HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

UZM
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la UZM » 15 jun 2019, 10:43

PiazzaGrande je napisao/la:Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
Imamo Cirjaka :urnebes:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 jun 2019, 08:44

UZM je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
Imamo Cirjaka :urnebes:
Početkom jeseni prošle godine igrali smo prijateljsku utakmicu kontra Budućnosti iz Podgorice, za njih u sredini je igrao jedan odličan igrač, sedmicu je nosio na dresu, Draško Božović...igrač,onako, Tomićevog tipa
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 jun 2019, 08:50

Hari Vukas za današnje sn: Blaža Sliškovića štujem otkad sam bio dijete
...U klubu su mi rekli da treba pokušati vratiti titulu prvaka, u kupu otići dalje od četvrtfinala, a u Europi odigrati minimalno šest utakmica...
...Zadovoljan sam igračkim kadrom. Bilo je nekih odlazaka-dolazaka, možda bude još, ali minimalno, jer je zapravo već sve posloženo...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 jun 2019, 13:10

I ove godine pripreme u Sloveniji, ide se u Terme Čatež od 23.06.- 04.07.
Volim te bola'!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 16 jun 2019, 14:47

Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2019, 16:32

UZM je napisao/la:Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.
Pod kojim okolnostima ga je odveo, sporazumni raskid ugovora?

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 16 jun 2019, 17:19

ASD je napisao/la:
UZM je napisao/la:Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.
Pod kojim okolnostima ga je odveo, sporazumni raskid ugovora?
Da. Zahvaljujuci Husaricu i njegovim dobrim odnosima sa Zrinjskim, a i Zrinjski je imo velike koristi od njeg (Mesa, Piric). Inace bi on otiso na posudbu ili klupa, imas 2 godine ugovora i odluci sta ces, ovako je druga prica.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jun 2019, 10:29

Hvala tebi Samire, ljudi su prepoznali da si davao sebe za Zrinjski i zato su te tako voljeli...
Hvala jos jednom i sretno!
Volim te bola'!

suhilist
Kontakt:

Post Postao/la suhilist » 20 jun 2019, 11:37

Po mom skromnom mišljenju, Zrinjski odavno nije imao bolji i racionalniji prijelazni rok. I dok su se prethodni uglavnom temeljili na gomilanju igrača, u ovom su se korektno oprostili od igrača koji su bili na plaći, a zajedno nisu odigrali tri utakmice u posljednjih godinu dana. Naravno, uz iznimke nekih odlazaka koji su realnost svakog kluba.

Ako ostane trenutni kadar, onda imamo odličan spoj mladosti i iskustva te bi u ovoj prilici svatko mogao/trebao dobiti priliku da se dokaže jer nema previše gomilanja. Mene ponajviše veseli sa financijske strane jer smatram da se veliki dio klupskog budžeta bacao u vjetar s grijačima klupe i drago mi je da je barem taj dio skresan i da se eventualno možda može usmjeriti u neke druge segmente kluba.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jun 2019, 12:05

Slazem se sa kolegom o bas dobrom i racionalnom ovoljetnom prijelaznom roku....
Malo sam gledao sastav, mi bi mogli imati ove sezone u prosjeku jednu dosta mladu momcad...Prosjek godina trenutnog kadra od 25 igraca je 24.4 godine...jos ako se ostvare najave o dolasku mladog reprezentativca, a odlasku jednog starijeg igraca taj bi prosjek godina pao ispod 24.
Tu je sedam u-21 igraca: Topolovic, Kresic, Savic, Uche, Markovic, Stanic i Masic...te osmi Celikovic, ako dodje...
Momcad ima pet igraca koji nemaju bh drzavljanstvo: Rugasevic, Cirjak, Uche, Curjuric i Mandic...
Pogledao sam i par treninga, svidja mi se kako radi Hari...vidjecemo, brzo ce prve utakmice
Volim te bola'!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 20 jun 2019, 12:16

