ja ne ulazim s klupeJHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ja ne ulazim s klupeJHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Tebe klupa ni onom igralištu ispred hotela Vrbas ne može više zapastiMElloo je napisao/la:ja ne ulazim s klupeJHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Zadnjih godinu dvije skroz slabo idem igrat kosarkurio_Ferdy88 je napisao/la:Tebe klupa ni onom igralištu ispred hotela Vrbas ne može više zapastiMElloo je napisao/la:ja ne ulazim s klupeJHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Pa takvi bi se prosetali do titule.JHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Sta bi rekao da se od ove liste oduzme ThomasJustin je napisao/la:Pa takvi bi se prosetali do titule.JHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
[Charania] ****: Space Jam 2, starring LeBron James, is expected to feature key roles for Damian Lillard, Anthony Davis and Klay Thompson and WNBA stars Diana Taurasi and Nneka Ogwumike. Several more NBA and WNBA players, including Chiney Ogwumike, are expected to play roles in film.
Dosta opet. Pa pogledaj da su sve all star igraci. Samo u formu da se vrate.BosniaBoston je napisao/la:Sta bi rekao da se od ove liste oduzme ThomasJustin je napisao/la:Pa takvi bi se prosetali do titule.JHam je napisao/la:Na kraju ce ekipa biti tipa I. Thomas, Wade se vrati, LBJ, Kuzma i Davis...s klupe Melo, Rondo, Kover i Cousins
Istina al uzmi siru sliku, dvije stvari prvenstveno.Epidaurus je napisao/la:Petorka gdje imas samo jednog vrhunskog vanjskog kreatora bi bila problem da je taj vanjski kreator bilo ko drugi osim Jamesa. Zbog toga mislim da se na 1 i 2 mogu potpisati 2 3&D igraca tipa Greena i Beverleya jer smo kroz godine naucili da bilo kakav pokusaj udvajanja Jamesa rezultuje otvorenim sutem kroz par milisekundi.
Danny Ainge kralj rebuildinga. Iz jednog odmah u novijajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Griffin je budala ako pristane na mogucnost da im kreira max,a da ne dobije jos nesto zauvrat.Clutch je napisao/la:Znao samRamona Shelburne on ESPN: Lakers forgot about creating max space in the Anthony Davis trade and went back to Pelicans to try and rework trade![]()
Mi smo najnesretniji sreckovici.Svaki trejd dobili zadnjih godina,svaki draft pick dobro izabrali i kurko na krajuClutch je napisao/la:Danny Ainge kralj rebuildinga. Iz jednog odmah u novijajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Pa imaju najinteligentnijeg igraca lige.Clutch je napisao/la:Istina al uzmi siru sliku, dvije stvari prvenstveno.Epidaurus je napisao/la:Petorka gdje imas samo jednog vrhunskog vanjskog kreatora bi bila problem da je taj vanjski kreator bilo ko drugi osim Jamesa. Zbog toga mislim da se na 1 i 2 mogu potpisati 2 3&D igraca tipa Greena i Beverleya jer smo kroz godine naucili da bilo kakav pokusaj udvajanja Jamesa rezultuje otvorenim sutem kroz par milisekundi.
Kad je James na parketu to je okej, al sta za minute kad nije? Znam dobro po Phili (prije Butlera) koliko je to nedostatak iako imas silu pod kosem.
A druga stvar, toliku kreaciju traziti od Jamesa kroz cijelu sezonu (a i playoff) nije pametno, po meni.
Clutch je napisao/la:Danny Ainge kralj rebuildinga. Iz jednog odmah u novijajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Jel to trazit problem aaa?Justin je napisao/la:Pa imaju najinteligentnijeg igraca lige.Clutch je napisao/la:Istina al uzmi siru sliku, dvije stvari prvenstveno.Epidaurus je napisao/la:Petorka gdje imas samo jednog vrhunskog vanjskog kreatora bi bila problem da je taj vanjski kreator bilo ko drugi osim Jamesa. Zbog toga mislim da se na 1 i 2 mogu potpisati 2 3&D igraca tipa Greena i Beverleya jer smo kroz godine naucili da bilo kakav pokusaj udvajanja Jamesa rezultuje otvorenim sutem kroz par milisekundi.
Kad je James na parketu to je okej, al sta za minute kad nije? Znam dobro po Phili (prije Butlera) koliko je to nedostatak iako imas silu pod kosem.
A druga stvar, toliku kreaciju traziti od Jamesa kroz cijelu sezonu (a i playoff) nije pametno, po meni.![]()
Bilo je i nesrece, realno. Hayward povreda prvenstveno, a onda i Kyrieva glava luda.BosniaBoston je napisao/la:Mi smo najnesretniji sreckovici.Svaki trejd dobili zadnjih godina,svaki draft pick dobro izabrali i kurko na krajuClutch je napisao/la:Danny Ainge kralj rebuildinga. Iz jednog odmah u novijajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.