FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kakve su ovo pizdarije od clanaka gdje se navodi informacija iz transfermakta u pm?! Jeste vi normalni, "novinari"? Shvatate li da to obican svijet vodi, a narocito pitar koji pumpa cijene ovim sa kobilje glave. Da Bog mili sacuva. Jos se od tog pravi neka vijest.

Ne moze se porediti Zakaric i Rodin zbog ugovora. Rodin ima do 2021. god. a Zakaricu cini mi se tad je ostalo samo pola godine ugovora. Bilo je ili dzaba ili bilo sta da hajrujes. Bolje i ono 300k kad znamo svi koliko je navalio ko da ga Real trazi, a ne Partizan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
35 utakmica u nizu bez poraza od toga 22 u prvenstvu i kazu kerovi kupovao
Koliki pakas moras biti da se prodas i pljujes po covjeku koji nas je ucinio najtrofejnijim klubom, uz kojeg smo uzivali u dominaciji kakva nije vidjena u nasem fudbalu. Da li je moguce da neko napise da je to kupljeno? Da li je moguce da se takve osobe nazivaju navijacima Zelje?
Koliki pakas moras biti da se prodas i pljujes po covjeku koji nas je ucinio najtrofejnijim klubom, uz kojeg smo uzivali u dominaciji kakva nije vidjena u nasem fudbalu. Da li je moguce da neko napise da je to kupljeno? Da li je moguce da se takve osobe nazivaju navijacima Zelje?
Cuva Bog Zelju svog!
Pa mogao si ga poslati na klupu i nigdje ne bi otisao. Uz to je Zakaric bolji igrac za 10 klasa. Ugovor nema veze s tim..LjoZee je napisao/la:Ne moze se porediti Zakaric i Rodin zbog ugovora. Rodin ima do 2021. god. a Zakaricu cini mi se tad je ostalo samo pola godine ugovora. Bilo je ili dzaba ili bilo sta da hajrujes. Bolje i ono 300k kad znamo svi koliko je navalio ko da ga Real trazi, a ne Partizan.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nisam ja ni rekao da nije bolji ili da nije dobar vec sto se ista cifra uzela. K on mrdnuo ne bi da nije otisao onda u Partizan. I podrzavam sto je pusten tad uz odstetu nego da se zakucao na klupu. Makar da imas neke koristi. A za Rodina ne bih rekao da prosjecan igrac. Pravio je preglupe greske, ali je opet bio nas najbolji stoper. Ali hajd sad, nek je njemu sretno. Sve je sbbkbb. Dobro je 300k sad.
Cuj najbolji stoper. Nije, jednostavno nije. Imali smo jako losu odbranu, primali dosta golova. Kad je Sipovic dosao odbrana je postala stabilnija, ne samo zbog njega, ali svakako je imao bitniju ulogu u tome. Rodin je djelovao nesiguran i pravio greske ali mislim da je imao materijala da bude od koristi ekipi.
A jeste nam izbor da ne bude najbolji sa svim svojim losim stranama. Ko je bolji Osmankovic, Bogicevic? Ostaje Sipovic koji je, takodjer, preglupe greske pravio. Moze od koristi biti i Sipovic, ali daleko je i on od nekog perfektnog igraca.
Meni je Sipovic medju boljim u ligiLjoZee je napisao/la:A jeste nam izbor da ne bude najbolji sa svim svojim losim stranama. Ko je bolji Osmankovic, Bogicevic? Ostaje Sipovic koji je, takodjer, preglupe greske pravio. Moze od koristi biti i Sipovic, ali daleko je i on od nekog perfektnog igraca.
Meni iskreno nista toliko spektakularan. Nije bogalj da kazes, ali nije mi nesto ni poseban. Drag jeste jer bas bas voli Zelju.
To je sve do kriterija, stavi bilo kojeg stopera iz lige u utakmici protiv neke Slovacke ekipe ispadao bi samo tako. Za nase okvire a sigurno nesto i vise je meni Sipovic kvalitet. Tesko je puno bolje i odigrati kad ti je citava ne puno uigrana i sa velikim pritiskom. Jos sad ako se Eric pokaze mislim da ce to biti ok.LjoZee je napisao/la:Meni iskreno nista toliko spektakularan. Nije bogalj da kazes, ali nije mi nesto ni poseban. Drag jeste jer bas bas voli Zelju.

