FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 19 jun 2019, 20:00

kerimatomic1921 je napisao/la:Ako nije milion maraka, **** onda. Sve i jedan sto je otisao od nas je otisao za sicu, bescjenje, porazavajuce za mene. Od Bajica pa vamo. Kad skontas jedan Stila i dalje drzi rekord od prije cca 10 godina. Eto koliko smo napredovali...
Pa Sinan je uz Vecu i Sabana, po mom misljenju, najvrjedniji eksponat u ekipi. Ne znam, meni je to truba skroz. Memija 150k, Lendric 300, Rodin 150(presmijesno)... malo boga mi malo
Prije trecina od toga. Memija je po mom najgori odradjen transfer od svih.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 jun 2019, 20:00

Šteta bi bilo da Sinan ode. Znam da nam fali para al ja ga ne bi dao ispod 500 000 eur

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 19 jun 2019, 20:03

@Tristan10

Eto vidis. **** tako je kako je, pisljivih 300 milja za jednog od najboljih igraca lige sa svim svojim manama.

Sta ces kada nam je sada svaka marka bitna.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2019, 20:06

Ma ne mora ova slika znaciti da ide. Mislim mozda i nije danas nastala, ali stavio je prije 3-4 sata i dolje ga u komentare pitali u fazonu gdje ces, neces valjda i ti otici i on zakljucao komentare.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jun 2019, 20:10

kerimatomic1921 je napisao/la:@Tristan10

Eto vidis. **** tako je kako je, pisljivih 300 milja za jednog od najboljih igraca lige sa svim svojim manama.

Sta ces kada nam je sada svaka marka bitna.
Samo samo zakljucio po tome da su Blagojevic i Todorovic kao dosta dobri igraci iz lige otisli bez ista. Jeste Ramovic mladji, jeste mi drag, moze biti dosta dobar igrac kad je u ritmu, ali isto nema neki CV da mozes reci eh ide on za toliko. Npr ako bi se Hajdarevic forsirao, i nas krenulo kao ekipu onda bi se moglo bez problema realizovati. Zato i mislim da je totalni kiks bio sa Memijom, cuj druga danska liga.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 19 jun 2019, 20:19

Halo ba ljudi, znas koliko stvari igra ulogu da dobro prodas igrac?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 19 jun 2019, 20:21

E blago vama kad ove pomenute dozivljavate ko neke igračine.
Smiješno

Jedan poluinvalid,a drugi udaren u mozak.
Izgubili bogalji 6 zaredom,i da ih neko još plati.
Mene iskreno čudi da im nije Amar papire uručio
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jun 2019, 20:27

Cuj Sinan u Tursku :lol:
da je Bogdo, nije niko lud da da pare za njeg

Odmah ga prodati ako stigne neka ponuda, vise je na tribinama nego na terenu, a s obzirom na ponasanje i kad bude zdrav sljedece godine mogo bi na klupi biti
al opet kaze, ko je lud da ponudi nesto za njeg s obzirom na njegove povrede
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 19 jun 2019, 20:33

Frajer poluinvalid :D

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 jun 2019, 20:33

Slažem se u potpunosti to za Memiju

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 19 jun 2019, 20:36

UBIPITAR je napisao/la:E blago vama kad ove pomenute dozivljavate ko neke igračine.
Smiješno

Jedan poluinvalid,a drugi udaren u mozak.
Izgubili bogalji 6 zaredom,i da ih neko još plati.
Mene iskreno čudi da im nije Amar papire uručio
Pali standardi. Danas kada su "neki" bacili bombu za Bekrica, citam bogalj, propo. Jutros gledam trening, ovakakav trenutni Bekric je Pele glavom i bradom za Sinana. Da ne pricamo onaj sampionski.

Polako, doci ce to sve na svoje vremenom.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 19 jun 2019, 20:38

Svakako da oni nista nisu zasluzili poslije ovakve sezone, ali smeta mi to sto fudbalska pijaca napreduje iz godine u godinu. Ko je ba cuo za Ferlanda Mendya?!? 50 miliona?!? Svi napreduju i talasike prodaju za masne pare a ovdje se nista ne desava. Ovo je vrijeme gdje svaka polovnjaca se prodaje za 40,50 miliona, a mi ne mozemo da dobijemo 400€ za dobrog igraca u najboljim godinama. To meni smeta..

