2019-20 NBA Preseason

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

IlCapitano
Kontakt:

Re: 2019-20 NBA Preseason

Post Postao/la IlCapitano » 20 jun 2019, 15:24

Clutch je napisao/la:
jajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Danny Ainge kralj rebuildinga. Iz jednog odmah u novi :kafa:
Ma ne moraš Baynesa tradeati zbog toga. Niti je dovoljno dobar da donese pobjede sam niti ćeš dobiti neki pick ili nešto za njega.

Ovo meni više djeluje da traži cap space, a s ovim bi došao do maxa :hmmmmm:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jun 2019, 15:26

IlCapitano je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
jajce123 je napisao/la:Adrian Wojnarowski: Boston has offered center Aron Baynes — $5.4M expiring contract — into salary cap space elsewhere, league **** tell ESPN. Without Kyrie Irving and Al Horford on the books, moving Baynes without taking back salary could get the Celtics to $23M in space.
Ma ne moraš Baynesa tradeati zbog toga. Niti je dovoljno dobar da donese pobjede sam niti ćeš dobiti neki pick ili nešto za njega.

Pa i da dodjete do maxa,ko bi vam od tih igraca sad dosao kod vas?Max.igraci traze i novac i priliku da napadnu titulu,ako vec mijenjaju sredinu.Vi to,odlaskom Irvinga i Horforda,vise ne pruzate..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2019, 15:27

IlCapitano je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

(zdraviji) Hayward + max igrac + trejd za Beala, nije lose?

Samo ne znam koga bi od max FA mogli privolit da dodje.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 20 jun 2019, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 20 jun 2019, 15:27

James nikad nije imao kvalitetnijeg BiG-a od Davisa, opcenito jedino je Wade bio saigrac jednakog kvaliteta, i znamo kako je to islo. Mada opet, LBJ sigurno nije onaj vise od prije par godina. Kuzma je vrhunska treca opcija, tacno ono sto ti treba kad imas dva dominantna igraca u ekipi. Ja bih volio tu takodjer vidjeti Beverlyja, ali ako bi postojala neka mogucnost i da se KCP ostavi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2019, 15:36

Clutch je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Petorka gdje imas samo jednog vrhunskog vanjskog kreatora bi bila problem da je taj vanjski kreator bilo ko drugi osim Jamesa. Zbog toga mislim da se na 1 i 2 mogu potpisati 2 3&D igraca tipa Greena i Beverleya jer smo kroz godine naucili da bilo kakav pokusaj udvajanja Jamesa rezultuje otvorenim sutem kroz par milisekundi.
Istina al uzmi siru sliku, dvije stvari prvenstveno.

Kad je James na parketu to je okej, al sta za minute kad nije? Znam dobro po Phili (prije Butlera) koliko je to nedostatak iako imas silu pod kosem.

A druga stvar, toliku kreaciju traziti od Jamesa kroz cijelu sezonu (a i playoff) nije pametno, po meni.
Za minute bez Jamesa naci nekog solidnog playa tipa Collinsona recimo i uvijek imati na parketu ili LBJa ili Davisa. U RS se svakako ne treba ganjati neki wow rekord. Uz duzno postovanje svim ekipama u ligi, ne postoji ekipa koja bi bila jaca od ekipe sa ADem, Bronom i kvalitetnim igracima zadatka. Od GSWa dogodine sigurno nema nista i samim tim ti vise ne trebaju 3 AS igraca za neki status contendera. Ostatak Zapada zdravi LBJ i Davis dobijaju kako pozele.

Sa istoka Philly i Bucksi najnezgodniji al za Phillu se protiv ove ekipe ne brinem sve dok Simmons ne nauci pogodit sut sa vise od 2 metra. Bucksi sigurno gube il Brogdona il Midsa sto ce biti solidan udarac. Boston je gotov, a Rapsi mi i pored titule nisu wow ekipa. Na kraju krajeva, LBJ nivo iz zadnjih PO izdanja je kud i kamo visi od ovog Kawhijevog nivoa iako je sad postalo kul misliti da je taj Kawijev nivo jednak onom LeBronovom.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jun 2019, 15:37

Kuzma vrhunska treca opcija? Gdje se to on pokazao i dokazao? U RSu?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2019, 15:43

Gdje se to Kyrie dokazao prije dolaska Jamesa pa je bio vrhunska druga opcija tima koji je dobio 73W ekipu i jos je cak pocesto imao veci broj suteva od Jamesa ? Ne mora ovo naravno znacit da ce Kuzma biti iole dobra treca opcija al u teoriji se jako dobro uklapa uz ovaj dvojac zbog sirokog ofanzivnog arsenala i solidnog talenta za trpanje.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 20 jun 2019, 15:43

Najvise mi zao Spursa sto su zaboravljeni u svoj ovoj ljetnoj prici. Nikog vise ne privlaci Pop i sansa da imas 5 suteva po utakmici.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2019, 15:43

Kuzma je dobar igrac, @nez samo voli da kontrira, sam sebi nekad kontrira

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 20 jun 2019, 15:47

Pa taj isti Kuzma bi bio u Spursima uz Lamarcusa Aldriga glavni igrac Kuzma se dokazao prosle sezone sigurno najbolji igrac LA
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2019, 15:47

Epidaurus je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Petorka gdje imas samo jednog vrhunskog vanjskog kreatora bi bila problem da je taj vanjski kreator bilo ko drugi osim Jamesa. Zbog toga mislim da se na 1 i 2 mogu potpisati 2 3&D igraca tipa Greena i Beverleya jer smo kroz godine naucili da bilo kakav pokusaj udvajanja Jamesa rezultuje otvorenim sutem kroz par milisekundi.
Istina al uzmi siru sliku, dvije stvari prvenstveno.

