FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Po internetima na stranicama koje se bave Bajernom dominiraju teška autoironija, cinizam i žalobna skrušenost.
Čekamo.
Možda ljudi naprave revoluciju kao kad je Pep onomad u Barsi najurio neke zvezde, pa napravio novo uređenje.
Brazzo kulerski nastupa u medijima.
Čekamo.
Možda ljudi naprave revoluciju kao kad je Pep onomad u Barsi najurio neke zvezde, pa napravio novo uređenje.
Brazzo kulerski nastupa u medijima.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Jedan od kljucih igraca, ide u glavnog konkurenta.
Bravo krimosi i potrcko Brazzo sa vama.
Vrhunac nesposobnosti i nemoci, je upravo prikazan danas.
Jos jednom, briljantan prelazni rok Dortmunda.
Cinjenica u kojoj se prodaje jedan Hummels, a ostavlja raspali Boateng dovoljno govori.
Bravo krimosi i potrcko Brazzo sa vama.
Vrhunac nesposobnosti i nemoci, je upravo prikazan danas.
Jos jednom, briljantan prelazni rok Dortmunda.
Cinjenica u kojoj se prodaje jedan Hummels, a ostavlja raspali Boateng dovoljno govori.
Kupili ga za 35 mil i tri godine kasnije prodajemo ga BvB za 38 mil Brazzo.
Sretno Matsu al' njegova forma je bila u silaznoj putanji, proše sezone je ispadao kao iz voza al' kad se gleda šira slika njegov boravak u Bayernu i prikazane igre su bile za pohvaliti.
Sad se riješiti Boatenga i pokušati dovesti De Ligta to bi bilo dovoljno što se tiče odbrane i krenuti završiti posao oko Sanea.

Sretno Matsu al' njegova forma je bila u silaznoj putanji, proše sezone je ispadao kao iz voza al' kad se gleda šira slika njegov boravak u Bayernu i prikazane igre su bile za pohvaliti.
Sad se riješiti Boatenga i pokušati dovesti De Ligta to bi bilo dovoljno što se tiče odbrane i krenuti završiti posao oko Sanea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad će taj Kapak doći.
Al dobro je ako ništa, 38 miliona (umjesto 20, 25 koliko se spominjalo). Opet, kad skontaš, ko se sve plaća po 50 i ovo smo dali džaba.
Al dobro je ako ništa, 38 miliona (umjesto 20, 25 koliko se spominjalo). Opet, kad skontaš, ko se sve plaća po 50 i ovo smo dali džaba.
30 sa bonusima 38, znaci sad navijati za bvb da uzima titule da bi se doslo do 38 , koja glupa odluka od uprave, pa prodaj ga negdje van njemacke pa i za manje para....
i sad ce doci neki levat i njega ce hvaliti kao da je Lucio dosao ...
i sad ce doci neki levat i njega ce hvaliti kao da je Lucio dosao ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Lars Lukas Mai - blizu potpisa za Numberg,
Adrian Fein - potpisao za HSV,
Wooyeong Jeong - novi igrač Freiburga,
Mats Hummels -pridružio se Borussiji Dortmund.
Braco i dalje u fazonu:" nije kraj svijeta, imamo jos vremena, radimo na bitnim stvarima".
Adrian Fein - potpisao za HSV,
Wooyeong Jeong - novi igrač Freiburga,
Mats Hummels -pridružio se Borussiji Dortmund.
Braco i dalje u fazonu:" nije kraj svijeta, imamo jos vremena, radimo na bitnim stvarima".
- FranckRibery
- Kontakt:
ako je po medijima, de Ligt je odbio Barcu. Ako smo vec prodali Hummelsa, mada mislim da nismo trebali jer ima iskustvo bogatije nego ijedan ovaj mladji, onda ostaje Psg u borbi s nama za MALCA iz Ajaxa
-
- Kontakt:
Doci ce sane....
Ajo bi se boatenga vratio u staru formu odnosno ponovno se skoncetrirao 100 posto na nogomet onda je bolji igrac od hummelsa, snazniji je i brzi a u najboljim danima je znao odigravati jednake duge balune kao i Mats
Za mene je ovo dobar potez bayerna, prevelike su oscilacije bile kod Matsa, njegova nonsalancija je znala biti precesta i sad cemo vjerujem sa suleom i lucasom dobiti dosta na ozbiljnosti i cvrstini
Ajo bi se boatenga vratio u staru formu odnosno ponovno se skoncetrirao 100 posto na nogomet onda je bolji igrac od hummelsa, snazniji je i brzi a u najboljim danima je znao odigravati jednake duge balune kao i Mats
Za mene je ovo dobar potez bayerna, prevelike su oscilacije bile kod Matsa, njegova nonsalancija je znala biti precesta i sad cemo vjerujem sa suleom i lucasom dobiti dosta na ozbiljnosti i cvrstini
- FranckRibery
- Kontakt:
Meni nije jasno zasto ocekuju nesto od Lucasa na stoperu, kad je momak veliku vecinu utakmica kako za At.madrid tako i za repku odigrao na lijevom beku. Svaki derbi je igrao na strani a ne na stoperu, jos pogotovo jer nije pretjerano visok za poziciju stopera.
bolje da su presli sa formacijom na 3-5-2 i ostavili Hummelsa sa Lucasom i Suleom kad vec hoce Lucasa na tu poziciju.
bolje da su presli sa formacijom na 3-5-2 i ostavili Hummelsa sa Lucasom i Suleom kad vec hoce Lucasa na tu poziciju.
Pošteno je ovo, sastanak je bio, naši dali do znanja da tu neće biti borbe za startnih XI, mjesta su za Sulea i Lucasa na štoperu i čovjek otišao.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neznam zasto toliko kukate ode humels
Ocigledno je da pravimo tim koji ce igrati narednih 10 godina...podmladjuje se ekipa imamo odlicne stopere mladje puno od njega a vjerovatno i bolje trenutno...mi imamo velikih problema sa ekipama koje imaju brzu kontru i cesto smo gubili utakmice jer su stoperi bili spori islabi u presjecanju ili pravljenju ofsajd zamki...hernandez je mnogo brzi od humellsa mnogo bolje cita igru samim tim ide u prvu postavu humels ima platu 12 mil logican slijed prodaja imas jos tu pavarda
Javi martineza

