otkud sad tonukleusmember je napisao/la:neka kako znaju i umiju dovedu bar 3 igrača klase lazića,imaju 2 sedmice,dovoljno vremena za dostojnu zamjenu,izgleda da ga pušimo za domaćinstva
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Radniku i Trnavi nisu dozvolili za promjenu domaćinstva, e sad hoćel' i nama tako, vidjet cemo, sad nisam optimističan.
Nisam rahat od kako su otisli Crepulja i Halil, sad imamo tri velike rupe u ekipi (veza, stoper, lijevi bek), popunit će se to al ako hoćemo bit ozbiljni, treba to što prije riješiti al sumnjam u to.
Nisam rahat od kako su otisli Crepulja i Halil, sad imamo tri velike rupe u ekipi (veza, stoper, lijevi bek), popunit će se to al ako hoćemo bit ozbiljni, treba to što prije riješiti al sumnjam u to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja nigdje nisam nasao da nije odobrena zamjena gostovanja. Ako neko ima tu vijest neka podjeli link da znamo svi definitivno. Ili ako je to neki izvor iz kluba takodje samo da ne naglabamo ovako.
Jbg odmor mi pada na drugu tekmu pa da znam da li se moram vracat taj dan
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Lako ti je to izračunati. Period o momenta nastanka povrede do definitivnog skidanja gipsa, pomnozis sa dva. Dakle, ako gips nošen 6 sedmica, opravak traje 12, odnosno odsustvo sa terena, ako sve prođe ok, traje 18 sedmica, ilitiga 4,5 mjeseca.midzuka je napisao/la:Jucer sam vidio našeg Pidru hoda bez štaka, a i koliko sam vidio on vozi auto, tako da mi se cini da se koljeno oporavlja bolje nego ocekivano, makar ja laicki na to gledam, s obzirom da je operacija bila relativno skoro.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije još stigao odgovor ali veoma veoma brzo će se znati, ostalo je naglabanje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ShofaII je napisao/la:Ja nigdje nisam nasao da nije odobrena zamjena gostovanja. Ako neko ima tu vijest neka podjeli link da znamo svi definitivno. Ili ako je to neki izvor iz kluba takodje samo da ne naglabamo ovako.
Za nas nema jos zvanicno,a Radnik Trnava uefa odbila zamjenu domacansrva.
Po toj racunici bi on trebao da se vrati u lagani trening vec pocetkom septembra jer je povreda nastala 10.4. protiv Sloge.VenamaHrabrih je napisao/la:Lako ti je to izračunati. Period o momenta nastanka povrede do definitivnog skidanja gipsa, pomnozis sa dva. Dakle, ako gips nošen 6 sedmica, opravak traje 12, odnosno odsustvo sa terena, ako sve prođe ok, traje 18 sedmica, ilitiga 4,5 mjeseca.midzuka je napisao/la:Jucer sam vidio našeg Pidru hoda bez štaka, a i koliko sam vidio on vozi auto, tako da mi se cini da se koljeno oporavlja bolje nego ocekivano, makar ja laicki na to gledam, s obzirom da je operacija bila relativno skoro.
JURIŠ
a razlog odbijanja zamjene domacinstva izmedju ove dvije ekipe je taj da isti dan igraju dva tima iz Slovacke koji su udaljeni 50 km a kako znamo uefa to ne dozvoljavaamypitar je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Ja nigdje nisam nasao da nije odobrena zamjena gostovanja. Ako neko ima tu vijest neka podjeli link da znamo svi definitivno. Ili ako je to neki izvor iz kluba takodje samo da ne naglabamo ovako.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ne zna se još. Trazimo da prvu budemo domacini a vidjecemo . celtic je na svojoj stranici obavjestio navijace da ne organizuju put posto se joss n zna domacinstvoShofaII je napisao/la:Ja nigdje nisam nasao da nije odobrena zamjena gostovanja. Ako neko ima tu vijest neka podjeli link da znamo svi definitivno. Ili ako je to neki izvor iz kluba takodje samo da ne naglabamo ovako.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa ja kako skonta to je razlog zbog cega i mjenjaju, da ne budu dvije tekme u isto vrijeme a blizu, i da su to odbili,mozda Radnik nije pristo da igra u gostima.benko21 je napisao/la:a razlog odbijanja zamjene domacinstva izmedju ove dvije ekipe je taj da isti dan igraju dva tima iz Slovacke koji su udaljeni 50 km a kako znamo uefa to ne dozvoljavaamypitar je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Ja nigdje nisam nasao da nije odobrena zamjena gostovanja. Ako neko ima tu vijest neka podjeli link da znamo svi definitivno. Ili ako je to neki izvor iz kluba takodje samo da ne naglabamo ovako.
Kod nas je slucaj da mi hocemo mjenjati a ovi nemaju nista protiv, i njima godi, pa cemo vidjet.
FK Sarajevo
sutra je izvlacenje a kad su prve utakmice bit ce sutra objavljenomidzuka je napisao/la:Zna li se kad je izvlacenje i prve utakmice u ligi?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra u 12h svako kolomidzuka je napisao/la:Zna li se kad je izvlacenje i prve utakmice u ligi?
prvo kolo gostovanje na bazi bez obraza 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Psiholog im svima treba svaki dan pustati snimak , prvenstveno igracima , pa neka je i Musemic pristan . Igrati 90+ min. kao da je 0:0 , a na semaforu moze biti bilo koji rezultat . IGRATI 90+ min. KAO DA JE 0:0 . Protiv Celtica i svake slicne ekipe , ne dozvoliti da Kova bude na vjetrometini . Uvijek uz protivnickog igraca 90+ min . Kad odsvira kraj sudija , nek popadaju po terenu , ali od istinskog umora . Nema foliranja .skoroalen je napisao/la:Bolje nek sebi pušta. I slat nekog drugog na pressice, da Lennon ne sazna sastav 3 dana prije utakmice. Nije to Kemo Hafizović ba, da mu možeš na viber poslat strelice iscrtane kako kontaš igrat...joker90 je napisao/la:Husrefe, puštaj igračima Atalantu na Koševu 2 puta dnevno sve do utakmice. Da VIDE KAKO NE TREBA NI SLUČAJNO!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će i live ako te zanimamidzuka je napisao/la:@benko @mortem hvala momci. Novi motiv za izgurat ovaj dan i cekat sutra 12h.
Prvo kolo protiv zvjezde 09 aBd.benko21 je napisao/la:sutra je izvlacenje a kad su prve utakmice bit ce sutra objavljenomidzuka je napisao/la:Zna li se kad je izvlacenje i prve utakmice u ligi?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po mogućnosti što lakši raspored na početku zbog evrope, samo da je izbjeć jača gostovanja na početku i bilo bi top.
FK Sarajevo
da je izbjeć dalja gostovanja i tekme sa Zrinjskim i Širokim, sve ostalo bujrumBordoSarajevo je napisao/la:Po mogućnosti što lakši raspored na početku zbog evrope, samo da je izbjeć jača gostovanja na početku i bilo bi top.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kraljlavova i 78 gostiju.