I btw. Zabit ce ga Handza Keltima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel njemu ko objasnio da samo 2 plate kasnis, da moze dobiti raskid ugovora i plus potrazivanja polsije. A svi igraci su tu. Klocina.

I ja se upecao bio brudaKamuflazn je napisao/la:Jucer su namjerno izgubili da otjeraju Husrefa i Hadziju jer je poceo dovoditi menadjerske igrace, izbjeglice iz engleske. Plus bez plate 4 mjeseca i bez premija za titulu. Nam skuplja papire da preda za gasenje kluba tj. za stecaj. preminevat cemo se u 1946 Vijetnam u cast prvog indokineskog rata.
Kakvi su ono levati..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sarkazam druze Pantelija,upecao si sePantelija je napisao/la:Cemu ovo bgt? Jesi siguran u ovo 100% i ko ti je ovo rekao?Kamuflazn je napisao/la:Jucer je bilo upozorenje upravi za plate, jos kad su saznali da smo platili obestecenje krupi 85.000 KM sekunda je falila da nam pripreme propadnu.
Olahko pisete sve i svasta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ipak je istina, Gavriću nismo platili za mart, april i maj, evo još ništa ni za juni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sprema se egzodus. Necemo imati dovoljan fond igraca da prijavimo za prvu tekmu. Jos nam ukradose Zeca i Bekrica ispred nosa. Velike su zelje nase bile.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ovaj forum podhitno ugasiti ili ograniciti, jer se je previse znalaca, strunjacnaka i malera kluba okupilo ..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Emir mi kaze uskoro stoper !
- Bordostrik
Ovi “upućeni” neka ne govore ovim “neupućenim” da su neupućeni, jer ima život i izvan foruma.. Lahko se daju provjeriti informacije. Upravu su momci sve vezano za plate i moguće odgađanje priprema!
Znati će se danas svakako.
Neka frka, a?!
Jos smo nudili Bekricu da bude trener-igrac, ali srce je presudilo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
LED
Bordostrik je napisao/la:Ovi “upućeni” neka ne govore ovim “neupućenim” da su neupućeni, jer ima život i izvan foruma.. Lahko se daju provjeriti informacije. Upravu su momci sve vezano za plate i moguće odgađanje priprema!
Hotel sa 5 zvjezdica propade avans znaci. Hm...
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Jesu smiješni sa platama vise.
Jos pisu Tatar trazio od kluba da ide, a ovi mu ne daju. Ako nije primio 3 plate moze raskinuti ugovor bez problema i otici, i on i svi ostali
Jos pisu Tatar trazio od kluba da ide, a ovi mu ne daju. Ako nije primio 3 plate moze raskinuti ugovor bez problema i otici, i on i svi ostali
- Kockoglavi
Jbt kakve su ono budale na onom forumu

Moze u prvom opet u Tuzlu? Zadnje kolo protiv Veleza..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Svaka tri mjeseca se isto prica 
Nemoj se ti nama objesit tim bordo strikom za ves
A sampioni ce lagano sampionski
Al prvo po duplu
A sampioni ce lagano sampionski
Al prvo po duplu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
duplakruna46
- Kontakt:
Nazalost istina je sve. Raspadamo se, klub nam propada,...
Plate nisu isplacene evo vec ima 3 mjeseca, usli u 4. Jeste da mi znamo kakvi su nam ugovori kod igraca ali raspadamo se. Samo placamo obestecenja. Ali gotovo, sad ce nas ugasitit.
Plate nisu isplacene evo vec ima 3 mjeseca, usli u 4. Jeste da mi znamo kakvi su nam ugovori kod igraca ali raspadamo se. Samo placamo obestecenja. Ali gotovo, sad ce nas ugasitit.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Nece nas ugasiti, idemo u fuziju sa SAŠK-om.duplakruna46 je napisao/la:Nazalost istina je sve. Raspadamo se, klub nam propada,...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Husref prvo trazio da mu isplate zaostale 4 plate plus premije sto je grad dao , jer se svaki trag parama od grada izgubio , klub je dao Husrefu dugovanja i obecali da ce se potruditi da ne kasni njemu licno plata ....
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, bordobijeli i 12 gostiju.