babino je napisao/la:E Moj starce, babino vise ne prati ove nase luzere nikako haha
damirove ispade na terenu sam i mogao trpiti dok je igrao a sada kako se bacio na silikonke a zanemario tenis, goni ga sto dalje od mene.
s druge strane, mirzet grohnuo ko da mu je 40 kuka, lik spade 130 mjesta na listi kao da je bio povrijedjen i nije igrao godinu-dvije...sad bi ga i @galion dobio na sljaci:-)
pored ove dvojice, sad bih jos trebao fatica pratiti, neka hvala:-)..ne igramo mi svi kladionicu ko ti starce pa da to uredno biljezimo:-)
Ti si ba ters i mimo svijeta iz Babinog , jesi ti dobar covjek , ali te u niciZe zaobilaze u sirokom luku , jer tersas brate

. I u rukometu ista prica , ne odgovaras , ono Ti sve znas . Samo nijansu si informisaniji , radi godina . Nije tome krivo oranje , mislim na moje mozdane vijuge
No kladari blizu 4 godine ni tiketa , zato i placam racune redovno . Ko fol nesto dobijao(govorila zena da sam pametan), a jadnica ne zna da sam vracao 2 kredita .

Mladji si , pa se neces ljutiti , lazes . Kako znas kakve trebe ganja LEGENDA bh-ckog sporta , kako znas da je Mirza pao 130 mjesta . Hajde sad fino na turnir u Italiju, Live Chal. , da zajedno pratimo Nermana . Selam ili pozdrav , izaberi ,sta Ti odgovara .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.