Al evo npr skoro nije vjerovao da ja mogu proc a proso sam
Sto znaci pustimo mi njega da bude realan samo da prodjemo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.![]()
1-8 KHS - moja tv i stream seratori
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro
hurem je napisao/la:Prema trenutnom kadru, uzdam se u Ahmetovica, najboljeg napadaca Sarajeva u posljednjih 10-ak godina, te Rahmanovića za kojeg i jesu ove evropske utakmice...tu je najbolji.
Nadati se bar 2 pojačanja do Celtica za te kriticne pozicije, bar.
Prva utakmica na Kosevu je nasa prilika. Koliko god Celtic postovao Sarajevo oni ce uci opustenije u utakmicu podcijenivsi nas koliko toliko, pogotovo sto ce imati u mislima revans na svom terenu...tu vidim nasu sansu za pozitivan rezultat, gdje smatram da pred nasom publikom, nespremnim i neuigranim Skotima bez nekih vaznih igraca a vjerovatno s nekim novim, i njihovim stilom igre...mozemo do neke pobjede.
Uzdam se u motiv nasih igraca protiv velikog protivnika- 120%, u smanjeni motiv protivnickih igraca protiv nepoznatog protivnika - 80%...tako da ce to kod 0:0 rezultata biti bara-bara, u posjedu,,prilikama...bitno je da realizujemo ono sto nam se ukaze +sreca naravno.
Zivi bili pa vidjeli.
Vjeciti optimista.
Nista cudno igrao je za njihBordoSarajevo je napisao/la:Atajić iz Mladosti koji mi se činio gotivan igrač, na twitteru "dao podršku" Celticu![]()
Treba skoknut do Mladosti, probrat kakvog irača, zauzvrat im dati Šišića na posudbu.
Danas je vakat za pojačanje, krajnje je vrijeme
Mislim na takmicarsku formu i uigranost naravno...da se igra u septembru sanse bi nam bile 1%...ovako prije pocetka sezone dok su noge teske, nasi igraci ce biti zasigurno motivisaniji protiv velikog protivnika nego njihovi protiv za njih anonimusa...upravo tu vidim nasu sansu za iznenadjenje...nigdje drugo.moj uzor-S.G je napisao/la:hurem je napisao/la:Prema trenutnom kadru, uzdam se u Ahmetovica, najboljeg napadaca Sarajeva u posljednjih 10-ak godina, te Rahmanovića za kojeg i jesu ove evropske utakmice...tu je najbolji.
Nadati se bar 2 pojačanja do Celtica za te kriticne pozicije, bar.
Prva utakmica na Kosevu je nasa prilika. Koliko god Celtic postovao Sarajevo oni ce uci opustenije u utakmicu podcijenivsi nas koliko toliko, pogotovo sto ce imati u mislima revans na svom terenu...tu vidim nasu sansu za pozitivan rezultat, gdje smatram da pred nasom publikom, nespremnim i neuigranim Skotima bez nekih vaznih igraca a vjerovatno s nekim novim, i njihovim stilom igre...mozemo do neke pobjede.
Uzdam se u motiv nasih igraca protiv velikog protivnika- 120%, u smanjeni motiv protivnickih igraca protiv nepoznatog protivnika - 80%...tako da ce to kod 0:0 rezultata biti bara-bara, u posjedu,,prilikama...bitno je da realizujemo ono sto nam se ukaze +sreca naravno.
Zivi bili pa vidjeli.
Vjeciti optimista.![]()
![]()
Cime li se vi pucate..
E da je proci kakoElCartel11 je napisao/la:Potencialni rivali Sarajeva u drugom pretkolu Lige prvaka:
Sheriff - Saburtalo
Helsinki - Torshavn
Nomme Kalju - Shkendija
Slovan - Sutjeska
Ararat - AIK
Not great, not terrible.joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.![]()
1-8 KHS - moja tv i stream seratori
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro
Da smo Sheriffa, Slovana ili Dudelangea izvukli, onda bi išli na Dinamo, Apoel ili Ludogoretsmiky_hz je napisao/la:Sad jos gori osjecaj poslije ovoga danas izvlacenja kad vidis da smo Celtica nakacili.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 65 gostiju.