Ma dolazi im na posudbu, neće zrinjski imati puno koristi od njega, dok se uklopi i uigra sa ekipom, i taman kad im bude najpotrebniji on ce se vratiti u Hrvatskumichplatini je napisao/la:Ako je istina za Jasmina Čelikovića ,to je pravo pojačanje za Zrinjski,ozbiljan potencijal sigurno.polivalentan igrač,na štoperskoj i poziciji zadnjeg veznog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
I ide u Zelju ja budale nije svjestan sta sebi radi
-
duplakruna46
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da pokazemo koliko smo mocni sa finansijama. Vrijeme je da pojacanja krenu.
Neka igre zapocnu!
Neka igre zapocnu!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ma kakav Zeljo ode on u Zrinjskitilo je napisao/la:I ide u Zelju ja budale nije svjestan sta sebi radi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma lupa sinan, a nije ni Emir budala, pa bolje ostat kod nas i sa juniorima trenirat nego otic konamapitara je napisao/la:Ma kakav Zeljo ode on u Zrinjskitilo je napisao/la:I ide u Zelju ja budale nije svjestan sta sebi radi
Za zrinjski he vec druga prica i to je realno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas u 12h izvlačenje parova za ligu, @mortem napisa da ce biti i prenos, gdje, kako?
FK Sarajevo
Sumnjam da ce kod njih, bolje finansije ima Tošk, nego gurbeti.
Svinjski je vec realna opcija.
Jel ko sletio u Šeher?
Svinjski je vec realna opcija.
Jel ko sletio u Šeher?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Molim vas recite mi da necemo Celticu izac u paru Dupovac Lazic , Lazic je za ove savrsen on ce se sa njima marisar al onaj je daleko od njegive forme koja ni tad nije bila za Celtica , sta se ceka vise , jasno je ko dan da nam treba igrac tu sto prije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa Dupovcem na stoperu uvijek smo se blamirali u evropi, on je za lige strogo rotacija nista vise.
Sinan je sinonim za tačnu informacijumiky_hz je napisao/la:Odmah je supak i papak jel je Sinan napisao da ide .
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uđite na forum kona na sport 1 i pročitajte šta pišu, ja plačem suze haha
FK Sarajevo
Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
belosevic28
- Kontakt:
Gasimo se kuknjavaKamuflazn je napisao/la:Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
P.S. Necemo igrati u tandepu Lazic-Dupvac, jer Lazic odlazi kuknjava
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
michplatini
- Kontakt:
U najmanju ruku ružna situacija.Igrači koji su iznjeli sezonu i osvojili duplu krunu su u toj poziciji a priča se o nekim pojačanjima,dal realno?Kamuflazn je napisao/la:Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
Kakva se šalje pruka eventualnim '' kapitalcima '',mislim loša.
Kakvi narkomani na onom forumu 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Inace okoKamuflazn je napisao/la:Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
Cemu ovo bgt? Jesi siguran u ovo 100% i ko ti je ovo rekao?Kamuflazn je napisao/la:Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
Olahko pisete sve i svasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kvaliteta foruma generalno pada kada je registracija lako omogucena. Steta sto ne postoje forumi na kojima mogu pisati samo npr.clanovi tog i tog kluba. Znam da je ovaj kvalitetan i da ne moze napraviti takvu selekciju, ali ovakvi id.ioti zaista tjeraju kvalitetne forumase. Inace, ovaj je neki Andrej Nikolic ili kako vec, redovno pise i po fb stranici, tako da ne obracate paznju, lazan profil.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, belosevic23, laznokrilo, Lecler i 62 gosta.