Ja nesto ne cekujem nikoga iz nase lige...BordoSarajevo je napisao/la:Atajić iz Mladosti koji mi se činio gotivan igrač, na twitteru "dao podršku" Celticu![]()
Treba skoknut do Mladosti, probrat kakvog irača, zauzvrat im dati Šišića na posudbu.
Danas je vakat za pojačanje, krajnje je vrijeme
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pitar6785 je napisao/la:Daj te celtic da ih karamo. 1:0 na kosevu 8;0 u engleskoj, VOLIM TE SARAJEVO.
Procemo celtik, ako i ne prodemo procemo u 4 kolo kup uefe
Steta sto se pidro povrjedi a i stanojevic al sta je tu je.
Krsto vidjecemo te majstore kako ces uzivat, ako bude i ko sosad u zagrijavanju izgubis 70% kondicije.
Hadzija Znam da citas ovaj forum de turi 10 jula da igram jer dolazim
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Nije to podrska Keltiku, nego Radoncicu.AngelDiMaria je napisao/la:Ja nesto ne cekujem nikoga iz nase lige...BordoSarajevo je napisao/la:Atajić iz Mladosti koji mi se činio gotivan igrač, na twitteru "dao podršku" Celticu![]()
Treba skoknut do Mladosti, probrat kakvog irača, zauzvrat im dati Šišića na posudbu.
Danas je vakat za pojačanje, krajnje je vrijeme
Ko je duboko upucen u fudbal, zna da je Celtic gazda samo kad igra u kuci. Oni uvijek imaju problema u Evropi i mi imamo normalne sanse. Moje misljenje je da nas uopste nece nakantat i cemo mozda cak izvuci jedan remi. Njih je Legija razbila, Aek ih je izbacio, mi uz neku ebenu srecu mozemo i proci, ali samo uz pametnu igru. Da je Bogdo Adukor ostao bilo bi to sjajno, ali sta ces. Moje mislje je je da nam se ukazala historijska prilika za plasman u grupnu fazu EL. Uz krcatko Kosevo nakon dugo godina mozemo ocekivati svasta. Vjerujte ki ni njima nece biti svejedno kad vide atmosferu na balkanu, jer nisu navikli na nju. Kada nebi primili go bilo bi svega u revansu. Nama sad trebaju dobra pojacanja i dobre pripreme. I samo je nebo granica
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I ovima u Celticu puno igraca iz prve ekipe ide i to ne mali broj. I oni moraju dovodit dosta igraca. Uz dobre pripreme i pojacanja, mogli bi da se pofajtamo s njima, pa sta bude. Naravno da drugi igraju s mudima i ozbiljno, a Velkoski nek uziva, al na klupi, debil.
Aemon je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Daj te celtic da ih karamo. 1:0 na kosevu 8;0 u engleskoj, VOLIM TE SARAJEVO.
Krsto vidjecemo te majstore kako ces uzivat, ako bude i ko sosad u zagrijavanju izgubis 70% kondicije.
Hadzija Znam da citas ovaj forum de turi 10 jula da igram jer dolazim![]()
![]()
![]()
Ma pustite covjeka,sta ima veze kako pise,voli Sarajevo.
Sto se tice Seltica naravno da su ljudi pesimisticni,pa nije niko lud jbt..Nek nasi upravi dovedu tri igraca sa jakim imenom,znam nas Pitare nalozi cemo se ,nastace euforija ,ludnica i od punog Koseva ispaltiti pojacanja.Nama ljudi malo treba,na redu je uprava,da digne atmosferu do usijanja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jun 2019, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
amypitar je napisao/la:Aemon je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Daj te celtic da ih karamo. 1:0 na kosevu 8;0 u engleskoj, VOLIM TE SARAJEVO.
Hadzija Znam da citas ovaj forum de turi 10 jula da igram jer dolazim![]()
![]()
![]()
Ma pustite covjeka,sta ima veze kako pise,voli Sarajevo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bil Zrinjski bio nositelj u prvom kolu LP da su tu umjesto nas? I šta nama treba da budemo nositelji u prvom kolu LP sljedeće godine? Naravno, moramo prije svega odbranit titulu
al šta nam od rezultata treba da bi imali koef za nositelja sljedece godine?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Brate ja necuskoroalen je napisao/la:Ma brate, realno, koliko smo se puta ponadali protiv ovakvih ekipa pa su nas punile? Od Bešiktaša, Bazela, Gladbaha, do Atalante? I uvijek ista priča bude, tražimo ko im neće igrat, vadimo se da im još pripreme nisu počele, ovo ono... Na kraju se razočaramo i u 30. minuti pola navijača ode sa stadiona. Ne treba se nadat ničemu.ajdohordas je napisao/la: E jeboga ti brate... pa bar od tebe nisam ocekivao takvo razmisljanje...![]()
Da se razumijemo, nije ovaj Celtic jači od Atalante ni od onog Gladbaha, imali su i oni svojih blamaža u skorije vrijeme (slučaj Legia), al kad skontaš u kakvom qrcu je naš fudbal... Jednostavno, izbiješ ideju o prolazu iz glave. Daj Bože da me demantuju, ali...
Nadsli se mi nenadali isto ce biti. To sto ti neces da se nadasne znaci da nam 5 nece uvalit.
Ja sam se protiv Borusije bs 3:0 tamo nadao da mozemo okrenut, ili protiv atalante.
Jbg nada zadnja umire.
Ja vjerujem da ce mo ih izbacit i otici do play off-a LP,
Dio mene kao i u prethodnim situacijama sumnja u to ali jbg nismo tu gdje jesmo da bi se predali i vjerovali u poraz.
Vjeruj u ekipu i salji joj tu pozitivnu energiju i mozda se cudo desi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- siroliver69
- Kontakt:
Nama za ozbiljne utakmice prvo fali trener pa tek onda dole nabrojani.Denchi je napisao/la:Fale nam stoper, oba beka, zadnji vezni
Od odbrane nas golman poznaje samo Lazica I to krace od po godine...
Naravno da cemo nazad biti uigrani protiv Celtica...
...da im Arezina organizuje igru imali bi ozbiljnih problema...
A i Arezina bi dobro došao kako se osipamo.
Bez obzira, ubit cemo Seltika!
Zato jer si navijač(a ne tastatura meštar, koji priželjkuje zlo, da bi poslije rekao, šta sam govorio-kucao).ShofaII je napisao/la:Brate ja necuskoroalen je napisao/la:Ma brate, realno, koliko smo se puta ponadali protiv ovakvih ekipa pa su nas punile? Od Bešiktaša, Bazela, Gladbaha, do Atalante? I uvijek ista priča bude, tražimo ko im neće igrat, vadimo se da im još pripreme nisu počele, ovo ono... Na kraju se razočaramo i u 30. minuti pola navijača ode sa stadiona. Ne treba se nadat ničemu.ajdohordas je napisao/la: E jeboga ti brate... pa bar od tebe nisam ocekivao takvo razmisljanje...![]()
Da se razumijemo, nije ovaj Celtic jači od Atalante ni od onog Gladbaha, imali su i oni svojih blamaža u skorije vrijeme (slučaj Legia), al kad skontaš u kakvom qrcu je naš fudbal... Jednostavno, izbiješ ideju o prolazu iz glave. Daj Bože da me demantuju, ali...
Nadsli se mi nenadali isto ce biti. To sto ti neces da se nadasne znaci da nam 5 nece uvalit.
Ja sam se protiv Borusije bs 3:0 tamo nadao da mozemo okrenut, ili protiv atalante.
Jbg nada zadnja umire.
Ja vjerujem da ce mo ih izbacit i otici do play off-a LP,
Dio mene kao i u prethodnim situacijama sumnja u to ali jbg nismo tu gdje jesmo da bi se predali i vjerovali u poraz.
Idemo napiniti Koševo na prvoj utakmici i boriti se, pa abd i izboriti.
Lijepo reče Šef i oni hodaju po zemlji.
Ako je iko navijač @skoroalen je taj, pa s čovjekom sam išao na polufinale kupa protiv Sloge Gornje C. po pljusku. Sve ti je jasno iz toga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jbg to se stalno mijenja u zavisnosti od klubova koji će biti tu i kakve će rezultate ostvariti.BordoSarajevo je napisao/la:Bil Zrinjski bio nositelj u prvom kolu LP da su tu umjesto nas? I šta nama treba da budemo nositelji u prvom kolu LP sljedeće godine? Naravno, moramo prije svega odbranit titulual šta nam od rezultata treba da bi imali koef za nositelja sljedece godine?
AIK je ove godine bio posljednji nosioc sa koeficijentom od 5.500 ali treba nama preko 6.000 da očekujemo bilo šta.
Ove godine nam se briše 1.500 a dodat će se minimalno 2.000. Nas je ona sezona sjebala kad nismo ni izašli u europska takmičenja, bilo nam 0 i to je strašan udar na status nosioca, pogotovo našim klubovima jer je svakih 0.500 bitno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.
1-8 KHS - moja tv i stream seratori
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ne treba se nesto puno nadati, samo treba odigrati pozrtvovano i disciplinovano jer vrhunske ekipe kaznjavaju svaku i minimalnu gresku.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma dobro skoro to vise onako da se ne razocara poslije.
Al evo npr skoro nije vjerovao da ja mogu proc a proso sam
Sto znaci pustimo mi njega da bude realan samo da prodjemo.
Al evo npr skoro nije vjerovao da ja mogu proc a proso sam
Sto znaci pustimo mi njega da bude realan samo da prodjemo.
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma treba im **** mater, mi smo Sarajevo izvolite se braniti 
... u revansu, ma mi se samo malo salili, nemojte nas puno
... u revansu, ma mi se samo malo salili, nemojte nas puno
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.