2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ko ce uzeti Adamsa sa 25 miliona godisnje. Neko ce se bas usreciti.
Može li mi pojasniti neko ko se bolje razumije:
Koliko sam shvatio, ovaj trade Pelicans-Lakers još nije zvanično završen (valjda tek 6. jula). Ako je tako, a s obzirom da je u trade uključen i pick Lakersa na večerašnjem draftu, kako će se sad to odraditi? Je li Lakersi uzimaju igrača kojeg im Pelicansi "šapnu" ili šta?
Koliko sam shvatio, ovaj trade Pelicans-Lakers još nije zvanično završen (valjda tek 6. jula). Ako je tako, a s obzirom da je u trade uključen i pick Lakersa na večerašnjem draftu, kako će se sad to odraditi? Je li Lakersi uzimaju igrača kojeg im Pelicansi "šapnu" ili šta?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- IlCapitano
- Kontakt:
Da.jose je napisao/la:Može li mi pojasniti neko ko se bolje razumije:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
The Chicago Bulls are expected to be aggressive to sign a PG in free agency if they do not draft Darius Garland or Coby White tomorrow, per KC Johnson.
The Bulls believe they can land a top level restricted free agent at the right price. Both D’Angelo Russell and Malcolm Brogdon are now being linked to the Bulls. Russell isn’t expected to return to the Nets as Kyrie Irving is set to sign with Brooklyn, per The Athletic.
Nebi me iznenadilo da inzinjerski dvojac Gar Pax napravi rokadu u vidu LaVine + Marcanen za Russela
The Bulls believe they can land a top level restricted free agent at the right price. Both D’Angelo Russell and Malcolm Brogdon are now being linked to the Bulls. Russell isn’t expected to return to the Nets as Kyrie Irving is set to sign with Brooklyn, per The Athletic.
Nebi me iznenadilo da inzinjerski dvojac Gar Pax napravi rokadu u vidu LaVine + Marcanen za Russela

Per @TerezOwens, Phoenix Suns forward Josh Jackson is being accused in family court of accidentally getting his four-month-old daughter high on marajuana in the weeks after being arrested for fleeing security at a Florida music festival.

- camparinho
- Kontakt:
Kakav genije je ovaj Jackson, a bio je fin prospekt na draftu prije koju godinu i mogao je od njega postati fin igracic...
Clutch city be safe rage hard!
According to @stevekylerNBA, a potential trade scenario for the Heat could be trading the No. 13 Overall Pick to the Cavs for J.R. Smith and the No. 26 pick.
- IlCapitano
- Kontakt:
Moraju uključiti neki svoj loš ugovor, ne može samo to.JHam je napisao/la:According to @stevekylerNBA, a potential trade scenario for the Heat could be trading the No. 13 Overall Pick to the Cavs for J.R. Smith and the No. 26 pick.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Alex LenJHam je napisao/la:Per @TerezOwens, Phoenix Suns forward Josh Jackson is being accused in family court of accidentally getting his four-month-old daughter high on marajuana in the weeks after being arrested for fleeing security at a Florida music festival.![]()
![]()
![]()
Josh Jackson
Dragan Bender
Marqueese Chriss
Suns.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Znao samRamona Shelburne on ESPN: Lakers forgot about creating max space in the Anthony Davis trade and went back to Pelicans to try and rework trade

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
CirkusClutch je napisao/la:Znao samRamona Shelburne on ESPN: Lakers forgot about creating max space in the Anthony Davis trade and went back to Pelicans to try and rework trade![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da se prerano veselite, Brow je ipak tu, a ima i dovoljno capa da se poslazu kockice za contendera. LBJ, Brow i Kuz su sjajan trio.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Imate 3 igraca na ugovoru, 3 za kraj klupe i 27mil(+ tih nekih minimuma valjda kad se predje cap?), nije to bas da se napravi ekipa sa solidnom klupom. Ako ne bude se ganjao 3. max igrac, je li 27mil ode na startere na 1 i 2? Sta onda s klupom? Ima tu dosta upitnika..BuffonGigi je napisao/la:Mislim da se prerano veselite, Brow je ipak tu, a ima i dovoljno capa da se poslazu kockice za contendera. LBJ, Brow i Kuz su sjajan trio.
I Kuzma nije sjajan igrac.Dobar za napucavnaje statistike u tank timu.Uzasan u odbrani.
Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Clutch je napisao/la:Znao samRamona Shelburne on ESPN: Lakers forgot about creating max space in the Anthony Davis trade and went back to Pelicans to try and rework trade![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
They kinda forgotS-Y-L-A-R je napisao/la:Clutch je napisao/la:Znao samRamona Shelburne on ESPN: Lakers forgot about creating max space in the Anthony Davis trade and went back to Pelicans to try and rework trade![]()
![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.