FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jun 2019, 19:59

VenamaHrabrih je napisao/la: Iskreno, iako ga voli., Krle je za duboke klupe. Nema on protiv Keltika šta trazit. Uprtice ga njihov stoper na leđa i nosat cijelu tekmu, jos ce nam gol glavom zabit.
Libo njega hašimaga, on je reko da će uživat, nije bitno na klupi ili na terenu :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:04

Kamuflazn je napisao/la:Ovo je toliko tomsican foruma za nepovjerovati. Goli debili vecina.
ideš gore desno na svoj nik pa odjava i eto ga! nema toksičnosti!!!
:clap: :clap: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jun 2019, 20:04

Kamuflazn je napisao/la:Ovo je toliko tomsican foruma za nepovjerovati. Goli debili vecina.
Opet vrijedas forumase.
Otkuda tebi pravo da ti nekoga nazivas 'debilom'?!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:07

zagorski je napisao/la:
Opet vrijedas forumase.
vokri mu što mu ćaća nije Zinedin :D :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:10

Bordo tim je u svojoj bazi u Butmiru odigrao prvi pripremni meč za novu sezonu u kojem su doživjeli poraz od Mladosti. Gosti iz Doboja kod Kaknja na kraju su slavili sa 2:1.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, izjavio je da nije zabrinut zbog poraza jer su pripreme tek počele.

"Bilo je teško vijeme za igrati. Primili smo brzo dva gola. Imali smo 2-3 dobre šanse. Nismo zabrinuti i svaka utakmica nešto novo pokaže. Sutra idemo u Sloveniju i tek tada počinje nešto ozbiljni rad . Igramo neke utakmice i očekujemo da kompletiramo igrački kadar i sigurno će tada biti sasvim druga priča. Novi igrači? Ništa specijalno dati neku generalnu ocjenu kvaliteta i nemam ništa puno tu da kažem", rekao je Musemić.
inače vrijeme je bilo isto za obje ekipe ;) :thumbup:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jun 2019, 20:12

Samozdravlje je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Kakav bi bio onaj mali Cruz na LB, dok se nešta ne nađe?
Lazic i Kurdic mogu štopere pokriti, Rahman i Sagaf zadnji, Tatar, Krste i Milanovic, te Ahmetovic.
Ne volim pametovati oko postavke, ali bih protiv Keltika išao 4411 sa duplim blokom. Razbijat igru i gnjavit loptu.
Ima li kakv bek iz Akademije, bozju mu strinu?
Bas mi je drago da ima raje koja Kurdica vidi u komb. , evo i @Denchi misli slicno . @fera nece meni @skoroalen zamjeriti .Mislim da ce biti lijevi bek . Koliko je bitan , sumnjam da Hadzija to nece rijesiti uz saglasnost Musemica.
Ja jos cekam da vidim kako ces ti proci pa da i ja pocnem kurdica hvaliti :D
Vi ste kolege mašinci pa ja moram biti dodatno oprezan.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 19 jun 2019, 20:16

Denchi je napisao/la:
Bordo tim je u svojoj bazi u Butmiru odigrao prvi pripremni meč za novu sezonu u kojem su doživjeli poraz od Mladosti. Gosti iz Doboja kod Kaknja na kraju su slavili sa 2:1.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, izjavio je da nije zabrinut zbog poraza jer su pripreme tek počele.

"Bilo je teško vijeme za igrati. Primili smo brzo dva gola. Imali smo 2-3 dobre šanse. Nismo zabrinuti i svaka utakmica nešto novo pokaže. Sutra idemo u Sloveniju i tek tada počinje nešto ozbiljni rad . Igramo neke utakmice i očekujemo da kompletiramo igrački kadar i sigurno će tada biti sasvim druga priča. Novi igrači? Ništa specijalno dati neku generalnu ocjenu kvaliteta i nemam ništa puno tu da kažem", rekao je Musemić.
inače vrijeme je bilo isto za obje ekipe ;) :thumbup:
Zar nije rekao Sta je tu je? :o

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 19 jun 2019, 20:18

Denchi je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Opet vrijedas forumase.
vokri mu što mu ćaća nije Zinedin :D :rol:
Njegov je Zinedin za sirotinju :D

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 19 jun 2019, 20:20

A vratio nam se i "tobejarabi". Dobrodosao nazad :bih: :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2019, 20:21

fera je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Kakav bi bio onaj mali Cruz na LB, dok se nešta ne nađe?
Lazic i Kurdic mogu štopere pokriti, Rahman i Sagaf zadnji, Tatar, Krste i Milanovic, te Ahmetovic.
Ne volim pametovati oko postavke, ali bih protiv Keltika išao 4411 sa duplim blokom. Razbijat igru i gnjavit loptu.
Ima li kakv bek iz Akademije, bozju mu strinu?
Bas mi je drago da ima raje koja Kurdica vidi u komb. , evo i @Denchi misli slicno . @fera nece meni @skoroalen zamjeriti .Mislim da ce biti lijevi bek . Koliko je bitan , sumnjam da Hadzija to nece rijesiti uz saglasnost Musemica.
Ja jos cekam da vidim kako ces ti proci pa da i ja pocnem kurdica hvaliti :D
Vi ste kolege mašinci pa ja moram biti dodatno oprezan.
@Samozdravlje sam upoznao, stariji gospodin pa neću da kažem šta bih inače rekao za ovo forsiranje Kurdića... :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jun 2019, 20:22

Šef reče 2-3 igrača, malo li je i kad bi svi ostali :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:23

a ne znam zašta se ova Mladost našpanovala ovoliko prije lige al haj hahahah

sparno jest bilo al su pauzirali uredno, više je što smo preumorni bar ovi regulare iz postave, špicevi pogotovo i ovi kojima je igra bila bazirana na trčanju...Krle/Ahmet/Rahman/Hebib....

