al su zato gubili od Barce ! Cak kad se smatra da su bili najjacai opet su gubili od Barce... eto kolko pateticna ekipa...
Ja se osvrtat na Hercules necu , jer 1 poraz Barce je najveca senzacija na svijetu , sto dovoljno govori o snazi i moci ovog tima...Kolko ono vi imate poraza ove godine ????3-4 jel ono jedan od WBA ? nisam siguran pa mi pomozi.
jjjooj lika :twisted: fudbal je postojao i prije 2006
Rođen s tobom da budem

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 nov 2010, 15:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Andres je napisao/la:
jjjooj lika :twisted: fudbal je postojao i prije 2006
da l ije Arsenal postojao prije 2006 ? Prvo razmisli sta ces napisat pa napisi.i pls ne stavljaj Barcelonu i ARsenal u isti sesir jer to je vrijedzzanje Arsenalovih fanova,pocet ce mislit da su velik klub , a kada pogeldaju u vitrine pocet ce plakati. !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 nov 2010, 15:57

@barcine navijace

Momci sta mislite u Hulku iz Porta ?
Taj momak mi se tako svidja kao igrac , fizicki jak na nogama , jaci i precizniji sut od ronalda , brzine su tu negdje.
Ove sezone je u 13 utakmica zabio 13 golova .
Za ove koji ne znaju tko je Hulk evo mali review -[youtube][/youtube]

Mislim da bi se mogao dovesti za nekih 20mil.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 04 nov 2010, 16:00

Furymaker je napisao/la:@barcine navijace

Momci sta mislite u Hulku iz Porta ?
Taj momak mi se tako svidja kao igrac , fizicki jak na nogama , jaci i precizniji sut od ronalda , brzine su tu negdje.
Ove sezone je u 13 utakmica zabio 13 golova .
Za ove koji ne znaju tko je Hulk evo mali review -[youtube][/youtube]

Mislim da bi se mogao dovesti za nekih 20mil.
Meni je hulk vrlo dobar igrac,ja mislim da bi bio dobro pojacanje.Ako se nevaram ima 24 godine ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 nov 2010, 16:02

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Meni je hulk vrlo dobar igrac,ja mislim da bi bio dobro pojacanje.Ako se nevaram ima 24 godine ?
da 24 godine , brazilac , mislim da je 180cm visok , a za svoju visinu je tako brz , mislim da je cak i brzi od svih igraca u Barci trenutno , samo ne znam koliko bi se uklopio u pass igru koju pep i barca preferiraju ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 nov 2010, 16:04

Smijesni pamecu limtirani Andres ponovo valja gluposti, svi znaju da Arsenal igra najljepsi fudbal, fudbal Barcelone je neka vrsta antifudbala sa mesarima u ekipi i sa klasicnim simulatorima koji uz pomoc sudaca nekako i mogu nesto napraviti!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 16:06

Furymaker je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Meni je hulk vrlo dobar igrac,ja mislim da bi bio dobro pojacanje.Ako se nevaram ima 24 godine ?
da 24 godine , brazilac , mislim da je 180cm visok , a za svoju visinu je tako brz , mislim da je cak i brzi od svih igraca u Barci trenutno , samo ne znam koliko bi se uklopio u pass igru koju pep i barca preferiraju ...
samo neznam sta ce vam jos napadaca villa,messi,pedro,krkic
bolje lijevog beka kupit i polahko trazit zamjenu za xavia(samo ne u fabregasu :mrgreen: )
Rođen s tobom da budem

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 nov 2010, 16:11

pokazali ste u dvomecu protiv Barce tu ljepotu nemojte vise :!: jos ih sudija spasavao sa nekakvim penalima i crvenim Puyola :shock: jos ima srama reci nesto za sudije fuj :!:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 04 nov 2010, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 nov 2010, 16:14

Faraon iz Visokog je napisao/la:samo neznam sta ce vam jos napadaca villa,messi,pedro,krkic
bolje lijevog beka kupit i polahko trazit zamjenu za xavia(samo ne u fabregasu
Treba nam jos napadaca , jer trenutno tu igraju Messi , Villa i Iniesta , pa zbog inieste na krilu mi gubimo nasu igru i automatski ovisimo u nekom ludom dodavanju Xavija , ili Messiju .
Po meni zamjena za Xavija nije potrebna , staviti Iniestu na njegovo mjesto , Messi ionako igra u veznom redu vise nego na krilu , Thiago Alcantara koji ima potencijala da postane novi Xavi ( ako ne i bolji ) , znaci ostaje nam u napadu Villa , Pedro i Krkic . Krkic nije dovoljno dobar za starta protiv ekipa tipa Arsenal , Chelsea , ManUTD , Real Madrid ... Znaci definitvno fali napadac i kao sto si naveo lijevi bek .

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 nov 2010, 16:56

juznjak> je napisao/la:pokazali ste u dvomecu protiv Barce tu ljepotu nemojte vise :!: jos ih sudija spasavao sa nekakvim penalima i crvenim Puyola :shock: jos ima srama reci nesto za sudije fuj :!:
Lomljenje noge za mesarske timove tipa Barcelona, Stoke, Birminhgham mozda nije za crveni ali takva su pravila, namjerno lomljenje noge zasluzuje vecu kaznu toga danas nema pa mesari tipa puyol, shawcross, valdes, de jong slobodno secu terenima i unistavaju karijere drugih igraca.
Dio Arsenala

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 04 nov 2010, 17:13

defintivno nam treba jos jedan napadac jer ih trenutno imamo samo 3 je tu bojana ne racunam,njemu je bolje da ga posalju na posudbu da malo dodje momak do sebe i onda bi bilo nesto od njega,jer znamo za kakvog je talenta vazio a sad nezna nabiti loptu kako treba.......i da za ove sto odgovaraju @-paji(i ekipi)oni su definitvo jos i ludji od njega ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 nov 2010, 17:51

jes i onaj Valdes krkan :roll:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 04 nov 2010, 18:06

-Paja je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:pokazali ste u dvomecu protiv Barce tu ljepotu nemojte vise :!: jos ih sudija spasavao sa nekakvim penalima i crvenim Puyola :shock: jos ima srama reci nesto za sudije fuj :!:
Lomljenje noge za mesarske timove tipa Barcelona, Stoke, Birminhgham mozda nije za crveni ali takva su pravila, namjerno lomljenje noge zasluzuje vecu kaznu toga danas nema pa mesari tipa puyol, shawcross, valdes, de jong slobodno secu terenima i unistavaju karijere drugih igraca.
REci me kome je puyol ili valdes slomio nogu ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 18:08

Puyol Fabregasu,a za valdesa je vjerovatno mislio na onaj start koljenom u glavu
Rođen s tobom da budem

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 04 nov 2010, 18:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
samo neznam sta ce vam jos napadaca villa,messi,pedro,krkic
bolje lijevog beka kupit i polahko trazit zamjenu za xavia(samo ne u fabregasu :mrgreen: )
Ma fabregas 95 % posto ostaje u arsenalu,a najvjerovatnije da ce dovesti afellay posto mu na kraju sezone istice ugovor ili pasotrea,a u prvom timu ce se i prikljuciti Thiago.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.