Kad je James na parketu to je okej, al sta za minute kad nije? Znam dobro po Phili (prije Butlera) koliko je to nedostatak iako imas silu pod kosem.

A druga stvar, toliku kreaciju traziti od Jamesa kroz cijelu sezonu (a i playoff) nije pametno, po meni.
Za minute bez Jamesa naci nekog solidnog playa tipa Collinsona recimo i uvijek imati na parketu ili LBJa ili Davisa. U RS se svakako ne treba ganjati neki wow rekord. Uz duzno postovanje svim ekipama u ligi, ne postoji ekipa koja bi bila jaca od ekipe sa ADem, Bronom i kvalitetnim igracima zadatka. Od GSWa dogodine sigurno nema nista i samim tim ti vise ne trebaju 3 AS igraca za neki status contendera. Ostatak Zapada zdravi LBJ i Davis dobijaju kako pozele.

Sa istoka Philly i Bucksi najnezgodniji al za Phillu se protiv ove ekipe ne brinem sve dok Simmons ne nauci pogodit sut sa vise od 2 metra. Bucksi sigurno gube il Brogdona il Midsa sto ce biti solidan udarac. Boston je gotov, a Rapsi mi i pored titule nisu wow ekipa. Na kraju krajeva, LBJ nivo iz zadnjih PO izdanja je kud i kamo visi od ovog Kawhijevog nivoa iako je sad postalo kul misliti da je taj Kawijev nivo jednak onom LeBronovom.
Eh da je tako lako prognozirati :problem:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 jun 2019, 15:47

Clutch je napisao/la:(zdraviji) Hayward + max igrac + trejd za Beala, nije lose?

Samo ne znam koga bi od max FA mogli privolit da dodje.
NEZALAGANJE je napisao/la:Pa i da dodjete do maxa,ko bi vam od tih igraca sad dosao kod vas?Max.igraci traze i novac i priliku da napadnu titulu,ako vec mijenjaju sredinu.Vi to,odlaskom Irvinga i Horforda,vise ne pruzate..
Nemam pojma ko, samo kažem da mi je ovo vjerovatnije zbog tajminga jer Baynes i njegov ugovor nisu nešto što je nužno za rebuilding i to baš prije drafta. Dapače, da je to najviše smisla bi imalo sačekati polovicu sezone pa možda neko zatreba dobrog centra za klupu i ponudi pick druge runde ili nešto. Woj kaže da ga nude 'džaba' u prostor nekom.

Možda hoće Durantu ponuditi max, možda otvara više prostora da proba vratiti Horforda ipak, možda Butler, možda hoće da uzme Paulov ugovor u prostor za pickove, a možda samo hoće da razdijeli na više različitih igrača. Možda se i sprema za neki drugi trade da uklopi ugovor kao treći tim.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 jun 2019, 16:12

A po čemu ste zaključili da nema ništa od Ratnika slijedeće sezone? Koliko znam Steph, Klay I Green su sigurni poslije AS pauze, što znači da su i dalje pri samom vrhu. Vidjet ćemo šta će napraviti tokom ove pauze, siguran sam da ce nešto izmajmunisati i opet sastaviti odličnu ekipu. Plus se možda I KD vrati za play off

Ima dobrih FA igrača, potpisat će već nekog korisnog.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 jun 2019, 16:18

Tracy3McGrady je napisao/la:A po čemu ste zaključili da nema ništa od Ratnika slijedeće sezone? Koliko znam Steph, Klay I Green su sigurni poslije AS pauze, što znači da su i dalje pri samom vrhu. Vidjet ćemo šta će napraviti tokom ove pauze, siguran sam da ce nešto izmajmunisati i opet sastaviti odličnu ekipu. Plus se možda I KD vrati za play off

Ima dobrih FA igrača, potpisat će već nekog korisnog.
Zato sto Klay i KD nece biti isti igraci dogodine,a sumnjam da se Klay vraca u februaru minimalno do aprila pauzira ligamenti nisu za zezanje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 jun 2019, 16:23

U slučaju (zvaničnog) odlaska Horforda, Boston će pokušati potpisati Vucevica.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 20 jun 2019, 16:28

Odlaskom Horforda i Kyriea, ostaje samo 23k u cap?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jun 2019, 16:34

Ah,ah pun forum licemjera...Skacu ko opareni na svaku pozitivnu vijest za SA,ali je zato Kuzma vec nebeski igrac. ;)
Polako,momci,lako je bilo isutavati se i nabijati statistiku u nebitnom timu.Vidicemo sta ce biti kad dobije loptu svaki 4-5 napad!? ;)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2019, 16:37

Marcus Morris bi bio odlicna opcija s klupe :pray:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 jun 2019, 16:38

Epidaurus je napisao/la:Marcus Morris bi bio odlicna opcija s klupe :pray:
Watch your mouth sir! :kafa: :stop: 2.najdrazi Celtic poslije Horforda
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 jun 2019, 16:45

dark44 je napisao/la:Odlaskom Horforda i Kyriea, ostaje samo 23k u cap?
Celtics cap scenarios:
Horford/Kyrie leave, trade Baynes, renounce Mook: $18.4 mil
then renounce Larkin/Gibson/Wanamaker/Theis: $24. mil
then renounce Rozier: $32.4 mil
trade out 22 pick: $33.8 mil
trade away all picks: $38 mil.
waive Semi: $38.8 mil (max space scenario)

Zaključano

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.