FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
To za Adnu je napisao lik koji ja mislim uopste ne navija za Zelju nit je kad pisao na ovoj temi osim tad. Neki sklj lik. Poslije smo svi napisali da se postuje njegova zena prvenstveno jer je njegova zena i sto mu je rodila dijete. Nema potrebe da se to uzima u obzir kao da su pisali navijaci Zelje.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 20 jun 2019, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koliko ti je Sinan platio za ovo?Osim13 je napisao/la:I can be the boss mommy
Ma dobro, s Dželom, Huljevom, Zajkom i Bekrićem ne može u istu rečenicu naravno. Jedna od stvari po kojoj se razlikuje SInan od njih je to što on nema izraženu golgetersku sposobnost koju su oni imali u svom peaku. Dželo bio najbolji strijelac lige, onda Huljev bio naredne sezone najbolji strijelac lige. I Zajko i Samir isto po 15 golova u sezoni su znali dat. Mislim nije da ga samo ti golovi razliku od njih, jednostavno ovi nabrojani igrači su druga dimenzija i za njega i za sve ostale igrače u ligi danas. Igrači u današnjoj ligi ne znaju ni na playstationu ono šta su oni znali.Dokoljenko je napisao/la:Najveci njegov minus je sto nema kontinuitet. Malo povrede, malo kartoni, malo nedovoljan kvalitet. Ja sam pricao kada je dolazio da nije nesto posebno, moze dati ruke u dobrom timu ali nosilac igre nikada nece postati. Jednostavno nema tu notu. Kao sto kazes, nije los i to je to, uostalom kao velika vecina koja je prosla kroz klub. Gledali smo ofanzivne vezne poput Dzele, Huljeva, Bekrica, Zebe, svaki je pravio razliku. Ovaj to nije.braco je napisao/la:Ramović. Prošle sezone 12 utakmica odigrao, od toga 9 od početka. I pored malo utakmica bio je drugi asistent ekipe. Siniša je imao jednu više. Da li to govori o Sinanu ili zapravo koliko nam je ekipa loša, to ostavljam svakom pojedinačno neka tumači kako hoće. Sezonu prije toga drugi najbolji asistent ekipe u svim takmičenjima. Zakarić imao asistenciju više od njega. Sezonu u MDK je bio među 5 najboljih asistenata lige. Minus - povrede. Sve u svemu, da li je loš - nije. Da li je superklasa i najbolji igrač ekipe - nije. To je Ermin, ali i njega povrede handre. Da li Sinan ima mjesta u današnjem rosteru Želje - apsolutno ima. Istina je negdje u sredini što bi se reklo.
Očekivati da ćemo ga prodati za neke strašne pare je suludo. Prva stvar njemu će u oktobru 27 godina. Nikad se nijedan igrač iz naše lige nije prodao ni za 400-500k eura u tim godinama. Toliko godina, a on još nije mako iz BiH, teško je očekivati dobre pare.
A meni licno nije mrzak igrac, kakvih je bilo on je zlatan.
M.P i J.K kako sam čuo sad da li je mahalska .!?
Ovog drugog mogu pogoditi, ali ovog prvog tesko Boga mi 
- prisonbreak
- Kontakt:
Marin Popovic, Josip Kvesic
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Hvala za ovog prvog. Do sutra ne bih se sjetio da lik postojiprisonbreak je napisao/la:Marin Popovic, Josip Kvesic
Kvesi ugovor istice 1.8. tako da je moguce za njega. Samo gdje nadjose august
- Dokoljenko
- Kontakt:
Treba napraviti gif sa prozivke. Ja dovodim, ja cu odluciti. Slomi raja sama sebe pogađajući, procenat uspjesnosti 5%.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ne treba gif, može i ovako u fazonu Amarova reakcija na razne "insajderska" pogađanja.Dokoljenko je napisao/la:Treba napraviti gif sa prozivke. Ja dovodim, ja cu odluciti. Slomi raja sama sebe pogađajući, procenat uspjesnosti 5%.

Bolje i nagadjanja nego 283883 puta ispricana prica oko Uprava. Makar se nesto novo, neispricano vrti.Dokoljenko je napisao/la:Treba napraviti gif sa prozivke. Ja dovodim, ja cu odluciti. Slomi raja sama sebe pogađajući, procenat uspjesnosti 5%.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Protiv AIK-a se vidjelo koliko je potreban Lendric,mozda bi prosli da je on ostao.Imali smo par dobrih prilika u 1. a u 2.ona krampa ne mogu se sjetit kako se zlve igrao za Zrinju nekad fulio 1 na 1 sa golmanim Ivan bi 100% zabioHongKong je napisao/la:Ja iskreno ne vidim kod nas igraca bez kojeg ne bi mogli. To su bili Zakaric i Stevanovic. Cak ni Lendric to nije. Ta dva prave razliku i kada nikog ne ide u ekipi mogu okrenuti stvari svojom igrom. Mi nismo imali takve igrace i zato nam je sezona bila uzas. Koliko je samo Zakaric izmislio golova nekim prodorima, sutevima ili Stevanovic asistencijama kad pogodi nekog u glavu. Takvi igraci vrijede i tesko je zadrzati ovdje. Mislim da i Ermin Zec moze biti takav igrac. Ovo ostalo sto imamo je u sklopu sistema, mogu odigrati i kad je sve podmazano izgledaju dobro, cim malo skripi niko ne moze promijeniti ritam utakmice. Tako da mi ne bi bilo zao niti jednog trenutnog igraca ako cemo nesto zaraditi jer nije tesko naci slicnog.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
MekiTorabi
- Kontakt:
Raja svaka vam cast koliko sirite dezinformacije, bas ste vrh... FORUMASI NAJVECE ZLO ZA KLUB
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zar ovom prvom nisu neki rodjaci Robija do groba,pa nema teoretske sanse da ce u neki sarajevski klubprisonbreak je napisao/la:Marin Popovic, Josip Kvesic
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- svrakino1921
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la:Zar ovom prvom nisu neki rodjaci Robija do groba,pa nema teoretske sanse da ce u neki sarajevski klubprisonbreak je napisao/la:Marin Popovic, Josip Kvesic
halilovic
Emir
Solidan igrac, moze biti od koristi. Nesto ko Veselinovic.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.