- Nadam se da cemo od prvog kola PL BIH pokazati zube konkurentima , pokazati kvalitet i biti superiorniji nego prosle sezone . Pojacanja su neophodna , ali bas kvalitet (Kapic, Lazic). Nije to lahko naci , ali Hadzija nije promasio , bar do sad .zagorski je napisao/la:Nama su pojacanja najpotrebnija radi lige, odbrana titule treba da bude prioritet i imperetiv! I eventualno, a opet sve zavisi ko nas zapadne, radi tog 3. predkola i plasmana u play off.Pantelija je napisao/la:A za sta da se zuri s pojacanjima? Je li nam to plan i cilj, realan, da prodjemo Celtic? Kada se planovi prave, kratkorocni i dugorocni, uzimaju se svi faktori u obzir, pa tako i onaj realnosti i mogucnosti. Kada se pravi plan za Celtic, mozds racunati zaradu, iskustvo veliko, ali ne i prolazak. Tako da je glavni plan sklopiti ekipu do prvog kola lige ili lige evrope i da ae pokusa uci u play off.
Celtic da prodjes ne garantuju ni jajalo , cimirot i benko u best mode, a ne nesto drugo.
Zato opusteno ekipu sklopiti, sa par kapitalaca, da se popravi koeficjent, uzme titula, prodje ako moze u el. Najbolji igraci budu dostupni naama tek pred kraj prelaznog roka, tako da ne bih se zalijetao sa nekim igracima prosjecnog kvaliteta nego bih cekao bas one koji bi nas digli na veci nivo. A Celtic mozes proci samo uz nadljudski napor i dosta srece, a 5% gore dole u zavisnosti od dva tri igraca nista ne znace
Realno sa aktuelnim igrackim kadrom i uz vjerovatni odlazak jos par prvotimaca tesko da mozemo ozbiljnije konkurirati za titulu.
Milanovic i Gavric su tankosava vise su tu mislim radi neke sirine, a vjerujem da u klubu ozbiljno rade na kvalitetnijim pojacanjima, mada bas moras biti virtuoz i ponuditi dobru lovu da bi ovdje doveo iole kvalitetnijeg igraca.
- Ne znam da se bas konkurencija pojacala (zao mi Hadzica ) . Da li grijesim ? Ima li neko info. o Laznim,Listici , Zelji ? Mozda ono Tuzla ili neko iznenadjenje Velez , Borac, Zvijezda , Mladost ?
- Opet bih potencirao ovo boldirano u najljepsoj boji .