Ocigledno je da pravimo tim koji ce igrati narednih 10 godina...podmladjuje se ekipa imamo odlicne stopere mladje puno od njega a vjerovatno i bolje trenutno...mi imamo velikih problema sa ekipama koje imaju brzu kontru i cesto smo gubili utakmice jer su stoperi bili spori islabi u presjecanju ili pravljenju ofsajd zamki...hernandez je mnogo brzi od humellsa mnogo bolje cita igru samim tim ide u prvu postavu humels ima platu 12 mil logican slijed prodaja imas jos tu pavarda
Javi martineza
-
- Kontakt:
Brzi je sigurno a bolje citanje sigurno nema, tu je Mats najbolji na svijetu... Mi najviše s ovim gubimo u ofenzivnom prekidu, tu je Mats nenadmasanBayern111 je napisao/la:Neznam zasto toliko kukate ode humels![]()
Javi martineza
Ode humels a ostane boa 
Mindfuck

Mindfuck

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
Izgleda da se razgovaralo, i Mattsu je receno da je stoperski par planiram Süle/Lucas( u startu, bez da se to mora dokazati na terenu), sto je i logicno s obzirom na cijenu Lucasa..steta, al opet ova cifra od 30mil se i ne cini tako losa, o bonusima necu pricati, jer je titula i iduce sezone u Minhenu.
Plan je jasan izgleda, podmaditi ekipu, po svemu sudeci iduce sezone ce samo Neuer i Lewandowski biti igraci sa 30 i vise godina(racunajuci one u prvoj postavi). Ovim potezom sam sve vise siguran u dolazak Sanea, mislim da ce to biti ozvaniceno, kada Rodrigo bude predstavljen u Cityu. Pored krila, Sanea(eventualno neko drugi tipa Pepe), potreban je jos jedan igrac tipa Rodrigo(mislim da nema sanse da dodje u Bayern).
Na kraju krajeva, na prvu to trenutno izgleda malo lose i covjek se iznervira, kad vidi da igraci samo odlaze, ali planirajuci na buducnost, ovu su stvarno dobri potezi. Cak i sa ovako mladom ekipom, uz Sanea i jos jednog igraca imamo se cemu nadati. Ovaj plan ima i glavu i rep, a to ce se pokazati do kraja prelaznog roka..
Plan je jasan izgleda, podmaditi ekipu, po svemu sudeci iduce sezone ce samo Neuer i Lewandowski biti igraci sa 30 i vise godina(racunajuci one u prvoj postavi). Ovim potezom sam sve vise siguran u dolazak Sanea, mislim da ce to biti ozvaniceno, kada Rodrigo bude predstavljen u Cityu. Pored krila, Sanea(eventualno neko drugi tipa Pepe), potreban je jos jedan igrac tipa Rodrigo(mislim da nema sanse da dodje u Bayern).
Na kraju krajeva, na prvu to trenutno izgleda malo lose i covjek se iznervira, kad vidi da igraci samo odlaze, ali planirajuci na buducnost, ovu su stvarno dobri potezi. Cak i sa ovako mladom ekipom, uz Sanea i jos jednog igraca imamo se cemu nadati. Ovaj plan ima i glavu i rep, a to ce se pokazati do kraja prelaznog roka..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Hummelsu ili sto bi nekolicina vrlih momaka sa zute strane rekli Dummelsu (
), osvojio je mnogo toga sa Bayernom, obogatio karijeru a mogao ju je jos vise obogatiti da je u glavi malo sabraniji.
Nekoc je pravio probleme Tuchelu a skoro i Kovacu pa ko zna sta ga ocekuje sa Favreom.
Super igrac kada je odbrana u fokusu, ako je na vjetrometini tada je na nivou pocetnika, no vjerujem da ce u Dortmundu zaraditi status najboljeg stopera lige.
Sto se Sanea tice, izgleda da cijela ekipa zeli taj transfer, ako je vjerovati rijecima Lewe.
Ovo itekako podrzavam.
Sretno i Jeongu u Freiburgu, prihodovao je Bayern 2 miliona od njegove prodaje.
Povratna klauzula je tu, na koji iznos to jos nije u javnosti.
Mai je jos uvijek na cekanju.
Ako se ne planira dovoditi stoper, vjerujem da je on kandidat za promociju u prvu ekipu.
Wriedt kao najbolji strijelac druge ekipe Bayerna, po rijecima Ullija, ostaje i ovu sezonu u ekipi iako je imao ponuda iz Engleske kao i iz cvajte.
Druga ekipa koja ce se od naredne sezone takmiciti u trecoj ligi je vec startala sa pripremama, vecina igraca koji su izborili visi rang su tu a i konstantno se radi na unapređenju.
Navodno se dovodi jedan od najtalentovanijih stopera Skotske, Liam Morrison, 16 godina.

