FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bit ce Halil najbolje bek lige iduce sezone, ko da gledam.
Ko god ode od nas u Zrinjski odjednom postane Maradona.
Ko god ode od nas u Zrinjski odjednom postane Maradona.
Logicno mi je da hoce u Zrinjski jel oni i nemaju lijevog krila koji bi mu bio konkurencija.Potreban im je realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sam Husref je rekao da očekuje 2-3 igrača da se prijljuče. Tako da, u narednih par dana će biti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jeste li vi gledali halilovica zadnje dvije godine? Kome god da ode, za nas je to pojacanje. Covjek igra sam za sebe neke svoje utakmice i avoju igru. Defanzivno ne postoji. On je na proljece usao u prvih 11 i mi se nismo mogli saataviti s pobjedom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Možemo mi pričati šta hoćemo Zrinjski,polako sklapa ekipu.I Široki se pojačava,kone sprdnja od pojačanja ala Bekric, Alispahic gluho bilo.
Pod moranje je dobar lijevi bek dva stopera i jedan vezni a dodatno ako šta bude dobro je
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma Zrinjski je izgubio dosta igrača iz prvih 11, dosta im je igrača uopšte otišlo, trenutno nemaju širinu kao ni mi, oni neće biti jači nego što su bili, znači mi ako budemo na iston nivou kao prošle sezone, oni su iza nas.
Široki je baš grohno, baš dosta ih je igrača napustilo a nisu doveli još ništa posebno osim Jovića.
Široki je baš grohno, baš dosta ih je igrača napustilo a nisu doveli još ništa posebno osim Jovića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Anex je napisao/la:Pod moranje je dobar lijevi bek dva stopera i jedan vezni a dodatno ako šta bude dobro je
Meni je od ovih, samo zao Crepulje,mogao nam je valjati u Evropi.Valjda u planu imaju nekog boljeg
Pa mi smo.doveli dva igraca koji su bolji od svih njihovih pojacanja. Milanovica su htjeli svi, gavric bi bio u prvih 11 svake ekipe u ligi. Jedina nepoznanica je ovaj iz Engleske.
Ne znam cemu histerija, drugi kupe nase otpatke, mi trazimo bolja rjesenja. Ne moze sve preko noci i odmah, mora se malo sacekati. Svaki bolji igrac vaga ponude, razmisljaju sta i kako... da su losi igraci ujutro bi u klubu bili
Ne znam cemu histerija, drugi kupe nase otpatke, mi trazimo bolja rjesenja. Ne moze sve preko noci i odmah, mora se malo sacekati. Svaki bolji igrac vaga ponude, razmisljaju sta i kako... da su losi igraci ujutro bi u klubu bili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
joker90 je napisao/la:Iz FK Sarajeva kad bace vreću smeća u kontejner, ovi iz Zrinjskog dođu, izvade je iz kontejnera, prerove, pregledaju ima li šta i onda vrate.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad skontaš malo bolje i jeste takoMemara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Iz FK Sarajeva kad bace vreću smeća u kontejner, ovi iz Zrinjskog dođu, izvade je iz kontejnera, prerove, pregledaju ima li šta i onda vrate.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slažem se niko nije nenadoknadiv pa čak i Crepulja jer je propustio dosta utakmica zbog povreda samo na vrijeme treba dovesti zamjene da se mogu uigrati vjerujem da će Hadžija ubosti sa pojačanjimaamypitar je napisao/la:Anex je napisao/la:Pod moranje je dobar lijevi bek dva stopera i jedan vezni a dodatno ako šta bude dobro je
Meni je od ovih, samo zao Crepulje,mogao nam je valjati u Evropi.Valjda u planu imaju nekog boljeg
-
michplatini
- Kontakt:
Ako je istina za Jasmina Čelikovića ,to je pravo pojačanje za Zrinjski,ozbiljan potencijal sigurno.polivalentan igrač,na štoperskoj i poziciji zadnjeg veznog.
Brate ljudi Govedaricu sarnuli bukvalno neki danmiky_hz je napisao/la:Logicno mi je da hoce u Zrinjski jel oni i nemaju lijevog krila koji bi mu bio konkurencija.Potreban im je realno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uzese ljudi 2 titule iz kontejneraMortemHz je napisao/la:Kad skontaš malo bolje i jeste takoMemara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Iz FK Sarajeva kad bace vreću smeća u kontejner, ovi iz Zrinjskog dođu, izvade je iz kontejnera, prerove, pregledaju ima li šta i onda vrate.![]()
![]()
Sta ovo siSan pise halil u zelju ide...
Ma dolazi im na posudbu, neće zrinjski imati puno koristi od njega, dok se uklopi i uigra sa ekipom, i taman kad im bude najpotrebniji on ce se vratiti u Hrvatskumichplatini je napisao/la:Ako je istina za Jasmina Čelikovića ,to je pravo pojačanje za Zrinjski,ozbiljan potencijal sigurno.polivalentan igrač,na štoperskoj i poziciji zadnjeg veznog.
Bordo bijeli za život cijeli!!
I ide u Zelju ja budale nije svjestan sta sebi radi
-
duplakruna46
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da pokazemo koliko smo mocni sa finansijama. Vrijeme je da pojacanja krenu.
Neka igre zapocnu!
Neka igre zapocnu!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ma kakav Zeljo ode on u Zrinjskitilo je napisao/la:I ide u Zelju ja budale nije svjestan sta sebi radi
Trenutno korisnika/ca: fera, Hordas1990 i 27 gostiju.