Jedino dobro će bit kad se Stanoje vrati bit će odmoran :D al ono baš...

treba par ozbiljnijih igrača dovest, trznut , osvježit ekipu, učvrstit...malo me brine forma špiceva...al hajd...
"Sutra putujemo u Sloveniju, tu očekujemo kompletiranje ekipe i dolazak još tri igrača, te ozbiljnije pripreme za utakmice koje predstoje", zaključio je Musemić.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 jun 2019, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:26

Forumasch je napisao/la: Njegov je Zinedin za sirotinju :D
a "Luka Zidane za sirotinju" se penzioniso jbg
i onda mora ovdje doć i bjesne gliste prosipat :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:33

"Bilo je dosta korektno sa obje strane. Početak je priprema, malo je treninga odrađenih i to se vidjelo. Vidjelo se da momci nemaju snage", izjavio je nakon utakmice Beganović, pa nastavio:

"Razultat je u drugom planu, ali nama je drago što smo uspjeli pobijediti Sarajevo, poslije tri utakmice. Postigli smo dva gola i uvijek je bolje pobijediti, naravno. Moramo biti zadovoljni, pogotovo prvim poluvremenom koje smo dosta dobro odigrali. U drugom poluvremenu su momci koji su ušli pokazali želju i htijenje i sada je na nama da nastavimo sa radom."

Nekoliko igrača je na probi, a tu su i špekulacije o mogućim odlascima iz Mladosti.

"Mi se još nijednog svog igrača nismo odrekli, osim ovoga što se zna - da je Arežina otišao u Lokomotivu, da je Muslimović napustio ekipu i da je Asani otišao za Ameriku. Tako da je kostur ekipe još uvijek tu. Danas nismo željeli rizikovati, Anđušić je malo povrijeđen kao i Isaković, dok je Welbeck imao nekih zdravstvenih problema. Ta tri igrača danas nismo uopšte koristili, a nadam se da ćemo sa njima biti još bolji, da ćemo se uigrati do početka prvenstva i opet igrati važnu ulogu u PL", poručio je Beganović.

Špekulacije o odlasku Petra Boje.

"Slušajte, svi su oni u izlogu, ali još uvijek nemamo konkretnih ponuda. Niko još nije došao i rekao: 'Mi vodimo Boju'... Bojo je tu, a predsjednik je taj koji dovodi, plaća i prodaje. Mi bi voljeli da zadržimo kostur ekipe. Šta je tu je, to je biznis. I mi živimo od prodaje igrača", izjavio je Beganović.

Igrači na probi?

"Vidjet ćemo još, imamo još prijateljskih utakmica, pa ćemo vidjeti, ali su momci pokazali želju i htijenje", poručio je Beganović.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2019, 20:51

- Velkoskog kao covjeka treba postovat , prvenstveno sto je ovdje jedan momak rekao da voli i klub i grad kao da je rodjen na Mihrivodama ,ali .....
- Ono sto bih ja pokusao protiv Celtica od 1 do 46 min je da Ahmetovic ostsne na klupi . Dodatno ubaciti nekog veznog (tipa Mustafic) da dodatno vrsi pritisak(ili ti tlak) na organizatora napada Celtica(ko je levat nemam pojma). Ahmetovic najbolji igrac lige , nas najbolji strelac i svi ga ocekuju u prvoj postavi . Zna Mustafic na kvarnjaka udarit , a nije ni nizak za skoka za prekide . A onda spektakl , upada Ahmet i odmoran ganja njihovu zadnju liniju ,nesto presjece i pogodi .
- Znam da oni koji ga vole ce me napasti , ali Kapiten :bow: na terenu je covjek manje , ako bude onako igrao kao u proljece . Ako bi bio kao nekad u najboljem izdanju , to je druga prica . Ne kazem da za PL nije , ali za prvih 11 ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 19 jun 2019, 20:52

Danas sam gledao tekmu uzivo,po meni dusan ce nam biti strasan na desnom boku,jak prodoran,kurda nije los stoper,gavran srbin dobar borben,milanovic danas los,crnac onaj ima dobar pregled igre samo vidi se nema snage,umara se brzo...Bojan letic ce lijevi bek biti rijeseno je to...

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 19 jun 2019, 20:54

https://ibb.co/cYDrxxp

I kazu kasne plate Mersudin 10min na banoomatu

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jun 2019, 20:55

Pitar1946 je napisao/la:Bojan letic ce lijevi bek biti rijeseno je to...
Da hoće više, od kad se piše da je završen i ništa još...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2019, 20:56

skoroalen je napisao/la: @Samozdravlje sam upoznao, stariji gospodin pa neću da kažem šta bih inače rekao za ovo forsiranje Kurdića... :lol:
Ne ofiraj me kolega , mislim na to gospodin . :rol: Bas me interesuje tvoje misljenje o Kurdicu kao igracu , al ozbiljno .
Znam da Ti nije do clanaka , po onim temama . Takodje sam svjedok :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 20:57

ma umorni momci rekoh ja ba i kad se upari trojica ili 4rica njih u isto vrijeme(koji trče dosta) na terenu nema tu ništa od igre jer ne mogu otvarat linije i pravit probleme kao kad mogu fino potrčat...tako je i lani bilo isto....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 jun 2019, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Hordas1990 i 32 gosta.