Nekoc je pravio probleme Tuchelu a skoro i Kovacu pa ko zna sta ga ocekuje sa Favreom.
Super igrac kada je odbrana u fokusu, ako je na vjetrometini tada je na nivou pocetnika, no vjerujem da ce u Dortmundu zaraditi status najboljeg stopera lige.

Sto se Sanea tice, izgleda da cijela ekipa zeli taj transfer, ako je vjerovati rijecima Lewe.
Ovo itekako podrzavam.

Sretno i Jeongu u Freiburgu, prihodovao je Bayern 2 miliona od njegove prodaje.
Povratna klauzula je tu, na koji iznos to jos nije u javnosti.
Mai je jos uvijek na cekanju.
Ako se ne planira dovoditi stoper, vjerujem da je on kandidat za promociju u prvu ekipu.

Wriedt kao najbolji strijelac druge ekipe Bayerna, po rijecima Ullija, ostaje i ovu sezonu u ekipi iako je imao ponuda iz Engleske kao i iz cvajte.
Druga ekipa koja ce se od naredne sezone takmiciti u trecoj ligi je vec startala sa pripremama, vecina igraca koji su izborili visi rang su tu a i konstantno se radi na unapređenju.
Navodno se dovodi jedan od najtalentovanijih stopera Skotske, Liam Morrison, 16 godina.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
mats iznenada, boom i nazad. hajde ok, imamo zamjena za njega (i JB-a ako ode) ali de ligt bi bio
jbt samo na plate se oslobodilo haman 50 milki brutto; od matsa, robberyja, jamesa i rafinhe,..
daj tog sanea, momak je napredovao strasno od nepozivanja na sp u rusiju.

jbt samo na plate se oslobodilo haman 50 milki brutto; od matsa, robberyja, jamesa i rafinhe,..

daj tog sanea, momak je napredovao strasno od nepozivanja na sp u rusiju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ja mislim da treba sacekati jer ce biti dobrih iznenadjenja kasnije

Ma dovest će Sanea radi mira u kući.
Kako citam mogao bi Brazzo dovesti Grizmana !!!
Ovo ako izvede, mećem njegovu sliku iznad ulaza u dnevni boravak, gdje je nekad bio Hummels. (salim se za sliku, salim se i za Hummelsa)
Ugl. TZ danas objavio text za Grizmana, navodno Barca zeli vratiti Neymara, a ako to urade kao Francuz ispada iz igre. No međutim poznavajuci dobre odnose izmedju BM i Atl. ovo se ne cini nemogucim.
Najiskrenije, ja bih volio.
Ovo ako izvede, mećem njegovu sliku iznad ulaza u dnevni boravak, gdje je nekad bio Hummels. (salim se za sliku, salim se i za Hummelsa)
Ugl. TZ danas objavio text za Grizmana, navodno Barca zeli vratiti Neymara, a ako to urade kao Francuz ispada iz igre. No međutim poznavajuci dobre odnose izmedju BM i Atl. ovo se ne cini nemogucim.
Najiskrenije, ja bih volio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.