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 19 jun 2019, 20:42

kerimatomic1921 je napisao/la:Svakako da oni nista nisu zasluzili poslije ovakve sezone, ali smeta mi to sto fudbalska pijaca napreduje iz godine u godinu. Ko je ba cuo za Ferlanda Mendya?!? 50 miliona?!? Svi napreduju i talasike prodaju za masne pare a ovdje se nista ne desava. Ovo je vrijeme gdje svaka polovnjaca se prodaje za 40,50 miliona, a mi ne mozemo da dobijemo 400€ za dobrog igraca u najboljim godinama. To meni smeta..
Lako je to napisati samo tako. Ko ce ba milion dati za igraca koji je povrijeden svako mjesec daan?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 19 jun 2019, 20:44

@dokoljenko
Nemoj molim te i ti prizivati bekrica. Kakav ba bekric pa u zadnjem mandatu nije mogao korner izvesti, brukao se sa onim glupim sutevima sa distance. Budite ba ozbiljni, cuj bekric. Pa kakva nam je onda perspektiva? Ne bi ni pomisljao na njega, neka igra ovaj Mehic ili dacic sto se mene tice.

@bezideja

****, covjek je imao tesku povredu, taman se zalijeci saceka ga nova glupost. Pritisak je na njemu bio ove sezone, svi kontaju sam ce nesto. Sjetite se clanka na sportskim “Kolosalna igra Sinana Ramovica.” On je meni odlican igrac, moderan uvijek gleda da se krece prema naprijed. 150€ je uvreda, i za njega a pogotovo za Zelju.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 19 jun 2019, 20:49

Pa ne moze biti igrac ako se nije vratip poslije povrede. Nije prvi ni posljednji. On je za nas dobar igrac za evrope takvi igraju u c timu. To je realnost..

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 19 jun 2019, 20:56

Ekipe nam odrade jedno pretkolo u europi, cim dodje malo jaca ekipa ponizi nas i nabije s 3,4,5 pa i 8 golova razlike. Evo primjer Atalante, dosli ljudi zabili 8 komada i sad neko ocekuje da ce neko dati par miliona eura za igraca iz takve ekipe. Par miliona eura daju samo nekih 7-8 najjacih liga u europi, a nasi invalidi protiv takvih prime rukometni broj golova. Ne vidim logiku da neku. Pored toga imas mladu repku koja je do ovog ciklusa redovno primala samare od Kazahstana i slicnih. To su sve nasi "talenti."
Ramovic prosjecan igrac u ekipi koja je izborila 4. mjesto u ligi poput nase. Prosjecnu sezonu odigrao iako i ja vjerujem da on moze mnogo bolje.
Cuva Bog Zelju svog!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 19 jun 2019, 21:00

@kerimatomic

Ko priziva Bekrica? Prvi sam napisao da nece doci. Druga je stvar sto ja fakat mislim da je on sada ovakav bolji od ovih nekih nasih "instagram zvijezda". Ono, najbolji si brate, hvala brate, voli te brat.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jun 2019, 21:07

Dosta zavisi o momentumu, sezonu prije povrede je Ramovic bio bas dobar igrac. Doduse imao je tad i Zakarica a ovu proslu Zeca i Zajmovica, i to nesto znaci. Ne moze covjek sam. Sezonu prije bio najbolji u Mladost, imao asistencije, zabijao golove. To bi ti isto bilo ko sad da ti dodje igrac koji biljezi dobru statistiku u prosjecnom timu lige. Za neki transfer mu je potreban bolji CV, on nije nikad nastupao za neke omladinske selekcije, nije nista osvojio itd.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 19 jun 2019, 21:14

Dvije godine, 36 utakmica u ligi, 4 gola, 9 asistencija. "Najbolji" igrac. De ba...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2019, 21:15

Sta je sa onim malim iz Zvijezde? Ima li naznaka da bi ostao?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.