PiazzaGrande je napisao/la:Slazem se sa kolegom o bas dobrom i racionalnom ovoljetnom prijelaznom roku....
Malo sam gledao sastav, mi bi mogli imati ove sezone u prosjeku jednu dosta mladu momcad...Prosjek godina trenutnog kadra od 25 igraca je 24.4 godine...jos ako se ostvare najave o dolasku mladog reprezentativca, a odlasku jednog starijeg igraca taj bi prosjek godina pao ispod 24.
Tu je sedam u-21 igraca: Topolovic, Kresic, Savic, Uche, Markovic, Stanic i Masic...te osmi Celikovic, ako dodje...
Momcad ima pet igraca koji nemaju bh drzavljanstvo: Rugasevic, Cirjak, Uche, Curjuric i Mandic...
Pogledao sam i par treninga, svidja mi se kako radi Hari...vidjecemo, brzo ce prve utakmice
Celikovic 100% dolazi jer su na sluzbenoj stranici HNK Rijeke napisali da dolazi na jednogodisnju posudbu, odi nadji na googlu HNK Rijek i vidices. Celikovic je odlicno pojacanje igra stopera i zadnjeg veznog i sigurno ce biti od pomoci, al mi se nesvidja to sto dolazi na posudbu jer je mlad igrac i bice nesto od njeg.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 20 jun 2019, 12:30

1.kolo gostovanje Sarajevu
2.kolo kuci protiv Veleza
3.kolo gostovanje Zelji
Pa jel nas mogo vise savez ujebat za vrijeme Evropskih susreta :lol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jun 2019, 13:04

UZM je napisao/la:1.kolo gostovanje Sarajevu
3.kolo gostovanje Zelji
Tradicionalno...nema veze, navikli smo...
Gledaj ovo:
11. kolo Zrinja Siroki
12. kolo Zrinja Sarajevo
13. kolo Velez Zrinja
14. kolo Zrinja Zeljo
:njanjanja:
Ali o PL i svemu ovome poslije Pandeva...
Volim te bola'!

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 20 jun 2019, 13:07

UZM je napisao/la:1.kolo gostovanje Sarajevu
3.kolo gostovanje Zelji
Nije mogao gori raspored ,još kad se dodaju europske utakmice i relativna neuigranost ekipe onda ovo ne sluti na dobro.
Ali mi smo Zrinjski i samo treba igrati tekmu za tekmom pa ćemo vidjeti kako će ići.Nadam se barem da će nas ozljede zaobići ,ali u svakom slučaju moramo imati i dugačku klupu
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 20 jun 2019, 13:21

11.7 Skoplje. Akademija Pandev
18.7 Mostar. Akademija Pandev
20-21.7 Sarajevo. FK Sarajevo
25.7 Utrecht. FC Utrecht
27-28.7 Mostar. RSD Velez
1.8 Mostar. FC Utrecht
3-4.8 Sarajevo. FK Zeljeznicar

Evo kako bi to izgledalo kad bi prosli Akademiju Pandev. Kakve utakmice u svega 20ak dana, 3 domace i 4 gostujuce.

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 20 jun 2019, 15:56

UZM je napisao/la:11.7 Skoplje. Akademija Pandev
18.7 Mostar. Akademija Pandev
20-21.7 Sarajevo. FK Sarajevo
25.7 Utrecht. FC Utrecht
27-28.7 Mostar. RSD Velez
1.8 Mostar. FC Utrecht
3-4.8 Sarajevo. FK Zeljeznicar

Evo kako bi to izgledalo kad bi prosli Akademiju Pandev. Kakve utakmice u svega 20ak dana, 3 domace i 4 gostujuce.
Zayebano skroz ali šta ces ,zato ako ovo nekako prođemo na zadovoljavajući način kasnije slijedi lakši raspored
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

suhilist
Kontakt:

Post Postao/la suhilist » 21 jun 2019, 13:01

Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 21 jun 2019, 13:09

suhilist je napisao/la:Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Hahahahahahahauuahaha, mazluma dobrih i on i ovi iz uprave.

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 21 jun 2019, 13:20

E svašta !!
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

suhilist
Kontakt:

Post Postao/la suhilist » 21 jun 2019, 13:23

UZM je napisao/la:
suhilist je napisao/la:Ivan Lendrić novi igrač HŠK Zrinjski.
Hahahahahahahauuahaha, mazluma dobrih i on i ovi iz uprave.
Igrački sigurno pojačanje za ovu ligu, ali je isto tako sigurno da će biti dočekan u skladu sa svojim ponašanjem i izjavama koje je davao dok je bio u Željezničaru.

Na stranu on, ponovit ću da Zrinjski nije odavno imao bolji i racionalniji prijelazni rok i čak bih se usudio reći da je meni osobno, ako ostane na okupu, ova ekipa jedna od boljih nakon generacije na čelu s Tomićem, Petrakom i Mešanovićem, ali to tek trebaju dokazati.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []