FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 19 jun 2019, 20:57

BordoSarajevo je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Bojan letic ce lijevi bek biti rijeseno je to...
Da hoće više, od kad se piše da je završen i ništa još...
Negdje sam procitao tek od 1. Jula, ne moze doci prije, pa vidjet cemo
Pyro is not a crime !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jun 2019, 20:58

Ovaj nahvali Hodžiča, volio bi da ostane, zbog širine i svega ostalog, nek bude alternativa na lijevoj strani dok se ne vrati Pidro
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2019, 21:01

Pitar1946 je napisao/la:Danas sam gledao tekmu uzivo,po meni dusan ce nam biti strasan na desnom boku,jak prodoran,kurda nije los stoper,gavran srbin dobar borben,milanovic danas los,crnac onaj ima dobar pregled igre samo vidi se nema snage,umara se brzo...Bojan letic ce lijevi bek biti rijeseno je to...
Sve Ti vjerujem , kao da je sluzbeni izvjestaj iz kluba . probaj sa @skorom rijesiti pitanje potpisa 678519 Pozdrav ljudino , sigurno si na sluzbeni ulaz usao ili kao sa pozivnicom :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 19 jun 2019, 21:04

Pitar1946 je napisao/la:Danas sam gledao tekmu uzivo,po meni dusan ce nam biti strasan na desnom boku,jak prodoran,kurda nije los stoper,gavran srbin dobar borben,milanovic danas los,crnac onaj ima dobar pregled igre samo vidi se nema snage,umara se brzo...Bojan letic ce lijevi bek biti rijeseno je to...
Dušan Hodžić je i u Celiku pokazao zašto je onomad doveden i da je među najboljim desnim bekovima lige ali hajde ti to našem Gvardioli reci, šta ce onda s Hebibom?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jun 2019, 21:06

siroliver69 je napisao/la:
Dušan Hodžić je i u Celiku pokazao zašto je onomad doveden i da je među najboljim desnim bekovima lige ali hajde ti to našem Gvardioli reci, šta ce onda s Hebibom?
Hodžić je kod nas bio katastrofalan u 90% utakmica i s razlogom je bio u drugom planu, svima nam je živce vadio.
Dao bi mu još jednu šansu, pa nek se dokaže.
FK Sarajevo

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 19 jun 2019, 21:08

BordoSarajevo je napisao/la:
siroliver69 je napisao/la:
Hodžić je kod nas bio katastrofalan u 90% utakmica i s razlogom je bio u drugom planu, svima nam je živce vadio.
Dao bi mu još jednu šansu, pa nek se dokaže.
Ma ja sto sam vidio popravio se pravo,prodoran jak,ni jedan duel nije izgubio,hebib se po boku gubio ko abdest,zato ce on na krilo a dusan bek

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jun 2019, 21:09

Pa najbolja solucija je desni bek Šabanović i Hodžić a Hebibović na krilo, Tatar nek pređe na lijevo krilo, a kapiten nek odmori :D
FK Sarajevo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jun 2019, 21:10

Hodzic ce opet biti odron kod nas, jer momak nema mentalitet za veci klub i vece domete. Ako ne dovedemo nikog za tu desnu stranu (a sve su prilike da necemo), hocu da gledam Sabana tu od pocetka priprema i kasnije kad sezona pocne, momak je nas novi Pidro za desnu stranu i moze jos puno napredovati, a na klupi nece napredovati to znamo svi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2019, 21:12

Hodžić je isti klinac kao i Hebib, **** u defanzivi, a hoće napravit nešto prema naprijed...isti tip igrača samo Dule mlađi, ali mu treba ugovor korigovati(jer je u zadnjoj godini a fina cifra) ako baš nikog nema drugog da nađemo standardnog **** klasičnog beka koji zna igrat defanzivu i centrirat ko da je doručkovao jbg....zadnja opcija on
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 19 jun 2019, 21:17

I ja sam danas gledao uzivo utakmicu hodzic najbolji nas bek trenutno ovaj gavric pojacanje ostali onako bilo je sansi nije to ni lose bilo

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 jun 2019, 21:24

Drug mi bio slicno prica za Holeta.
Vidjet cemo u sloveniji.
Znaci po mahali letic zavrsen, valjda sef, najbolji trener u BiH, imperator, ljudina nije uracunao njega medju ova 3 igraca koja ce doci.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2019, 21:34

Samozdravlje je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: @Samozdravlje sam upoznao, stariji gospodin pa neću da kažem šta bih inače rekao za ovo forsiranje Kurdića... :lol:
Ne ofiraj me kolega , mislim na to gospodin . :rol: Bas me interesuje tvoje misljenje o Kurdicu kao igracu , al ozbiljno .
Znam da Ti nije do clanaka , po onim temama . Takodje sam svjedok :bow: :bow: :bow:
Gospodin, nego šta. Znaš pod kakvim smo se okolnostima upoznali? Ako to nije gospodski, šta jest? :salut:
Ma ja lično bih Kurdića ostavio kao trećeg stopera, prije Dupovca. Još on nije "kičma" za prve postave, al da igra neke slabije tekme i da bude prva alternativa, svakako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2019, 21:39

