FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Amar da ima sad u klubu 4 miliona km kao sto su Miske i njegovi imali do sad bi od nas napravio Real Madrid Miske skrsio pare na razne Pozdere Secerovice Toskase i na kraju se povukao i ostavio repove nema sta pravi covjek za Zelju NI MILIMETAR !!!
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
HongKong je napisao/la:Podsjeti me na onog postara sto je prokocko penzije "u utorak je kavala nekakva grcka liga"![]()
'Zeznuli su me Kinezi. Uložio sam oko 6000 KM na Kineze u utakmici sa Sirijom. To je bila 'sigurna' pobjeda i bila je čak i dojava da će Kinezi pobijediti. U tom slučaju bih zaradio više od 26.000 KM i nitko me ne bi otkrio. Međutim, sirijski golman je branio kao sumanut. Gledao sam navečer kako u nekoliko navrata vadi lopte ispod same prečke. Bilo je 1:1'
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bila su to lijepa vremena kad se sjetim. Pravio se evropski projekat elsner, hervas, toskas, a po beku nezgodni husic. Po krilu jazvic i zaimaga.
Kad se sjetim samo...
Gledaj sta nam uradise od kluba, sad Stana igra pu pu...
Kad se sjetim samo...
Gledaj sta nam uradise od kluba, sad Stana igra pu pu...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Osim13 je napisao/la:HongKong je napisao/la:Podsjeti me na onog postara sto je prokocko penzije "u utorak je kavala nekakva grcka liga"
'Zeznuli su me Kinezi. Uložio sam oko 6000 KM na Kineze u utakmici sa Sirijom. To je bila 'sigurna' pobjeda i bila je čak i dojava da će Kinezi pobijediti. U tom slučaju bih zaradio više od 26.000 KM i nitko me ne bi otkrio. Međutim, sirijski golman je branio kao sumanut. Gledao sam navečer kako u nekoliko navrata vadi lopte ispod same prečke. Bilo je 1:1'
-
Grbavica786
- Kontakt:
Ode nam Sinan u Turkiye.
Koliko para?Grbavica786 je napisao/la:Ode nam Sinan u Turkiye.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Potpredsjednik Fudbalskog kluba Željezničar, Vedran Vukotić, istakao je da trenutni dug Kluba iznosi 1,4 miliona konvertibilnih maraka od čega se 900 hiljada maraka odnosi na obaveze prema Poreskoj upravi i još 500 hiljada maraka tekućih obaveza
Jbm ti kako onaj Avlami nadje 5 miliona duga, al dobro hajde tu je to nedje.
Bajdvej: https://fkzeljeznicar.ba/foto-nigerijac ... obu/17617/
Jbm ti kako onaj Avlami nadje 5 miliona duga, al dobro hajde tu je to nedje.
Bajdvej: https://fkzeljeznicar.ba/foto-nigerijac ... obu/17617/
Cuva Bog Zelju svog!
Zaimovic hoce da nam plati da ga pustimo da ide?
Je li prva liga?Grbavica786 je napisao/la:Ode nam Sinan u Turkiye.
Nekide nekide samo da uplate odma. Bekric ili Velibor Djuric zamjene 
Cuva Bog Zelju svog!
Bojo kod pitara. Ostaje izgleda ovdje danas
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zapinjace i danas i u subotu, pa ko vise ponudi. A mi nismo bas u pol poziciji.
Steta za Boju ako ne dodje, mislim da bi mogao biti dobar igrac. Ko kad se vise nista ne moze sakriti u picku materinu i novinari i insajderi. Ako vec neko nesto zna pa sutite vidite da se šmeka na sve strane.
Steta za Boju ako ne dodje, mislim da bi mogao biti dobar igrac. Ko kad se vise nista ne moze sakriti u picku materinu i novinari i insajderi. Ako vec neko nesto zna pa sutite vidite da se šmeka na sve strane.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja razmisljam ovako, ako nam dodje dobro, ako ne dodje nije ni blizu katastrofa.kerimatomic1921 je napisao/la:Zapinjace i danas i u subotu, pa ko vise ponudi. A mi nismo bas u pol poziciji.
Nema on sta zapinjati. Ko plati koliko Mladost trazi njegov je. Mi sad nismo u poziciji da placamo tako da cim je Musija rekao da je isto i za klubove vani i ovdje propalo je sve. Ne nadam se njemu uopste nakon te izjave.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Grbavica786
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la:Je li prva liga?Grbavica786 je napisao/la:Ode nam Sinan u Turkiye.
Druga. Slaba cifra. Ali daj šta daš
To kao sto Sinisa pregovara s 3 kliba?Grbavica786 je napisao/la:Tristan10 je napisao/la:Je li prva liga?Grbavica786 je napisao/la:Ode nam Sinan u Turkiye.
Druga. Slaba cifra. Ali daj šta daš
Zna li se mozda je li napravljen transfer zbog same ponude, novaca ili sto se nije toliko smatrao od znacajne koristi za nove sezonu?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako nije milion maraka, **** onda. Sve i jedan sto je otisao od nas je otisao za sicu, bescjenje, porazavajuce za mene. Od Bajica pa vamo. Kad skontas jedan Stila i dalje drzi rekord od prije cca 10 godina. Eto koliko smo napredovali...
Pa Sinan je uz Vecu i Sabana, po mom misljenju, najvrjedniji eksponat u ekipi. Ne znam, meni je to truba skroz. Memija 150k, Lendric 300, Rodin 150(presmijesno)... malo boga mi malo
Pa Sinan je uz Vecu i Sabana, po mom misljenju, najvrjedniji eksponat u ekipi. Ne znam, meni je to truba skroz. Memija 150k, Lendric 300, Rodin 150(presmijesno)... malo boga mi malo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kosuljaplava i 10 gostiju.