Rodin je bio standardan u najgoroj seriji utakmica naseg kluba u historiji
S druge strane Sipovicu je na pocetku trebalo malo vremena da se uigra a poslije je pokazao da je kvalitet i da ce vremenom biti jos bolji, uostalom statistika sama za sebe govori

U zadnjih pet utakmica u kojima je on nastupio nismo primili ni jedan pogodak, u sljedecoj sezoni mu samo treba stoper koji je brzi od njega i to ce biti odlicno uparivanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trebao bi Eric biti ok opcija i da neku sigurnost malo unese. Valjda bude tako aBd. Jos neki dobar lijevi bek i solidan stoper, a tamo desno neka Sinise i Stanica pa nek se rotiraju. Mislim da bi onda odbrana bila za nase uslov sasvim okej. Sigurnija ako nista.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako Sipovic nije bio dobar kada je na proljeće odbrana bila među boljima u ligi? Igrao 12 utakmica, primili 7 golova u 5 nastupa, a na 7 ni jedan. Prosječno manje od 0.60 golova po utakmici.
U napadu smo bili grozni, odbrana sasvim solidna. Eto @Irfo je postavio, jedan od ciljeva je bio zaustaviti protivnika, jer smo u jednom trenutku imali niz od mislim sedam utakmica na kojima smo primali go. Sest poraza i ona pobjeda protiv Mladosti 2-1.
U napadu smo bili grozni, odbrana sasvim solidna. Eto @Irfo je postavio, jedan od ciljeva je bio zaustaviti protivnika, jer smo u jednom trenutku imali niz od mislim sedam utakmica na kojima smo primali go. Sest poraza i ona pobjeda protiv Mladosti 2-1.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Nisam ja ni rekao da lik ne valja. Svakako je bolji od Osmankovica i Bogicevica. Treba ostati u prvih 11, ali da mu se zamijeni partner 
Da se to fino uigra sad na pripremama. Ovaj mali Celikovic ili kako se preziva vaga 100 godina.
Da se to fino uigra sad na pripremama. Ovaj mali Celikovic ili kako se preziva vaga 100 godina.
Nasoj legendi Mehmedu Bazdarevicu je preselio otac na Ahiret. Rahmetu mu dusi.
Je li ono skoro i majka mu umrla? Boze dragi...irfo je napisao/la:Nasoj legendi Mehmedu Bazdarevicu je preselio otac na Ahiret. Rahmetu mu dusi.
Nek mu Allah podari lijepi Dzennet, a Mehmedu sabur.
Jeste, u 20 dana sveLjoZee je napisao/la:Je li ono skoro i majka mu umrla? Boze dragi...irfo je napisao/la:Nasoj legendi Mehmedu Bazdarevicu je preselio otac na Ahiret. Rahmetu mu dusi.
Mehmedovim roditeljima neka Allah podari lijepi dzenet, a Mehmedu sabura.irfo je napisao/la:Jeste, u 20 dana sveLjoZee je napisao/la:Je li ono skoro i majka mu umrla? Boze dragi...irfo je napisao/la:Nasoj legendi Mehmedu Bazdarevicu je preselio otac na Ahiret. Rahmetu mu dusi.
Da li se zna kad je dzenaza?
Mehmed Bazdarevic je najveca Zeljina legenda.
- plavousrcu
- Kontakt:
Moze biti za nas najbolji ili najgori. Sudeci po drugoj polovini sezone Amaru nije bio medju 2 stopera. Bio je ta neka treca opcija. Je li bolje imati ga kao 3 ili 4 opciju ili ga prodati za 300.000?
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 13 gostiju.