Sada je poznat i zvaničan termin odigravanja prve utakmice, te će ista biti odigrana 9. jula na najvećem bh. stadionu sa početkom od 21:00h.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2019, 21:44

BordoSarajevo je napisao/la:Pa najbolja solucija je desni bek Šabanović i Hodžić a Hebibović na krilo, Tatar nek pređe na lijevo krilo, a kapiten nek odmori :D
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2019, 21:50

kad sam jucer dosao sa posla i vidio na dnevniku celtic, hebo sam uefa-i mamaru. kasnije vidim na netu da smo u trecem kolu i bilo mi lakse :D
uglavnom, ispadamo sad, tako da sam opusten. ali ocekujem da im pokazemo da nismo bezze dupla kruna i da ovi igraci pokazu (sa trenerom) da mogu i protiv elite igrati.
pod hitno lijevi bek treba, stoper i zadnji vezni ala adukor/stanojevic. ovo mislim na nove igrace a ne na trazenje rjesenja u trenutnim igracima ili akademijom.
kovacevic, LB, lazic, CB, sabanovic, DM, gavric, rahmanovic, velkoski, tatar, ahmetovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2019, 21:54

Ma ovo više nema smisla, nije što izgube već bezobrazluk teški. Od ekipe koju si ubio prošlu sezonu, sad doživiš poraz u najnezgodnijem trenutku. Ejjjj ebena Mladost te dobije, seoska ekipa puuu ebem vam sve da vam ebem. I vi bi da igrate s Celticom.. Vidim Tatar je zakuhao s upravom, traži shupak da ga puste da ide, zato je i na klupi bio danas. Sve u svemu, jako loše. Ovaj mali crnjo Mohamed nije ni tri gola dao, ne znam koji qurac je i dolazio na probu, idi brate igraj po Ipswichu i sličnim mjesnim klubovima.

A Hadžija zaslužuje dobre psovke, ali suzdržaću se da ne popijem ban. Kad je liga gotova, ekipa se odronila, a on poštenog pojačanja nije doveo. Od ovih Gavrića, Milanovića i Mohameda nema hljeba, samo će popraviti brojku na zapadu. Ako se nešto ne promijeni, ne gine opet osmica, ovaj put od Celtica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 jun 2019, 22:01

AlfredNobel je napisao/la:Ma ovo više nema smisla, nije što izgube već bezobrazluk teški. Od ekipe koju si ubio prošlu sezonu, sad doživiš poraz u najnezgodnijem trenutku. Ejjjj ebena Mladost te dobije, seoska ekipa puuu ebem vam sve da vam ebem. I vi bi da igrate s Celticom.. Vidim Tatar je zakuhao s upravom, traži shupak da ga puste da ide, zato je i na klupi bio danas. Sve u svemu, jako loše. Ovaj mali crnjo Mohamed nije ni tri gola dao, ne znam koji qurac je i dolazio na probu, idi brate igraj po Ipswichu i sličnim mjesnim klubovima.

A Hadžija zaslužuje dobre psovke, ali suzdržaću se da ne popijem ban. Kad je liga gotova, ekipa se odronila, a on poštenog pojačanja nije doveo. Od ovih Gavrića, Milanovića i Mohameda nema hljeba, samo će popraviti brojku na zapadu. Ako se nešto ne promijeni, ne gine opet osmica, ovaj put od Celtica.
Samo se nadam da se šališ
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 19 jun 2019, 22:03

AlfredNobel je napisao/la:Ma ovo više nema smisla, nije što izgube već bezobrazluk teški. Od ekipe koju si ubio prošlu sezonu, sad doživiš poraz u najnezgodnijem trenutku. Ejjjj ebena Mladost te dobije, seoska ekipa puuu ebem vam sve da vam ebem. I vi bi da igrate s Celticom.. Vidim Tatar je zakuhao s upravom, traži shupak da ga puste da ide, zato je i na klupi bio danas. Sve u svemu, jako loše. Ovaj mali crnjo Mohamed nije ni tri gola dao, ne znam koji qurac je i dolazio na probu, idi brate igraj po Ipswichu i sličnim mjesnim klubovima.

Znamo mi da je ovo ironija ali ne znamo koliko je ima a koliko ne, u postotcima!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 jun 2019, 22:03

Silan igrac ovaj Tatar, umislio se tip da je del piero, a on i Sisa u pet deka. Idi cigo ako ce iko platiti lovu za tebe, pa te za godinu dana gledamo u Svinjskom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 19 jun 2019, 22:05

HAVERU JEL SE TI DROGIRAS SVIJU TI...JESI SVJESTAN KAKVE SVE GLUPOSTI SI NAPISAO,BANUJ SE SAM...JE.BO ME SVAK AKO NISI NAPUSEN PISAO OVAJ TEXT

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, PeppermintSA i 30 gostiju.